Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 12
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by anacami
Acum ma gandeam la cel antipneumococic (Prevenar/ sau varianta mai ieftina,dar la fel de buna cica Pneumo23- difera doar producatorii)
Cand a implinit Robert un anisor a facut o pneumonie urata,cu care ne-am luptat aproape 2 luni. La 2 ani i-am facut Pneumo23 temandu-ma sa nu dam iar in dandanale si am trecut cu bine peste iarna.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Amy26 spune:
Dany,ref.la diversificare ....cu aceeasi problema m-am confruntat si eu,parerile sunt impartite si mai rau ma baga-n ceata.
eu am inceput sa-l diversific mai intai cu cereale(si asta ca voma f.mult),altfel as fi inceput cu sucul de morcov;cateva zile am incercat sa-i dau si suc dar nu a vrut deloc,apoi am vrut sa-i fac supita dar am renuntat(ma gandeam ....dc nu a vrut suc...supita nici atat)asa ca am trecut direct la piure de fructe...si se pare ca ii place(sper sa fie ok).
eu ti-am zis mai sus cum am procedat eu,de sfatuit nu pot pt. ca nush sigur cu ce e mai bine sa incepi diversificarea;
AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
Amy26 spune:
fetelor,ca tot vb de kklica....Iustin al meu are doar un scaun pe zi (foarte rar 2),credeti ca e normal?
intreb pt.ca am obs ca majoritatea bb au cel putin 3/zi;
aaaa si are ora fixa cand face
Amy26 spune:
am uitat sa mentionez ca papa f. mult in ultima per.(deci ar avea de unde sa iasa mai mult)
Amy26 spune:
m-ati lasat sa vb singura??
nu-i nimik...sunt obisnuita
bb_yasmi spune:
noi am fost degeaba la eco la sold....e prea mica!!!! cica acuma l-am putea face dar doar ca sa ne spuna daca e ok pt varsta ei si ca la 4.5 - 5 luni atunci se poate spune definitiv ca e ok!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
bb_yasmi spune:
dany, nu te lua dupa ce spune fiecare in leg cu diversificarea!! fiecare copil e unic, dc la un bebe ii place supica la altul poate ii place direct piure. tu trebuie sa iti dai seama ce ii place bebelului tau!! eu am inceput cu suc de morcov/mar, apoi cereale, apoi supica, piure, papa la borcanas si uneori cate un danonino. doar ca a mea e cam putoare si nu ii prea place lingurita sa pape cu ea ci doar sa o "molfaie"....ii schimb dc ii pun in bibe trage de numai!!
ank, ma bucur sa citesc vestile bune!!! acuma sper ca te-ai linistit!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Amy26
fetelor,ca tot vb de kklica....Iustin al meu are doar un scaun pe zi (foarte rar 2),credeti ca e normal?
intreb pt.ca am obs ca majoritatea bb au cel putin 3/zi;
aaaa si are ora fixa cand face
si a mea bubulina are tot doar un scaun pe zi!! e normal!!
adinag spune:
[red]Ank[red], ma bucur mult!!!
Victo, Jasmin, pai Floris la 9 saptamani a avut 40cm diametru craniu si 65cm lungime...
irina_stef spune:
buna seara mamici,bulgarasi pufosi si globulete sclipitoare!
ANK in primul rand vreau sa-ti zic ca ma bucur enorm ca RAULITO e bine.am fost si noi azi la dr si ai mei bebei au 42 la 4 luni,si am intrebat de hidrocefalie sau macro,si mi-a zis ca in cazul unui copil cu beleaua asta,se observa inainte de 2 luni,nu poate urmari cu privirea,nu este atent,se cunoaste pana si dupa pleoape(aici detalii nu stiu).
AMY si baietii mei mananca de sparg,zici ca-s sac fara fund,si kk tot doar o data pe zi,eu sunt foarte multumita ca fac si asa o data,la noi e in fiecare zi la aeeasi ora,dupa ceas.
Buuun...in alta ordine de idei...am fost la dr si am facut vaccinul de 4 luni,aici se da gratuit de stat infarixul,noi asta l-am facut si la 2 luni si acum.acum au adormit dar pana acum a fost teroare frate,ca imi venea sa ma urc pe pereti ca nu-i puteam linisti,febra nu au facut,dar de cand am ajuns acasa au tras un plans si niste tipete de mi se rupea sufletul.la 9 trebuiau sa pape dar nu s-au trezit,ii mai las pana la 11.sper sa nu faca febra noaptea asta,ca la 2 luni au facut 38,6.
VALIIII tu pe unde umbli draguta?hai mai baga si tu o geana pe aici
la fel si DARLEENA,RGE si altele care se simt cu musca pe caciula ca trag chiului pe aici
LAVI tu ai venit de la eco?
ANCUTZ tu ce faci mama?MARIUCA cap taiat ANCUTZ ce face?