Gravidutze din Baia Mare
Eu sunt in 14 saptamani, mi-ar placea sa vorbesc cu alte burtici din Baia Mare, daca sunt.
Raspunsuri
irlandeza spune:
Salut.
Sarcina usoara. Cand trebuie sa nasti ?
Cam putine fete din Baia Mare sunt gravidute, suntem Cateva mamici din B.M., daca te putem ajuta cu sfaturi......
Si mai avem un subiect la Prieteni dintotdeauna, B.M. gazda Sarbatorii Castanelor, te asteptam si acolo.
Poze de tot felul
PATRICIA ALEXIA 2 luni de viata 03.IAN.2008
anca81 spune:
Multumesc pentru raspuns! Pe la inceputul lui Sept. trebuie sa nasc, deci la Sarbatoarea Castanelor vom veni cu puiul nostru :)
Vreau sa vorbesc cu oricine din B.M., nu am nici o prietena care este sau a fost gravida, nu prea am cu cine sa ma sfatuiesc. Saptamana viitoare fac triplu testul si sunt cam stresata.
Va pup,
Anca
anca81 spune:
M-am uitat la pozele voastre, sa va traiasca frumusetzea, este o dulce si o scumpa! Si ce mutrisoare face! De abia astept sa-l tin si eu pe bebe in brate (inca nu stim daca e baietel sau fetita).
La ce medic ati fost? In spital ai nascut sau la Euromedica?
irlandeza spune:
Anca , eu stau in Irlanda, am nascut aici.
Multumim de laude, e o dulceata de copil. De Paste venim acasa, poate ne intalnim.
Despre Euroclinica am auzit multe lucruri nasoale, nu prea au fost multumite fetele, cat despre spital, nu stiu. Am fost o singura data la Euro, pe la 14-15 sapt. de am facut o eco, 2D, desi eu am cerut ca vreau 3D.
Cum decurge sarcina ? E prima, nu ? Ti-e rau ?
Daca vrei , poti intra la Mamici de sepembrie-octombrie 2008, si acolo poti vorbi cu fetele tot ce te intereseaza despre sarcina, si nu numai, chiar daca nu sunt di Baia Mare.
Astept sa-mi mai povestesti despre tine.
Poze de tot felul
PATRICIA ALEXIA 2 luni de viata 03.IAN.2008
anca81 spune:
Eu la Euromedica merg, acolo este medicul meu.
Este prima sarcina (am 26 de ani) si, din pacate, am diagnosticul de iminenta de avort. Am stat acasa 5 saptamani, acum insa am revenit la birou. Greturi, pofte, varsaturi nu am avut deloc - doar problema aceasta cu uterul hipercontractil. Fac tratament acum cu progestative si No-Spa si sper ca totul va fi bine.
anca81 spune:
Nelinistea mea cea mai mare este insa translucenta nucala masurata in saptamana 12+5 - a fost 3 mm. Si am tot citit studii si diverse pareri pe forum-uri cum ca maximul trebuie sa fie 2.8-3, deci noi suntem la limita. Medicul mi-a spus ca doar un pliu nucal peste 4 mm poate prezenta probleme reale dar ... stii cum e, te innebuneste gandul ca bebe al tau din burtica poate fi bolnav. De aceea sunt atat de stresata de triplu test.
irlandeza spune:
Imi pare tare rau sa aud ca ai probleme, eu nu am avut astefel de probleme, deci nu stiu daca e de bine sau rau. Incearca sa urmezi sfatul dr., el stie mai bine.
Noi ne pregatim de botez, e maine si nu prea am timp de sris. O sa intru duminica probabil.
Te pup
Poze de tot felul
PATRICIA ALEXIA 9 sapt. si o zi de viata 03.IAN.2008
irlandeza spune:
Care mai e treaba cu tine ? Esti OK ?
Poze de tot felul
Poze botez
PATRICIA ALEXIA 9 sapt. si 5 zile de viata 03.IAN.2008
simoneta72 spune:
Buna!
Sunt Simona din Satu Mare si tare as vrea sa vorbesc cu tine despre marimea translucentei nucale, deoarece si eu ma confrunt cu aceeasi problema. La sarcina de 14 saptamani am 3,4 mm.
nr. meu de mobil este 0744172930. Da-mi un bip si am sa te resun.
Pa!