PRIETENE FARA TITLU (4)
Raspunsuri - Pagina 7
monica70 spune:
Eu sunt inca la birou Oricum Diana e la plimbare cu mami,asa ca macar mai rezolv din treburi,ca luni iar pe capul meu ...
Asa as merge sa trag un pui de somn,dar la 16 trebuie sa fiu la dentista
ACINA eu numai prin ou dau painea,nu pun si lapte.Soacra-mea punea si lapte.
Mi-e un sooooomn ... noroc ca radem p-aci ca nebunii si ma mai trezesc
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" . Nu e de parerea ta cel ce te aproba, ci cel ce te imita. (Grigore Moisil) "
Ingrid S spune:
Noroc cu mine, ca altfel tot pe pag 2 ramaneam.
Noi am iesit azi afara in parc, iar in tunelul ce face legatura dintre 2 tobogane, cineva (un ordinar) a facut un kka mare...mi s-a intors stomacul pe dos si am avut senzatii de voma...mi-am luat fata si am plecat de acolo urgent.
Moni, bine ca ai ajuns sa te distrezi la lucru... Diana a inceput cu antibioticul sau nu?
Acina, Mira si noi facem painea cu ou si lapte. Iese mai faina decat cu ou. Sotul e expert, dar il apuca seara si cum eu vreau sa slabesc...
Ar trebui sa ma pun sa aspir si sa sterg praful, dar imi lipseste cheful. M-am si spalat pe cap, poate il combin pe sotz sa faca treaba, nu-i frumos sa-mi stric freza...
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Ingrid S spune:
Na, c-am vazut ca de fapt de AnaM era vorba, nu de Mira. Tot mai rau stau cu neuronii.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Bee spune:
Buna fetele.
la toate.
Eu cu amandoi copiii, n-am sanse sa deschid calculatorul (doar pentru Desenele Anei).
Ana a venit de la tara cobza de racita. Muci si febra. Acum asteptam sa vedem ce ia bebele. Ce sa faca saracuta, daca a fost obsedata sa faca la WC, iar la tara la WC e friiig! Ziua nu mai avem scutec. Mai rateaza pp dar rar. E taaare draguta. Si asta noapte la 4 a vrut la WC. E simpatica rau.
Sanatate la bolnaviori!
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
marchplayer spune:
http://www.tvcopii.ro/?p=70
un site super misto pentru kids
pupici la toata lumea.
noi suntem ok dar fara prea mult timp liber
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
monica70 spune:
BEE lasa ca a mea n-a iesit la WC afara si tot cobza e.Iar a facut azi 38,5 si are la muuuuci cat cuprinde.In sfarsit are aspiratorul ala ce scoate! Sper sa reziste Razvan si sa nu se prinda nimic de el.
INGRID ha ha o patzisi ! Da' te bagasi si tu in tunel cu ea de ai vazut??? De ras la birou o facem incontinuu ,nu-ti fa probleme.Dar chiar ca-s amarata rau ca se duce colegul asta
Cu antibioticul am inceput de-aseara deja.Banuiec ca el e responsabil de atatea "SN" aparute brusc .
Eu am fost la dentist ,pe urma am bantuit prin magazine,i-am luat Dianei trei perechi de ciorapi cu chilot: albi,roz si bleu si mie doua bluze la reducere.Bluzele amandoua au costat pe jumate cat ciorapii Dianei
Pe Diana n-o las la mami in seara asta,poate nici maine.
Acum e cu ea p-aci,iar Diana numai te miri ce face ... de exemplu l-a pus pe catzelul ala galagios ... la coltz
Si ea sta fara pampers ziua ,doar cand doarme ii mai punem inca - si ziua,n-am apucat sa fac probe fara.Mami zice sa ii luam nr.6 ca 5 e mic.Ale voastre ce nr. poarta? Si la pantofi sunt buni cam 23-24 ,voi cum mai stati?
DANIELA mai traiesti?
Ana_m spune:
Bai Moni , bine ca ai reamintit de pampers nr 5 ..... Cum saracia sa-i fie mic ??? Ca Clara are nr 4 si e ok zic eu . Am luat si din ro nr 4 si imi pareau chiar o idee mai mari decat astia de aici nr 4 . Si nu e chestia de marca , ca iau marca corespondenta la pampers aici, numai sub alta denumire .
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Ana_m spune:
Am uitat sa va zic veneam acum de la locul de joaca si la un moment dat se opreste o masina cu muzica la max . Si fiica-ma se opreste in mijlocul drumului si incepe sa topaie . Eu radeam cu voce tare cand am vazut-o
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
monica70 spune:
ANA dansatoare de flamenco o faci
Pai cu pampersu' zice mami ca-i "cu salele goale" ,mie mi se par ok,oleak cam ficsi intradevar.
Vai ca abia scriu de gura Dianei,ma dispera.M-a pus naiba sa ii arat coarda ,ba am si sarit demonstrativ. Si a inceput cu comentariile: ASTA NUMA' FETELE MALI! Acum ma tot intreaba A CUI ESTE ASTA ? Plus UITE CE FACE CU EL , ASTA DAU A FETE MALI etc.
Inainte si-a scos toti pantofii,i-a tot aranjat,i-a probat si .. i-a sortat.Numa' bine mi-a zis singura care nu-s mai buni si ii da la BEBE Mai e vreun copil caruia ii place atat sa se joace cu incaltamintea???
Si ciorapii aia cum i-am adus, cum a desfacut toate trei pungile.O pereche si i-a luat pe ea,celelalte doua le-a pus LA LOC in sertar si pungile le-a dus la gunoi.De-ar tine-o harnicia asta si cand va creste !!!
monica70 spune:
DANIELA super dragutz site-ul ala ,nu stiam de el! Diana a fost incantata mai ales de filmuletele cu Antarctica. A luat-o iar cu UNDE ESTE FOCILE? SI IO AM FOCI (bine ca nu le-a adus de data asta ....),UNDE ESTE PINGUINILE? UNDE MELGE EI? II tot repet sa zica SUNT si ea ii da inainte cu ESTE
Pe urma s-a distrat de numa cu "pisicile haioase" ,dar tot timpul cat ne-am uitat a cerut bomboane.I-am tot zis ca ii dau numai daca pune papucii la loc,daca merge la WC sau daca mananca,dar n-a binevoit.Dupa ce am terminat vizionarea s-a cerut la WC si la intoarcere a cerut iar bomboane.Eu i-am zis ca nu-i dau ca n-a mancat (azi a mancat cam prost) Si mi-a tras o mutra lingusitoare zicand: PUS TOATE PAPUCII LA LOC!!! N-am avut ce face,intradevar i-a pus, asa ca i-am dat bomboanele promise ... Si dupa ce a tot mancat din ele,la un moment dat zice: AM LUPT DINTII!
UPSSSS!! Cica MAI VEAU! ASTA ESTE GATA! Bine ca mancare n-a vrut acum seara Hai ca ii dam laptele poate uita de bomboane ...