PRIETENE FARA TITLU (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Hai sa incerc sa va scriu si eu cateva randuri....(pe mail si apoi dau copy past....DC e prea colorat si prea batator la ochi).
Da, noi samabata eram pe drum cand ne pomeati. Dar ne-am intors seara inapoi, ca de, mergem iara si de Paste si sa nu-i stresam prea mult.pe socrii. A fost vreme frumoasa dar acolo e inca zapada...care se topeste. Eu nu mi-am imaginat ca mai e ceva asa ca i-am imbracat frumos pe copii, la fete le-am luat si inca un pantalon de schimb. Au fost cu totii uzi pana la piele am epuizaz toate rezervele de haine.
Aici e urat ploua marunt si e frig,si cica asa va ramane cel putin pana vineri....nasol. Ce facem noi cu cei trei teroristi ai nostri pe asa vreme??...Asta este.
Selin ne termina si ultimele ramasite de nervi pe care-i mai avem. E foarte nervoasa in ultima vreme, urla si plange intr-una aparent fara motiv...........pe deasupra i-am luat si lula DEFINITIV, era si mai si cu ea. O cerea intr-una si urla dupa ea. Acum seara am tot stat langa ea sa adoarma, aseara a facut ditamai circu si nici la pranz nu dormi-se deloc.
...................si culmea toti ne lauda ce copii cuminti avem. Da, in deplasare, dar acasa e nebunie. Joi cand am dus fetele la hort tanti de acolo mi-a spus ca ar trebui sa platesc numai pentru una ca au fost tare cuminti. Samabata cand ne-am intors am trecut pe la un coleg de-a lui heinz cu 3 copii ceva mai maricei. 2 ore nu le-am auzi gura dar sa-i mai si vad...................

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Tocmai am luat o pauza de pizza
INGRID da' dorm la tine musafirii? Sper sa nu ia Diana pictorita ceva.Ce poze si filme mai,ca nu-s multe si nici cine stie ce,v-am mai zis ca pun multe pentru prietenele din Italia si pentru rude,n-am chef sa pun de doua ori,asa in drop trag la gramada.
MIRA oare nu de la dinti face Selin asa?
Si Diana e cam in acelasi stadiu,cand o apuca e jale. Nu va zic cat mi-a luat sa ii tai unghiile,efectiv nu voia sa ma lase ca ... o doare,vezi doamne.Am imobilizat-o pe birou si sa nu va zic cum i le-am taiat la picioare: cu fortza Deja erau incovoiate.In final mi-a cerut pila sa si le pileasca ea Macar cu parul i-au trecut ifosele si ma lasa sa o piepten acum.O apuca efectiv,ca doar statea cuminte la taiat unghii ...
Si apropo de deplasare,in vizite si ea e super cuminte.
Ca noutate a baut nene lapte in WE de nu-i adevarat.Ar bea toata ziua doar lapte si IAULTZEL . Dar a si mancat,nu ma pot plange(ciorba de perisoare,supa de cartofi,un pic de sarmalutze,supa de pui cu galuste si tort cu frisca si fructe,plus a rontait nuci si cioco )

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA

" . Nu e de parerea ta cel ce te aproba, ci cel ce te imita. (Grigore Moisil) "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Dragelor,
Multumesc frumos pt urari si voua va doresc sanatate si numai bine la copii si familiilor voastre.
Am descarcat ceva poze si mai pun si ceva filme,de la cabana, revin cu vesti ca suntetzi prea dragutze,dar treb sa il"parchez pe Alex".
Va pupam!
www.dropshots.com/alexm

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

DENISA vaaaai ce faine-s pozele ,acum si caprioare ai la cabana? Ce pofta mi-ai facut cu ghetzusul ala!!!!
Cum chefuiesti azi?

Eu o sa chefuiesc la dentist intai,asa ca ne auzim mai diseara,acum ma pun sa mai pap repede ceva pana nu plec,ca am fost cam prinsa cu lucrul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Denisa iti urez si eu La multi ani, multa sanatate si fericire.............si asteptam pozele.
March bine ca ne mai dai de veste. Ce bine ca nu au fost raciti puii...................stii? astia de aici au o vorba "nu exita vreme rea, numai haine nepotrivite" adica pe orice vreme sa-i spoti afara. David are odata pe luna zi de padure, numai daca nu tuna si fulgera sau e furtuna furtunilor nu merg, altfel nu exista scuze!!
Monica, .......da-i incolo de dinti. Nu sunt ei de vina. II mai lipsesc caninii si randul doi de masele, dar nu se vad ca ar fi pe vine. Sunt numai toane, si o faza mai proasta. Si eu am facut ieri sarmale. Nici nu s-a uitat la ele. Daria a mancat vreo 4-5 (micute )si fiindca nu am avut smantana, le-am pus pe masa o cutie de branza Hütenkäse(oare cum i-o zice pe romana??)...asa cu bucatele mici mici in ea.
Ana, incearca sa-i dai ceva la Clara de constipatie, poate mai multe fructe daca nu, sau ceva sirop (Duphalac) are lactoza in el.....cum zice si Ingrid pupici.
Acina daca nu esti sigura mai bine nu!!, si chiar de unde stie cat va mai creste mai ai niste saptamani bune!.............ce dulce Andrei, are grija de tine.!!
Mirela, numai raceala iti lipsea. Mai esti in medical?

............ma duc sa beau o cafea ca-mi pica ochii pe tastatura....................la noi ploua, ploua si iar ploua!!!!!!!!!!!!!! .Noroc ca azi sunt cu masina.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Legat de caprioare,da,vin mereu iarna mai ales,nasol e ca cica ne-au mincat din gardul viu,mi-a zis husbandu'..asta e.
Azi voi merge cu sotul si Emma la restaurant,nimic deosebit ca sunt racita,am luat-o de la emma care simbata mi-a facut febra vreo 14h incontinuu,nu sarea de 38,5 dar era nasol-stranuta,avea ochii injectatzi,nu vroia decat lichide,a trebuit sa alternez supozitoare cu Motrin de febra,pe la2 noaptea i-a scazut si deci de 1zi jumate nu a mai facut deloc,acum sa vedem dc scapa Alex-mi-aparuit rau de ea ca nu a facut febra decat de 2ori in viata ei si acum era si cu fetele la cabana si nu avea energie sa se joace,numai maraita era,dar tot a iesit pe afara,sper sa isi revina repede.
Acum merg satermintreaba ca apoi merg cu Alex la mall sa imi iau ceva cadou,am bani de la husbandsi sa vad ce le mai gasesc la kids.
Va pupam si o saptamina buna!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

La noi a iesit soarele Deci Diana a fost la plimbare azi.
MIRA ai dreptate cu vremea,dar tu n-o cunosti pe mami cea stresata si friguroasa Si eu sunt friguroasa si comoda,deci un pic de vant si ploaie deja imi dau un maaare motiv sa nu scot nasul din casa Ii schimb pe viscol imi place la nebunie,e palpitant.Poate de ce tare-i duc dorul
Mai da acum gagicile astea nu destul ca-s majoritatea siluete,mai sunt si majoritatea cu fitze? DENISA si DEEA ce mai au mandre cuminti,haideti mai mai dati raportul si dati explicatiuni detaliate cum le facurati asa sa luam si noi modelul
Am fugiiiit ca pleaca masina fara mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

DENISA,LA MULTI ANI CU SANATATE,SA ITI DEA DOMNUL TOT CE DORESTI!

http://www.dropshots.com/mirelutza
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (31) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

eu inca sunt racita si ma simt nasol,as zace intr-una.imi curge nasul ca la robinet si ma ustura si-mi lacrimeaza ochii.degeaba iau seara cate un paracetamol ca tot nu pot dormi,imi vine sa plang de nervi.
iar dani e super marait si mofturos,imi vine sa ma urc pe perti cu toanele astea ale lui.probabil e si din cauza la praful si mirosul de var din casa...e scarpinici in continuare,si eu ii dau cu sarg antihistaminice si corticoizi...
a avut si un episod tare nasol de constipatie de a urlat saracutul din gura de sarpe pana a iesit bolovanul de kk,imi venea sa plang cu el...
masele nu se simt,suzetam inca la culcare si suntem inca adepti fideli ai pampersului,spre disperarea buzunarului meu.nu face la olitza nici din greseala,desi zice pipi sau kk si se aseaza de bunavoie.se scoala fara sa faca nik si face in pampers.
a inceput sa ne bata,sa se tavaleasca ,sa planga si sa tipe...aste e...
ma gandeam si cujetam la cat de nasol masimt acum cu raceala asta si nu pot sa zac in voie,pai cand o veni si celalalt bebeloi,adio clipe libere si liniste...
va pup pe toaate si va citesc cu drag

http://www.dropshots.com/mirelutza
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (31) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Ceaos si eu aci,evadai de langa Diana.Ca am terminat si ATITZA LOSIE ,a terminat si bibele cu lapte, dar de adormit din parti.Da' se tot smiorcaie dupa mine sa nu plec.Eram cat p-aci sa atipesc de vreo doua ori,dar m-a trezit ea.Acum n-am mai tinut cont de miorlaieli,i-am zis ca si eu vreau sa imi beau laptele,sa stea taica-su cu ea.
MIRELA tu o veste buna n-ai la casa omului? Zici ca ti-a facut careva VO-DOO Las' sa fie si bietul Dani fitzos,el macar are motiv cu dermatita aia .Treci tu si noaptea asta cumva,baga ceaiuri la greu.De buzunar usurat de la pampers nu-mi vorbi,cred ca am fost campioana,dar acum Unul-maxim doua in 24 h consumam.Lux curat
DENISA cum e Emma cu febra? Si ce-ti luasi cadou?

In seara asta Diana a mancat pizza Mai bine zis aproape toate ciupercile de pe juma' de pizza mare,plus un pic de sunca si de porumb.Aluatul nu era genul ei In schimb a cerut dupa aia pufuleti si dupa pufuleti stafide In timpul asta mi-a spus poezii.Am tot rugat-o si s-a indurat de mine sa-mi zica vreo 5 ,acum nu va imaginati ca si erau corecte si complete ....
De exemplu la TLEI IEZI CUCUIEZTI baga USA MAMII ... CUCUIEZTI in loc de DESCUIETZI.Si ce aduce capra pe urma, e dezastru ecologic: LAPTE-N TZATZE FLUNZE BUZE IN PINALE MALAIES A lasat deoparte subsoara,calcaiesul,drobul de sare (din spinare ) Ce sa zic,macar are bunavointza A zis frumos PISICUTA PIS PIS PIS,haios si incalecat PISICUTZA NOASTRA-I HOATZA si CATELUS CU PARUL CRET,dupa mine aproape perfect UN PITIC ATAT DE MIC ,deloc IEPURAS COCONAS si ceva cu VULPEA ("NU" categoric , dar le-a ascultat atenta),iar pe MOS CRACIUN CU PLETE DALBE n-am lasat-o eu sa-l mai spuna,ca mi se urca tensiunea de cat l-am auzit Nu am mai tinut minte ce s-o pun,dar am auzit-o zicand cu mami o multime mult mai dragutze,tot am zis ca mi le notez si eu ,ca de multe ori o aud zicandu-le prin casa singura si nu stiu cum s-o corectez sau completez .
Si ca ma tot laudam ca a fost soare azi ... acum seara a tras o ploaie cu bulbuci si tocmai dupa ce iesise mami cu Diana afara,noroc ca le-a prins la magazin.Mi-a inapoiat-o tati pe Diana,usor umezita Cam atat,imi termin cana de lapte ,mai o raita la ziare si la culcare cu mine.

Mergi la inceput