Piticlontzi de iulie-august 2004 (248)
Raspunsuri - Pagina 17
Adema spune:
papa, in suedezia nu am ajuns...inca! Ma invart prin Norvegia deocamdata , asa ca nu dadui de cunostinte comune pe aici!
papadie spune:
quote:
Originally posted by ema
Mario tocmai ce-a luat un neon in freza...au reusit sa zboare toate.Asa ceva...n-am vazut cu ochisorii mei....deci am facut proba...ricu zboara...folii,steaguri ce mama naibii e de zburat pe afara....io nu vad masini...papa la tine sunt masini pe strada?
o, da. masini, femei, copii si babe:) nu bate vantul decat cu 80 km /h ceea ce destul de soft. a fost nasol uraganu' Emma ca ne-a vajait trei zile.
blog
ema spune:
Papa...faci misto de mine.rectific,am vazut masini.Doua poze fierbinti....una e fosta carpeta de pe terasa...si una e fosta folie-reclama:
http://good-times.webshots.com/photo/2169201910060844786TayydY
papadie spune:
pe bune is oameni pe strada.- in principal mame cu carucioare ca e ora de luat plozii mai mari de la gradi. si apoi eu cum crezi ca am ajuns s-o iau pe catri? ca doara nu pe covorasu cu masina:))))))))))))))) din poze vazui ca e mult mai nasol la tine decat aici. presupun ca diseara se strica si aici (acu e numai vant de 80 pe ora si niste stropi azi noapte insa a plouat torential si mi-a umflat ferestrele).
blog
szivarvany spune:
Moama, Ema, ce vijelie pe acolo ... asa deci, vii home ? Cu ce ? Pe unde ?
Papadie, ma bucur ca ati ajuns in formatie completa home !
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
ema spune:
Eu stau si in cimpu cu flori...tu macar stai intr-o asezare omeneasca...pe jos sa aduc pe ricu numa cind e cald...am de mers 4km dus si 4 intors...in rest cu papa cu auto.oameni chiar n-am vazut...diseara au anuntat 160 pe ora...la 200 spune omu ca zburam cu tot cu hala.noh..marea nordului e numa la vreo 200 de km....
Daria...cu avionul...iar te ratez...stii eu nu risc sa vin cu ricu cu masina...n-am incercat dar sunt aproape convinsa ca e imposibil...sunt 2600 de km pina acasa.Cu avionul in 2 ore sunt in bucuresti,alte trei cu trenu...nici nu se compara.Si...mai ales acu sunt tichetele fff ieftine...fac economie frumusica.
roxanaz spune:
moaaamaaaa ce vantoase frate!! ia va rog sa le trimiteti in alte parti, nu p-aicea,da?
Ema in legatura cu briosele alea, eu zic ca a fost aluatul mai moale ca de obicei, adica cu mai mult lichid, asta nu este neaparat legata de o incorecta cantarire cat de vremea de afara, daca zici ca a fost furtuna si umed e clar ca a fost influentata faina (adica a cerut mai mult lichid sa se formeze aluatul si implicit acesta a fost mai moale). nah ce chestie de fizica-meteorologie a iesit
. ia hartii din alea mici de briose, fac toti banii
. saracu Mario....sper ca nu are buba nasoala de la neon.
Robi aaahhh poetu tot poet ramane! ![]()
aci a dat trei stropi si acum e soare. si am o masina imputitaaaa aaaaaaahhh!
g_ioana spune:
....meii io zic s-o punem de un site ceva.."vremurile in tzara si oriunde in direct!"..am avut legatura la Londra,Germania si Norvegia...in curand apare si Vivia cu vesti de la americani..:))
Ema multam fain de sfat
...mi-ai scapat parul de un "masacru"....pe mine ma batea gandul de'un bob ceva...acu' am renuntat...sarmale nu-mi fac ..asa ca raman suvitele,mie oricum imi plac
kim222 spune:
Preluat legatura...aici California..cald, soare si fara vint..Sa va mai aud eu ce rau este in Romania! Uite ce favorizati sinteti fata de restul Europei!![]()
Eu acum aparui la job..pe la 11..nu am putut sa ma ridic din pat..si nici Luca ![]()
Roxana lunea si miercurea mergem..ii place f mult! Unde la Madrid..la amicii vostrii sau ei stau la Roma?
Ioana datorita "masacrului"...am decis si eu pt permanent...am observat si eu ca-s la moda
..toate pe la Tv au parul lung si ondulat..iaca mostra:http://good-times.webshots.com/photo/2867798680100032467KetNuV?vhost=good-times
Daria testele alergice se fac intr-un singur mod ![]()
Roberta sanatate multa! Vesti de pe frontul minat?![]()
Gabi cum mai merge actiunea casa?
Monicule..pai ce vroiai concediu relaxare? Heee...sa-ti iesi din mana?? Mey si avionul ala cu elice..ce companie era? Sa nu zici ca doar din astea zboara in Europa?
ma duc acasa sa pap..ca doar ce-am venit ![]()