Piticlontzi de iulie-august 2004 (248)
Raspunsuri - Pagina 15
papadie spune:
adema- nu ca vreau sa fiu nenorocita dar i-am aratat lu roxana ce minune gastronomika facui aseara si mi-a zis:piei satana (sau ca sa fiu f.f.f. precisa "go away satana"). oare asta inseamna ca m-am facut bucatareasa adevarata? (drace, se vede ce-mi plac icoanele astea noi, nu?)
da sa stiti ca mi-a trimis ema niste vanturi (da, da) si am avansat de la doamna cu acu' la doamna cu umbrela si cu toate astea tot nust meri popins. gisas [icon cu okii peste cap]
daria iost aici ma. o sa plek si-o sa ma intorc. sau sa vedem cum i-o da pasaricii in petale. zbor sau nu, zbor sau nu etc.
dorsilä io am vazut niste legouri ff dragute cu animale. (elefant, girafa etc.) dar care au si piese "in plus".
va rog sa v-o imaginati pe pasariq la biräu cum smulge cu furie la petale (ma gandesc sa te pedepsesc si sa smulgi o www.pbase.com/evgenyb/image/92291936" target="_blank"> d-asta) si facand incantatii : zbuara, nu zbuara...zbuara turu gainii!!!!mrrrrrrrr. zboara, nu zboara. zboara turu gainii!!!!!!. cu o voce d-aia ca-n filmu cu manuela harabor (nu mai stiu filmu, cartea si nici de actrita nust sigura. da la filmele romanesti ce mi-e mircea cel batran, ce mi-e padureanca. vocea sa fie patimasa!)
blog
Dorsilia spune:
Roxi, Gabi, merci, dar de-astea are....vrem din alea cu piese mai maruntele si muuuuuuuuulte.
Daria...pun numai sa le descarc, acum is intr-o miiiiiiica pauza, de 5 minute
Dorsilia spune:
deci in Metro sau Selgros mai trebuie sa insist...acum 2 saptamani nu aveau din astea cu piese multe
roxanaz spune:
Lia mama tu vrei sa mori de inima cu piese muulteee si mici?? nu cumpar asa ceva nici batuta, ce, n-am ce aduna???? si asa am un turn de politisti cu piesseee miiiiicccci de ma ucide cand calc pe fruna.
Ema deci cand sa te astept la aveon? noi stam de miercuri noapte 19 pana vineri pranz 28. macar pe 25 vino si tu, dau o inghesata si daca om merge noi doua cu pretena mea de la Madrid la shopping.... wuahahahaha ce iese!!! [icon_cu_manute_frecandu-se_frebil]
Gabitz, da, iti aduc o juma' de jamon? sau niste dulciuri mai bine?
ca sa va mai inseninez ziua si asa distractiva de azi va aduc aminte de astea... pe 1-2 aprilie le pun pe alea noi!
roberta04 spune:
Mey, am de lucru de mor si am zis ca citesc repede sa vad ce faceti si cand colo am nimerit in plina comedie
Zic astia pe aici ca-s apucata de streche!!!
szivarvany spune:
Roberta
Cum stati cu polipii , ce mai spune poetul grupei ?
Andries, unde eeesti ???
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
leeloo2004 spune:
Rox - acu daca tot a iesit mesajul de doua ori, ma bag si eu la niste jamon si poate si la niste toron (parca asa ii zicea la nugaua aia tare de la ei cu tot felul de alune, migdale si alte cele prin ea...). La rochii si lodenuri nu ma bag ca nu stiu daca s-au inventat alea sa-mi cuprinda mie burtoiul curent
Gata, Lia, am priceput de care Lego vrei tu - sa stii ca dupa asa ceva nu m-a uitat, Stefan de altfel nu se joaca nici cu alea mari, se plictiseste repede - plus ca vorba Roxanei, ce nu ai ce mai stringe prin casa??
Gabriela 29+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
carmenp spune:
vedetz, vocea sa fie a olgai tudorache;))
quote:
Originally posted by papadie
va rog sa v-o imaginati pe pasariq la biräu cum smulge cu furie la petale (ma gandesc sa te pedepsesc si sa smulgi o www.pbase.com/evgenyb/image/92291936" target="_blank"> d-asta) si facand incantatii : zbuara, nu zbuara...zbuara turu gainii!!!!mrrrrrrrr. zboara, nu zboara. zboara turu gainii!!!!!!. cu o voce d-aia ca-n filmu cu manuela harabor (nu mai stiu filmu, cartea si nici de actrita nust sigura. da la filmele romanesti ce mi-e mircea cel batran, ce mi-e padureanca. vocea sa fie patimasa!)
blog
amironeanu spune:
Salut!
Inca nu am reusit sa citesc din urma, dar am "auzit" ca intrebati de noi
Suntem bine cu toti, se pare ca lui matei i-a trecut bronsiolita, dar am tinut-o si pe Stefi acasa 2 saptamani si un pic ca sa nu mai aduca virusi. Drept urmare nu am mai reusit sa ma asez la calculator. Azi e prima zi cand am trimis-o pe Stefi la gradi, ca nu mai puteam nici eu, dar nici ea. In schimb vad ca Matei iar este marait, sper sa nu se mai imbolnaveasca ca o iau la plimbare pe campii (mai ales ca s-a facut tare frumos afara).
Cu job-ul de care spuneam nu am mai facut nimic, nici ei nu au mai sunat, dar si eu ma hotarasem sa nu ma duc, in schimb am gasit o colaborare cu un expert contabil si e exact ce imi doream, imi fac programul cum vreau, pot sa ma ocup si de Matei si Stefi si imi pun si neuroni la treaba.
Intre timp am inceput sa caut oferte pentru la vara. Am vrea la turci, dar cred ca trecem de 1500 de euro in august (cand putem noi merge) si nu prea ne permitem, as vrea la bulgari, dar si acolo s-a scumpit, un sejur la Arabella (unde am fost anul trecut) este de euro si mi se pare tare mult, la noi nu am vrea din cauza serviciilor foarte proaste, in plus mergem cu sora mea si cu parintii mei si e tare greu sa-i impaci pe toti. Asa ca daca aveti ceva sugestii va astept.
O zi minunata va doresc!
Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
ema spune:
Roxa,ce-as mai veni la madrid...numa ca pe 22 plec in Ro.Ratez zara cu tine de data asta.