Piticlontzi de iulie-august 2004 (248)
Raspunsuri - Pagina 13
carmenp spune:
tu n-ai hi dac-ar pelca soacra`ta de la tine?
edit, hai ca`mi dete roxana`n freza cu madridu:D
quote:
Originally posted by papadiequote:
Originally posted by carmenp
cristalinoo, pai nu jtii tu, londra vānt puternic - coafura rezista si lasa breii, ie pat londonez ce drequ;))
vezi carmencita...scosesi o pasarika :-))))) azi esti in verva:)
blog
Adema spune:
papa, multumesc de urare! La primul zbor si noi avem parte de aceeasi tratatie ca si Cristal: "dulce sau sarat", dar insotit nu de apa , ci de bautura:)
Cristal, e clar ca celor de acasa le prieste fara tine:)
papadie spune:
carmencita... da tu chiar ai motive sa sarbatoresti. mai mult...cred c apoti sa faci si cinste. iete cristala e infometata. se pregateste adema. macar un papanas, o poala-n brau ceva trimite la fetile astea :)
adema as facea io o gluma cu ne-datu mincare pe avion da' dupa ce va intoarceti toate cu bine acasa:)))
rox...hmmm madrid. nasoooooool
g_ioana- da da ca intre un adaptor si-o umbrela a luat cinspe ciocolati, trei parfumuri si 4 strampi impermeabili nu se pune. aia a fost asa mizilic. :))
am vazut un icon nou:) ma prpadesc de dragu' lui cica blabla :-)))))))
Aaaa...nu v-am povestit deoarece n-am avut chef sa vb. despre. Am fost in RO si intr-o luna juma sapai sant catre spital. De provincie. Oras mic spre foarte mic. in fine aventuri de tot rahatelu'. singura care m-a pescuit din latrina fu Dorsilia care mi-a destupat capu' sa scot antibioticul de la copii. Merci Dorsilia! N-apucai s-o zic pina acu. cand mi-o trece lehamitea va si povestesc cum fu si ce fu si kung fu.
blog
Dorsilia spune:
buna!
o intrebare stupida, posibil, despre Lego, ca veni vorba si-mi aduse aminte Gabi: mai fetelor, exista si Lego simplu? fara masini, carute, roboti, figurine? deci doar o galeata d-aia mare de metal vreau cu chestii d-alea de se-mbuca, sa construiasca copilu ce-i trece prin cap, nu ceva tematic. eu in hipermarketuri nu am vazut asa ceva aici, doar cutii cum v-am spus cu caluti, etc....DAR am vazut la gradinita de-o vizitaram o ditamai dihania de cutie metalica cred ca avea in jur la 200 de piese in ea....mi-a fost jena sa intreb de unde au cumparat-o, voi stiti?
merci
ps. later intru sa va citesc in detaliu, oricum m-am delectat cu povestirea Monicai...beton:))
carmenp spune:
in mom asta am pe stoc supa de ratza si mincarica din aceeasi ratza gatite de soacar`mea nainte sa plece;)) fa`tz timp si zi cum v-ati distrat in ro;))
quote:
Originally posted by papadie
carmencita... da tu chiar ai motive sa sarbatoresti. mai mult...cred c apoti sa faci si cinste. iete cristala e infometata. se pregateste adema. macar un papanas, o pola-n brau ceva trimite la fetile astea :)
blog
papadie spune:
quote:
Originally posted by carmenp
in mom asta am pe stoc supa de ratza si mincarica din aceeasi ratza gatite de soacar`mea nainte sa plece;)) fa`tz timp si zi cum v-ati distrat in ro;))quote:
Originally posted by papadie
carmencita... da tu chiar ai motive sa sarbatoresti. mai mult...cred c apoti sa faci si cinste. iete cristala e infometata. se pregateste adema. macar un papanas, o pola-n brau ceva trimite la fetile astea :)
blog
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
acu am vazut cata prostia am scris! si mi-am editat raspunsu.deci vb. despre POALE in brau adika PLACINTE cu branza, ca sa nu existe nici un dubiu.
pasariko fa bine si ma scoate din incurcatura
blog
ema spune:
Salut,din mijlocul uraganului.In ultima saptamina am cumparat doua ozn-uri,al doilea a zburat aseara....am zis ca zburam si noi si hala.carpeta de pe terasa a sarit si aia din cuie si-a zburat pe cimpii,,,toata curtea era plina de unelte de joaca care au zburat de sus de pe terasa, ....noroc de noi ca n-a avut vreunu treaba afara ca zburam si noi naibii.AAsa ceva numa aci se poate intalni,plus ca ploua in draci.Da cu parabolicele e de coma...azi mergem s-o luam pe-a treia...daca zboara si asta....ne uitam la ricardo in loc de televizor.
Ioana,cica ar fi par buclat ,cret,de astea si suvite...anu asta.Bob-u s-a dus cu el.Si neaparat nu rosu roscatel....aci zic pas,eu nu schimb culoarea de vulpita cu toate ca vulpita e cam jumulita.
Bre radio asta e floare la ureche...sa mor io,numa m-o parlit oleaca pe stomacel...da m-a dau cu creme de galbenele.
Ricardo azi vopseste oua la gradi...sa vad operele cind o veni inapoi.Roxa,nu m-a ei si pe mine la Madrid?Asa o tura pe la Zara....imi trebe pardesiu de primavara...neaparat gri inchis lucios. ,numa la ei as putea gasi modelul care-mi place.Ce vorbesc eu de toale si de par....abia sculata din morti.Mey...da n-am avut revelatii de alea sa vaz lumini albe si tuneluri luminoase....Cre ca eram la un etaj mai jos...era mai intuneric acolo...da nici vreun drac n-am vazut.
Daria si Ricu tuseste de vreo doua luni...i-am dat ce s-a putut...al las asa...cica n-are nimic pulmonar...ai dau si eu ketof seara de la mine putere.Parca nu m-o mai behait prea urit ultimele trei zile.o fi coincidenta...una peste alta...sanatate multa.
papadie spune:
Ema...vorbesti de funie in terasa mea:D nu-mi da vestea ca vine urganu nr.2 ca ma-npujk. tokma ce l-am sunat pe al meu si i-am zis ca o sa ma duc pe aripile vantului s-o iau pe Mielu de la gradi. da' io nu ma las oricum. taman am intins rufele pe suport afara pe terasa. cred ca o sa ma vedeti la reuters la poza saptamanii cap. botanika in desuuri: o noua specie de brad "Pinus cu chiloti de dama".
blog