Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (101)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

TEODORA Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi ai tai.

tuturor bebelusilor sarbatoriti astazi sa fiti sanatosi si fericiti.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by Celia

A reusit mami sa-i ofere dulcetei martisorul dorit..sper eu sa-l aprecieze mai tarziu caci acum a plans putin caci nu i-au dat cu nimic pe lobii urechiuselor...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

frumos,frumos martisor,sa ii stapaneasca sanatoasa

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Din subiectul BUNICI.
Eu imediat dupa nastere am suferit episodul groaznic numit DEPRESIE. Soacra mea e plecata din tara si ma suna , iar la tel imi zicea: ,,Nu-i asa ca atunci cand vin mi-l dai mie pe Cris", de parca era o pereche de pantaloni. Bineinteles ca pe mine ma apucau toti nervi si aveam impresia ca atunci cand vor veni in tara imi vor rapi copilul. Insa am ajuns la concluzia ca nu stie sa puna problema si ca e copilul meu, iar eu vreau sa-l cresc singurica, bine, cu sotul. Insa doar NOI 2.
Eu am fost crescuta de bunici (pana in clasa a V a) si am suferit ca nu eram acasa la ai mei. Cu cheia de gat cred ca m-as fi simtit mult mai bine, decat sa plang in fiecare duminica si sa numar zilele pana sambata ca sa ajung la mama. Plus ca atunci cand m-am mutata acasa, mi-a fost tare greu sa ma adaptez. Asa ca pe Cris il vom creste noi, doar daca va vrea el il voi lasa la bunici, daca nu, nu. Pana la 2 ani ma sacrific eu, apoi, 1 an vedem cum facem (eu ca profesor imi pot modela orarul), iar apoi la gradi.
Mama nu se baga niciodata peste deciziile mele, insa cred ca soacra sigur mi-ar fi dat ceva sfaturi...

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adimercedes

Si vreau sa fac o www.youtube.com/watch?v=nZ0rUCMnIn8&feature=related" target="_blank">dedicatie speciala tuturor sarbatoritilor si, in special, sarbatoritelor de luna asta.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

super melodia adi,o ascult si acu

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Betty, super! ce dragut e Mario in patru labe!

Afibebe
, un pupic pentru o mamica obosita, sa iasa cat mai repede dintisorul buclucas!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

casa mi-e intoarsa,am o gramada de haine de calcat asa ca ma apuc de treaba.

o zi buna tuturor.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

greyeras, multa sanatate pt printzesa, sa fie tati zgarcit si sa-si tina virusii pt el !
Si bv, esti o frumoasa si o slabanagaaaaa , vorba cuiva de pe-aici.
Betty, ne-ai convins ! E baiat mare ti-am mai zis eu ! ( sssst, sa nu ne auda si altii: e si frumos )
Rodica, sanatate si pt voi ! Pai cred ca Darius nu a racit asa rau pt ca a fost "spalat" de virusi, deh, acu' e mai curat, mai uscat
ricea, si la voi probleme duble... Of... Sanatate pt Angelik, iar in privinta baietelului nu te mai invinovati, decalotarea asta vad ca e un subiect controversat, unii medici zic ca e buna, altii nu... Gandeste pozitiv, daca nu se rezolva cu crema aia o sa mergeti la dr si scapati rapid de problema. Nu te stressa tu prea tare, ca-l vei speria pe micut.
adimercedes, felicitari pt crestere ! Pai da, pe tine te felicit, ca tu ai fost cu lapticul . Deci Lisa-cocheta e lungana ... poate sa se faca si manechin, daca o sa vrea
Vad ca vaccinul de 6 luni e mai "febrilicios" decat celelalte. Afibebe, Rox, sper sa scada febra cat mai repede. Ati vazut ce mi-a zis magdaz mie cand avea Maria febra: ca asta e un semn bun, ca-i lucreaza sistemul imunitar ( na, consolati-va cu asta )
Teuta-iepurica intr-un dintisor, felicitari ! Le-ai luat-o inainte multor papanashi de 6 luni
Piciulika, mamica Mai iti faci timp si pt noi... esti tare dulce
isabeluta, iti urez ( cu intarziere, e drept ) sa te adaptezi repede cu mersul la munca

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by betty78

www.flickr.com/photos/15923681@N07/2309938010/" target="_blank">Dovada ca stam in 4 labutze

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

ce frumusel e bebe Mario

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Celia, frumos martisorul. I-ati facut gauri cu pistol de-ala ? A plans ? Intreb ca ar trebui sa-i facem si noi Mariei.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

betty - .imi place mult poza!
greyeras, rodica - multa sanatate!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput