Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (101)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

quote:
Originally posted by danyelle005

buna fetelor! ma numesc Daniela si sunt noua pe aici si de aceea va rog sa ma ajutati. sunt mamica unei fetite, Amalia Maria, nascuta pe 10 oct 2007 si as vrea sa intru si eu in lista voastra dar nu stiu cum; va rog sa ajutati

Bine ati venit, mami Daniela si dulcetzica Amalia !
Mesajele tale apar cu intarziere pt ca nu ai inca 15 postari, asa ca scrie-ne in mai multe mesaje scurte cate ceva despre voi.
De pilda, ne poti da informatiile pt listuta : cate kg si ce lungime a avut Amalia la nastere, la cate sapt ai nascut-o si daca nasterea a fost naturala. De asemenea, sa ne dai si data nasterii tale ( sa stim cand iti uram La multi ani ! )
Si ne-ar place sa vedem si poze cu voi...
Inca o data, bine ati venit printre dulcetzuri si papanashi !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Buna fetelor! multumesc ca ne-ati primit si pe noi.

Mergi la inceput

pe Amalia am nascut-o pe 10 oct 2007, pe cale naturala. aveam 40 de sapt si dr. s-a hot sa-mi provoace nasterea. pot sa spun ca am avut un travaliu f. lung-10 ore si f. greu, dar cand a iesit Amalia nici nu am simtit, oricum a meritat toata durerea atunci cand am vazut-o prima data. am trait cel mai minunat sentiment din viata mea.

Mergi la inceput

la nastere Ami a avut 3.150kg si 50cm. acum are 4 luni si 3 sapt si are 7.6kg.e o dulceata; eu si sotul meu suntem topiti dupa ea.

Mergi la inceput