Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (101)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
myral spune:
NANA pupam frumosul!ALINA
e inca acasa da aia intru mai rar
Da si storcatorul meu e portocaliu de la morcov deci si cel natural pateaza sigur.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
pai morcovul face totul portocaliu, eu asa stiam. Ce interes ar avea sa puna coloranti?? mai degraba la nestle e ceva care reduce culoarea....
Nana, ce frumos se uita el la mama lui!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
ANDREEA11 spune:
Nana Stai linistita, si mie mi s-a patat lingurita de la morcov facut de mine. Este portocalie si mixerul mi s-a facut la fel! Iar eu pana la 4 ani am fost portocalie in obraji si in jurul nasului, tot de la morcov, insa mancam in cantitati industriale. zilnic cam 500-600 ml de morcov fiert si pasat. Deh, probleme cu stomacul, dar mi am revenit!!!! MULTA SANATATE LUI ANDREI SI POFTA MAAAAAAAAREEEE!!!!
Va pupic pe toate! Noapte buna!
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
bernix spune:
Nanuta draga, greu rau trebuie sa-ti fie sa alegi intre sonda si perfuzii. Stiu cum e cu ace si intepaturi. Degetzica a avut branula o sapt, iar 4 zile a primit glucioza. Stiu ce rau pot face branulele astea (mie mi se pare si acum ca are vanataie pe o labutza, la piciorus). Daca te uitzi in pozele de la semnatura, se vede vanataia pe manutza de la o vena sparta (foto se cheama "Degetzica") si trecuse mai mult de o sapt fara perfuzii. Dar si sondele alea sunt asa pacatoase. Nu vreau sa te sprii, da' am vazut copil in spital abia scos de la incubator si sugand, trecut la salon si pe sonda si lipsa totala de pofta de mancare.
Bietul Andrei, la el pare un cerc vicios: nemancarea scade glicemia si asta poate treaduce spasmele.... brrr... Pana la urma cum o fi, numai sa fie bine si sa scapatzi odata de cosmar!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Io i-am dat Degetzicai mar ras si s-au patat si castronelul si linguritza, da' pai morcovul! Ala-i pacatos rau...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihailescu teodora/mihailescu teodora.jpg)
mihailescu teodora spune:
Buna dragele mele,
ce pot sa spun,m-ati impresionat pina la lacrimi!
Nu-mi venea sa cred cite prietene dragi mi-am facut pe acest forum.Spre dezamagirea mea,au fost persoane pe care le stiu de ani de zile si cu care mi-am sarbatorit ziua de nshpe mii de ori care au uitat ca azi e ziua mea!Se intampla!Toti sunt ocupati,rurina le umple timpul,ca si mie dealtfel!
Ma simt coplesita de atentia pe care voi mi-ati acordat-o astazi si nu numai,as vrea sa va intorc gestul si am s-o fac negresit!
Anul asta este pt prima data cind imi doresc sa petrec intim:doar 2 perechi.Asa-mi dicteaza inima si sufletul!
Trecand peste aniversare,sunt fff trista!
Forumul a cam luat-o razna.Sunt in aceasta comunitate virtuala de 4 ani,am scris la multe subiecte dar asa balci nu am intilnit niciunde!Pacat!
Imi lipsesc enorm fetele de care aveam sincer ce invata!
Sfaturi despre hair-styling gasim mai peste tot,dar omenie si sensibilitate mai rar!
Annisia
membru matur
Romania
bucuresti
(BUCURESTI)
2583 Mesaje
Trimis la: - 29/01/2008 : 13:28:43
--------------------------------------------------------------------------------
Salut! In ciuda anumitor pareri, sunt un om extrem de politicos si bine crescut. Asa ca am intrat sa va urez toate cele bune si sa va spun "ramas bun"! Eu nu ma mai simt aici ca printre prieteni, asa ca nu are rost sa continui ceva care nu ma caracterizeaza.
Tin totusi sa va reamintesc celor care sunt orbite de pasiuni si antipatii ca succesiunea evenimentelor care au dus la acest mare cacat este alta... Faptul ca tanti Tomasa si-a sters mesajele, nu inseamna ca mi-a casunat mie pe ea asa si am inceput sa scuip flacari... Mi s-a dus vorba cum ca as fi balaurul cel mare si fioros. Ohh ce-as vrea sa fiu, poate as reusi sa ma descurc mai bine in viata personala. Daca as reusi macar sa fiu maestra la pus poalele in cap, cu siguranta ca as fi mult mai fericita...
Pentru cine a pierdut sirul evenimentelor, va reamintesc...
Intai Tomasa s-a luat de o fata care isi exprima parerea cu privire la stari sufletesti, emotii, reactii in situatii de criza... Tomasa avand alte pareri, s-a decis ca e cazul sa-i inchida gura, ceea ce nu mi s-a parut tocmai frumos, avand in vedere ca de atatea alte ori cine nu i-a impartasit gandurile, a avut parte de un raspuns prietenesc, sfatos si chiar mamos... Tinand cont de faptul ca se intamplase acea tragedie, mi s-a parut chiar stupid sa se inceapa o disputa pe tema eprimarii sentimentelor. Pe care, logic, fiecare le percepem diferit. Nu vad de ce ar trebui sa rad sau sa plang precum Tomasa sau X-uleasca... Mi-am permis sa ii spun sa nu inceapa disoteca (arhimegacunoscuta, remember episoade precum micutul Sebastian, parerea fetelor despre religie si traditii etc...), macar din respect pentru Rita. De la cuvantul discoteca, doamna asta mi-a trimis urmatorul mesaj, pe care l-a sters, ca toate mesajele care o puteau incrimina. Nu ma asteptam sa o faca, pentru ca le-as fi copiat pentru fetele cu memoria scurta...
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by tomasa
Annisia, tu vb de discoteca????? Tu,maestra poalelor in cap si a datului in spectacol? Eu nu ti-am spus nimic aiurea, nu te-am jignit, mi-am spus doar parerea pe un ton civilizat, am si spus ca-mi sterg mesajele dupa ce le scriu, dar tu in mod constant te iei de mine si imi scrii pe un ton super aiurea!!! Esti chiar dusa, fata draga...incredibila esti!!! Daca ai vrut sa ma enervezi, de data asta chiar ai reusit.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
Raspunsul meu a venit dupa acest mesaj si nu are niciun fel de jigniri in el. Nu stiu cum de unele fete au vazut atata nesimtire in postarea mea fata de doamna asta... raspunsul exista si acum, pentru ca eu nu ma ascund si imi asum responsabilitatea faptelor, vorbelor si deciziilor mele...
quote:
Originally posted by Annisia
Nici nu este greu sa te enerveze cineva pe tine. Si iti atrag atentia ca iti permiti mult prea multe in ceea ce ma priveste. Te rog sa iti reconsideri atitudinea. Intelege ca sunt oameni care au alte pareri decat ale tale. De fiecare data cand cineva are altceva de spus, sari la gatul lui. Vad ca nu o mai faci doar cu mine... Iar daca asta numesti ton civilizat...
Micul Yannis creste mare
Cam asa au stat lucrurile... Motiv pentru care va pup si va urez toate cele bune. Nu veniti cu rugaminti si interventii. Eu nu functionez asa... Nu am sa stau sa va pandesc, ca sa astept momentul propice sa reapar... Sunt om cu capul pe umeri si nu ma sufla nimeni in stanga si-n dreapta, dupa cum bate vantul. Atunci cand ajung sa fac ceva doar de dragul de a face, mai bine nu mai fac. Ceea ce vreti voi, ar fi sa devin superficiala, cu sufletul mic-ingradit si lipsita de viata. E lesne de inteles, ca asta nu se va intampla never-ever...
Am sa fac cerere de retragere a contului si a acesului la acest forum, ca sa nu va mai simtiti supravegheate de bu-hu-huuu.
Annisia,iti apreciez grija pt. Nana,grija pe care dealtfel i-o purtatam toate si ea simte asta!
Dar de la grija la a spune ca-ti este ,,lehamite'' e cale lunga!
Am sesizat ca intr-un mesaj o criticai pe mama ta:nu crezi ca ce se naste din pisica ,soareci maninca?Eu cred ca da!
Si daca tot esti asa de artagoasa,de ce n-ai luat atitudine cind soacra ta a facut faza cu suzeta!
Ce sa-ti spun,intimplator,ca lumea e tare mica,stiu si eu cite ceva despre familia ta!
Tu ai niste complexe si niste frustrari de care incerci sa scapi aici,intr-o lume virtuala!
Ce sa mai vorbim de inducere in eroare si rasturnari de situatii:spui ca ti-ai alocat 20 mil buget de haine pt botezul lui Yannis,ca apoi sa apari cu rochie de ,,doar'' 800 mii din Dragonul Rosu!
Iar cind i-ai spus Roxanei ca s-a transformat in nasa de ocazie,m-am simtit eu ff jignita.Nu-ti imagina ca m-am dus in genunchi la Rox la poarta s-o implor sa mi-l naseasca pe Mihnea,a fost un gest de omenie din partea ei...
Sa-ti mai spun ca la intilnirea de la Taverna ne-ai studiat si parastudiat si pe noi si pe copii sa vezi care-i mai fitos/fitoasa!
F urat ce i-ai facut Tomasei!
Fetelor,de-aia ati sesizat lipsa atator fete vechi de pe DC!
Iti spun sincer,dac-ar fi sa aleg intre tine si restul,as alege restul.Nu te supara,cum tu spui lucrurilor pe nume,asa o fac si eu!
Nu mi-o lua in nume de rau,asa vad eu situatia!
Teodora ,cea mai fericitade
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
bernix spune:
Claudia, m-am tot gandit azi la problema prietenei tale cu bb care tzipa cu tzitzi ingura si mi-am amintit ca asa facea si Degetzica in crizele de colici. Lua sanul, tragea de cateva ori, ii dadea dctrumul si urla. Si de la capat, tot asa. Si eu am crezut de mai multe ori ca nu e lapte suficient, da' fata adormea intr-un final si dormea 3-4 ore. Asta nu s-ar fi intamplat in nici un caz daca era infometata.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danielle02/danielle02.jpg)
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Sabinule, merci ca m-ai inteles!
Uite aici ce face Andrei.
Nana,Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
ce frumos e nana
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
_
pozici
![](copilas.gif)
Ebonee(02/10/2007)
bernix spune:
Duamna Teodora, la multzi ani cu sanatate, bucurii nemasurate....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihailescu teodora/mihailescu teodora.jpg)
mihailescu teodora spune:
Nana,e un dulce Andreiutz!Abia astept clipa in care ne vei povesti cite nazbatii face si nu-l mai poti opri!Esti o luptatoare!
Stii,ii povesteam sotului meu despre voi,si imi aduceam aminte cu cita bucurie te intorceai din fiecare pauza de masa:mai intai ne spuneai ce-ai mancat,apoi ce-ai mai cumparat pentru bub!Erai o scumpa!Ba un pach. de scutece,servetele,o jucarica,hainute!
Dumnezeu ii apara pe copii si le da forta parintilor!Numai sa credeti in EL!
TE imbratisez cu mult,mult drag!
Teodora ,cea mai fericitade
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou