* Gravidute & Mamici de Iasi (33) *

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Si noi pe-aici.
Diana ce tort faci? Si eu am musafiri duminica iar saimbata vom sarbatori in familie.Asa ca trebuie 2 torturi.Am facut de Craciun diplomat dar nu mi-a iesit(nu s-a inchegat bine) si mi s-a parut cam dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

iulia, stiam ca de la 4 l jumate se pune intre perne..eu am incercat, dar se apleaca in jos..sau se duce intr-o parte..tre sa ii pun multe perne..Stiam ca scaunele de masa se folosesc cam de la 6 luni, acum depinde si cat de repede sta BB in fundulet. dar am o intrebare, daca scaunele sunt cu spatar reglabil..poti sa il faci sa nu stea in fund..ci ca in scoica,nu?

Si al meu sot m-a anuntat ieri ca miercuri spre joi pleaca la bv si vine duminica cred..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 4 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

riculica bine ai venit!
Nushulica,felicitari! Sarcina usoara!

Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by iulia-stefy

quote:
Originally posted by aeperju

trec zilele...ziua unu taiata, ziua doi aproape taiata....mai avem pana vineri 3 zile :(
emma

Capul sus Emma, ca sambata e 8 Martie si iti va face sigur o surpriza. Timpul trece greu cand numeri zilele... Lasale sa treaca.
O sa fie bine ai sa vezi.

Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

sunt cam intoars ape dos. Vremea e naspa, am stat numai in casa si sunt cam nervoasa.beah!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by kriss79

iulia, stiam ca de la 4 l jumate se pune intre perne..eu am incercat, dar se apleaca in jos..sau se duce intr-o parte..tre sa ii pun multe perne..

Vai de mine si de mine...nici perne nu am...

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Fii-miu se invarte printre picioarele mele la bucatarie si face vraiste prin dulapuri. Acu si-a luat o palnie si canta "mos craciun cu plete dalbe". Si ma intreaba: "iti place ce muzica ti-am pus?"

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

moaama fetelor cand vad ce discutii avansate aveti voi de bebei si eu inca imi fac griji sa fie bine sarcina......multumesc de primire

o sa va citesc ca vad ca am muuulte de invatat de la voi cel putin ce tine de bbei iar pe mihaela o mai spionez sa vad ce bunatati mai face

promit sa ma familiarizez cu voi toate ca deocamdata nu prea va stiu nu prea am citit subiectul asta

edit: acum m-am uitat la listutza si am vazut-o pe teomaria cu care sunt colega de odisee

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Ma duc sa arunc niste cartofi in cuptor si revin

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simo78
Ma duc sa arunc niste cartofi in cuptor si revin

Eu i-am aruncat deja : http://good-times.webshots.com/photo/2817702170088512827KdxgcN?vhost=good-times

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Claudia, riculica bine ati venit!

Nushulica ...ce emotionant! Poti sa ne intrebi si despre sarcina si ti-om raspunde care cum isi mai aminteste

Perne...hmmm....Matei si-a tinut capul la 6 sapt si isi sustinea greutatea pe picioare la 2 luni jumate. trebuia sa il leg de pat? sta in fund bine de la 5 luni (deci l-am pus de la bun inceput in scaun de masa pentru ca statea in fund deja). Nu stiu ce sa zic cu pernele alea, nu le-am folosit. Oricum....pledez pentru moderatie in toate si adaptarea cartilor de specialitate si a informatiilor obtinute e orice cale la nevoile si personalitatea copilului personal.

P.S. Casian mergea la 7 luni, credeti ca abia de o luna numai ce trona intre j-de perne??? Nici un copil nu va sta altfel decat ii permite puterea proprie. In niciun caz nu il vom putea forta daca este peste puterea lui. logic?

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!

Mergi la inceput