* Gravidute & Mamici de Iasi (33) *
Raspunsuri - Pagina 12
mariussimiuc spune:
Diana,eu te pot ajuta cu niste colorant rosu. ![]()
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
addiana spune:
multumesc miha, dar cand ne mai intalnim!!! ma gandeam ca poate gasesc sa cumpar de undeva, sau fondant???
mariussimiuc spune:
Te pot ajuta si cu niste fondant ![]()
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
ralnied1 spune:
La multi ani, RAISA! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai mult noroc in viata!
Diana, sa va bucurati de fete si sa va mandriti la orice pas cu ele!
mariussimiuc spune:
Dimineata la 10.35 nu cred ca am sa fiu pe forum
asa ca urez de pe acum
LA MULTI ANI RAISA! Sa cresti mare si frumoasa!Numai bucurii si fericire! 
Celia spune:
Riculica , bine ai venit! 
Ralu, n-o fi starea ta de la alt motiv...poate te-ai molipsit de pe aici ...De-ar da Domnul.
Danyelle , bine ai venit! 
Andrea ,multumim de tortulet, arata tare bine... ii uram sanatate multa lui Matei, refacere rapida.
Kriss, felicitari prietenei tale, sarcina usoara ii dorim.
Dar uite ca a aparut si ea pe aici asa ca...
Nushulica, bine ai venit!
Sarcina usoara si te asteptam mai des pe aici.
Lacramioara , multumim.
Miha , ce dragut e Robert , intretine atmosfera in bucatarie , ca mami sa gateasca bunuturi...
Cred ca ar trebui sa faci de casa noua , ca asa mai primesti ce-ti lipseste...perne, scaune...si daca ne mai spui ce-ti lipseste...fa lista...
Irina , multumim de vesti despre voi, e scumpica Iustina.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
Celia spune:

RAISA , La multi ani ! Multa sanatate , bucurii , succese si implinirea tuturor dorintelor.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Celia
Ralu, n-o fi starea ta de la alt motiv...poate te-ai molipsit de pe aici ...De-ar da Domnul.
Celia, nu, sigur nu...
ralnied1 spune:
Astazi, va intampin cu

...
altfel spus, tot ce va doreste sufletelul...
Implinim 3 anisori de cand
am intrat si noi in randul lumii si-am zis "Da"-ul ala la Starea Civila...
Sa aveti pofta pentru tot ce v-am lasat!
Eu ma duc acum langa sotiorul din dotare, sa tragem o prima sarbatorire... 
edit: si vorbiti, va rog, cu Doamne-Doamne sa dea soare azi, ca e Baba mea ![]()
ramonik_1980 spune:
Neatza.Daca tot m-am trezit dau si 
La multi ani Raisa!Sa fii sanatoasa si sa-i luminezi viatza lu' mami!