DUMBRAVA MINUNATA

DUMBRAVA MINUNATA | Autor: mirchi

Link direct la acest mesaj

Salve.Sunt Mirchi, o profa de romana cu elevi in Italia.Adica predau in scolile din Italia limba , cultura si civilizatie romaneasca.Programul MECT.
Caut pentru clasele mele filme romanesti...Mai mult si mai mult imi trebuie DACII, COLUMNA, MIHAI VITEAZUL si DUMBRAVA MINUNATA.Daca cineva ma poate ajuta,adresa mea de mail este :mirel_cor@yahoo.it
Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna,

In ianuarie cand am fost in Romania am vazut in o multime de magazine DVD uri cu filme romanesti, inclusiv Dacii, Mihai Viteazul, Nemuritorii, Mircea si altele, comedii, de actiune. Plus filme romanesti mai vechi (gen Razboiul de Independenta), DVD uri cu piese de teatru de Caragiale, Musatescu etc. Nu stiu daca reusesti sa le comanzi din Italia, eu am comandat prin parinti ce-mi trebuie si mi le trimit ei.

Mult succes si o seara placuta

Dark Bendis

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Poti baga programul DC++ si descarci de acolo filmele. Se gasesc usor, succes!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Buna,

Eu am gasit pe net tot felul de povesti, numai astea nu le am. Daca esti interesata si de alte povesti, eu te pot ajuta.

"Sunt atatea minunatii pe lume pentru fiecare, doar ochi sa ai sa le vezi, inima cu care sa le simti si brate sa le cuprinzi si-atunci ale tale, toate vor fi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Dupa o gugalire superficiala pentru filme romanesti, a aparut asta: http://www.romovie.com/
Eu n-am cumparat de la ei, deci nu-ti pot da detalii in legatura cu seriozitatea lor...
Mult succes in ceea ce faci. Stiu ca o sa fim un pic off-topic, dar nu ma pot abtine sa nu te intreb despre cum functioneaza programul acesta, cum sunt copiii, ce reusesti sa faci cu ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Eu le am,dar cum as putea sa ti le trimit?
Da-mi un mesaj pe PM,daca vrei!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput