Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (118)
Raspunsuri - Pagina 14
bitza037 spune:
Neata spre buna ziua si de la noi!!!!!
Simo felicitari pentru kilogramul lui bebe!!!!!!
Bubu merci de felicitari
Sovi si tie iti multumesc inca o data...am renuntat la rezervarea de la El Capitan daca nici macar o bere nus e putea bea...si ne-am dus cu nasii la Casa Sarbeasca de la Parcul Carol.
Elara merci de felicitari.
Ariel in link-urile tale sau cartea ta de homeopatie exista vreun remediu contra epistaxisului(sangerare puternica nazala provocata de stres).Bine poate mai este provocata si de altceva....dar la bitu cred ca de la stres este.Si cand zic sangerare puternica ...este si cu cheguri de sange.
IRINA 
+33

sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
simonette spune:
Sunt cu bb Iannis la san si va citesc.....
Ce sunt alea RAGADE???
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
simonette spune:
Nu iau nimik pt lactatie,,, doar am continuat sa iau elevit o zi da, una nu si, pap zi de zi nuca de cocos, cate un pic!
Si eu sunt incantata de faptul ca Luca nu e gelos...dar nu e gelos deloc Cristina! Chiar el ma anuntza cand plange bb si ma indeamna sa merg la el! Probabil undel-am incurajat sa-si iubeasca fratele inca din burtik! E un scump!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
mstela spune:
Hello!Eu aseara,vazand ciripeala slabutza tare,m-am supi de plictiseala si anchilozari urate de parca am intrecut-o pe raposata bunica si m-am bagat la tv si apoi la cartea caprarilor.Acum am o plosteala in mine,dar mare rau, de nu stiu unde sa ma mai bag..Si doar am dormit azi noapte..Nu am putere deloc,abia scriu
...Off..gynipralul asta si statul doar in casa.

Felicitari luny pt semnatura!De acum,treb sa astepti barza,nu mai ai scapare!
o Adriuta dilatata,tot in asteptare!
Nicoleta,la fel cum spui tu,patesc si eu...Nu mai pot respira din piept,nu are leg cu nasul
.
Si apropo de Nazomer,mie nu-mi place deloc,miroase a alge si cand bag in nara,imi vine in gura gust de apa de mare..Beahhhhhhhh.L-am aruncat,ca si asa trecuse o luna si nu mi-am dat decat de vreo 2-3 ori.Stiti ca nu treb tinut mai mult de 1 luna desigilat.
clau,tu ai dat cu garmastan si inainte de nastere?Si acum dai dupa fiecare alaptare?
Cam atat pt moment ca-mi tremura mana..

toate.
Stela
32+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
Raluk31 spune:
Buna,fetele,cam liniste pe aici!![]()
Simonette,ragadele sunt fisurile acelea ale mameloanelor care se infecteaza
Clau,cat de des folosesti Garmastanul?Dupa fiecare masa a Rebeccutei?
Raluca
in asteptarea micutei Anais
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
pucca spune:
Mamicilor voi ce produse de ingrijire folositi pentru bebei? si de la ce firma? Ca sunt atat demulte si nu mapot hotari!
+35,
Bianca Maria
luny spune:
simonette, ragadele sunt fisurile alea ale sanilor, la sfarc, de la supt![]()
stela
LUNY
,
in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
Pucca, eu am luat gama Mustela pt bebe.
bitza, ai promis poze, nu am uitat!!
LUNY
,
in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ariel_7000 spune:
bitza, uite cescrie in carticica mea:
" epistaxis:
millefolium 5 ch, arnica 5 ch si china 5 ch, cate o granula la fiecare 10 minute in momentul sangerarii plus dimineata si seara timp de 15 zile pe luna, ca remediu de teren (de baza adica)
dupa un episod hemoragic sau pt a preveni recidiva, luati : china 5 ch, millefolium 5 ch si ferrum phosphoricum 7 ch, cate o granula dimineata si seara, 15 zile pe luna.
tratarea cauzei intra in atributia medicului sau chirurgului"...
cred ca cel mai bine, sotul tau consulta si un medic ca sa vada care e cauza....sangerarea nazala este doar un simptom!! poate indica un puseu de tensiune (aici te sfatuiesti cu naty, ca e domeniul ei), niste capilare mai fragile care se pot fisura (alexutza o patea cand sufla nasucul), carente, etc...
alexutza aproape 5 ani si
34+
Teodor Mihai AMR 6 SAPTAMANI (42 ZILE)
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
mstela spune:
pucca,dupa cat am cercetat eu,se pare ca cele mai indicate raman cele de la sanosan,zic EU..Astea sunt cerute si recomandate,de altfel si de Giulesti.
Stela
32+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"