Filtru de apa Blue Star(sau altceva)

Filtru de apa Blue Star(sau altceva) | Autor: Guguluff

Link direct la acest mesaj

In ultima vreme la robinetul din bucatarie a inceput sa curga nisip, pietris si cine mai stie ce alte microscopice creaturi. Am desfacut si curatat sita si s-a infundat din nou intr-o saptamana. Eu nu stiu care e problema, stau intr-o zona "mai istorica" a capitalei dar nici chiar asa... Totusi cu apa aia gatesc, spal vasele, o pun in fierul de calcat, filtrul de cafea, nu mai zic ca era sa mi se strice masina de spalat de mii ori.
Pt bucatarie m-am gandit sa iau un filtru de apa, de montat la baterie sau sub chiuveta. Stiam de Brita dar am gasit doar cani filtrante si asta chiar nu m-ar ajuta ca nu bem apa de la retea oricum. Din intamplare am dat, intr-o revista, peste filtrul de apa Blue Star: http://www.bluestar.ro/ si ma bate gandul sa-l cumpar.
Daca aveti alte filtre sau ati rezolvat cumva problema apei care se vrea a fi potabile, spuneti-mi si mie. Sau daca s-a mai discutat pe tema asta in alta parte, ca eu n-am gasit.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Noi folosim de mai mult de 10 ani filtrele Brita.
Sunt cani mari d eplastic cu un filtru schimbabil. Pui apa sus in cana, trece prin filtru si ajunge in spatiul de jos. Practic sunt doua vase unul in altul iar cel de deasupra are filtrul montat intr-o gaura prin care se scurge apa in cel de jos. Sistemul e simplu si filtrul e foarte bun, schimba si putin gustul apei dar in bine.
Filtrul se schimba cam la o luna si costa cam 25 ron in hipermarket.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Dana, merci de raspuns. Am vazut si eu filtrele cani de la Brita. Nu inteleg de ce nu importa si sistemul pt baterie ca e mult mai comod asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankutza20 spune:

Buna fetelor! Eu va recomad filtrul pt apa de la Hemel . Este practic si usor de utilizat, se monteaza in locul sitei obisnuite.Purifica apa de nisip, calcar, mal, rugina, substante organice. Termenul de folosire depinde, inainte de toate, de starea retelei de apa, cantitati de apa trecuta prin sita, si calitatii apei. Nu exista secrete – totul este vizibil in orice clipa, asa ca veti sti singuri cand trebuie schimbata sita cristalina. Este si la un pret accesibil. Va pup !
P.S.: Cine doreste sa-l acizitioneze sau doreste mai multe detalii , contactati-ma pe mail sau mess ankutza20@yahoo.com...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Am cumparat un Aquator. Este un aparat de filtrare, l-am montat sub chiuveta si e autorizat de Ministerul Sanatatii. Singurul incovenient ar fi ca reduce foarte mult debitul apei reci, dar nu mai folosim apa plata. Gatesc numai cu apa aceasta si e super ok, are un gurst diferit, de apa plata(de izvor, aproape).

Mergi la inceput