Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

quote:
Originally posted by Aralia

Am mai intrebat eu odata, dar nu mi-a raspuns nimeni
Mi-e nu mi-a venit menstruatia, dar vreau sa iau anticonceptionale, cum fac??? Ma apuc asa de ele? Ca scrie pe ele ca trebuie luate din prima zi a CM...
Mi-e cam frica sa nu raman insarcinata, ca nu vreau bb2 acum, poate mai tarziu! Si alte metode de contraceptie nu suport..

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

poze
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate

si eu stiu ca treb sa le iei din prima zi a CM;nu lua asa la intamplare,mai bine intreaba medicul.

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

vroiam sa va intreb de scaunele astea de care vorbiti.eu le-am luat dar inca nu le-am folosit,sa incep sa-i pun in scaunel?nu-i prea devreme totusi?voi ii puneti?eu nici in funfulet daca ii pun sprijiniti nu ii las mult ca mi-e teama sa nu le faca rau la coloana.voi ce ziceti?
aralia,eu cand am luat AC la fel le luam din prima zi a CM si faceam apoi pauza 5 sau 7 zile nu mai stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Irina,ii pui in scaunel cand stau singuri in fundulet.Acum mi se pare prea devreme.
Voi ati inceput diversificarea in forta!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Irina, niste scumpi gemenii tai! Si au un zambet, zici ca sunt mereu pusi pe shotii. Nu vrei sa pui poze in albumul comun? Gasesti detaliile pe prima pagina. (cate o poza pe fiecare luna)

Noi am fost pe-afara foarte ciudat azi. Dimineata vreo 2 ore si dupa 4,30 pana la 6 si, deja se inserase. Orele cele mai calde le-am petrecut in casa...
Azi noapte a dormit Maria singurica in camera, noi bineinteles ca am controlat-o mereu sa vedem daca e bine. La 7,30 am luat-o sa-i dau sa pape si a ramas cu noi in pat. Dar a fost super, imi lipsea intimitatea asta.

Alina si Maria - 3 NOV 2007
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Va dorim o primavara eterna in sufletele si vietile voastre!

Lala, felicitari! sa fie un crestin destoinic si cu suflet bun!
Irina, am vazut minunatiile tale; sa iti traiasca! au ochisori albastri, la fel ca si tustele lui Pussi! tu cum te descurci cu ei, te ajuta cineva? ii alaptezi?
Aralia, daca mai alaptezi nu poti lua orice AC; Excluton era indicat in perioada asta- se lua chiar daca ti-a venit CM, chiar daca nu.Daca nu mai alaptezi ar trebui sa iti vina CM

Am vazut poze cu un baietel simpatic foc- Iustin
AncaD, cum a fost la vaccin? eu intentionez sa il fac la sfarsitul acestei saptamani sau la inceputul celei viitoare.
Eu am fost exterm de racita/gripata, am avut o saptamana horror, cu dureri de gat, de nas, urechi si senzatia de plamani "varza" (o haraiala nasoala rau; m-am speriat un pic, ca am mai avut ceva probleme nasoale cu plamanii acum cativa ani..)
Ma bucur ca Sebastian si Stefania nu au avut nicio problema; mi-a trecut complet de cateva zile, daca pana la sfarsitul saptamanii scapa fara nimic, ii declar "intangibili"- imi era teama de vaccinul Stefaniei

Irina, la Sebastian stiam ca nu este indicat sa ii pui in scaunelul de masa inainte de 7-8 luni...
Pretul lor depinde si de firma, dar si de caracteristicile pe care le au (preturi diferite pentru modele diferite ale aceluiasi producator): daca sunt reglabile pe verticala, daca se pot regla pe orizontala (diferite inclinari), daca au rotile sau nu, daca au diverse huse anti-murdarire, daca au tavite de schimb pentru servirea mancarii, daca se poate transforma intr-un simplu scaunel (sunt unele la care se scoate tavita, se regleaza pe inaltime si se poate face scaun normal),daca se pliaza cat mai bine astfel incat dupa folosire sa fie cat mai "invizibil" sau usor de "ascuns", daca au jucarioare atasate, daca sunt stabile chiar daca pruncul joaca coarda in el (si nu-i subestimati, cand sunt mai mari pot fi adevarate uragane..),etc,etc...
Depinde de ce vreti sa faca sau de cat sunteti dispuse sa investiti in el...
Stefania, pai asa vrei tu sa slabesti? cu salata si paine? mai bine puneai o bucata de carne (langa salata, nu langa paine ). Ca si Adina, cred ca nu trebuie sa mai pui la inima orice fleac, sa despici firul in patruzeci-fii mai destinsa si o sa ti se para mai usor, mai ales ca din poze se vede ca ai o fetita superba si ..se pare cumintica!

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Adina,un pupic special lui Floris! Sebastian are la aproape 4 ani 17 kg; mie imi place cum arata, este numai fibra
Stefania are in jur de 7 kg,are doar la picioaruse mai multi colacei, in rest arata ok

Mergi la inceput

aaa,situatia mai nasoala este sa dai o multime de bani pe el, iar copilul sa nu aprecieze - adica sa nu vrea neam sa stea in el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by Aralia

Am mai intrebat eu odata, dar nu mi-a raspuns nimeni
Mi-e nu mi-a venit menstruatia, dar vreau sa iau anticonceptionale, cum fac??? Ma apuc asa de ele? Ca scrie pe ele ca trebuie luate din prima zi a CM...
Mi-e cam frica sa nu raman insarcinata, ca nu vreau bb2 acum, poate mai tarziu! Si alte metode de contraceptie nu suport..

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

poze
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate

Pai doctorul ce-a spus, cum sa le iei???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by anacami

Adina,un pupic special lui Floris! Sebastian are la aproape 4 ani 17 kg; mie imi place cum arata, este numai fibra
Stefania are in jur de 7 kg,are doar la picioaruse mai multi colacei, in rest arata ok

Multumim mult, Cami! Ce fac nazdravanii? Cum reusesti sa-l duci dimineata pe Sebastian la gradinita? Eu nu reusesc. Adica stiu ca se poate, dar mi-ar fi tare greu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Aralia, daca alaptezi, anticonceptionalele (unele anume, nu oarecare) se iau fara pauza, incepi oricand.
Daca nu alaptezi (atunci de ce nu ti-a venit musiu pana acum?), probabil astepti sa-ti vina ciclul si iei din prima zi, cum scrie pe ele. Sunt si unele care se iau din a 5-a zi. Bine, in general se iau la sfatul medicului, dar daca tu ai mai luat genul asta de AC...
Daca nu ai mai luat, se mai intampla sa nu ti se potriveasca si chiar pot avea efecte adverse foarte nasoale.

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput