Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
Victo spune:
nu mi+ar fi de altceva decat ca si+asa nu primesc indemnizatie..sa stau acasa 2 ani mi+ar mai trebui..cu ditamai rata la apartament..
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
anacami spune:
Victo, exista pastilutele de a doua zi- dar sunt f. puternice (cica concentratia de hormoni de la AC pe o luna); am uitat cum se cheama-se pot lua parca in urmatoarele 48 ore
Camelia, Sebastian si Stefania
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by Victo
nu mi+ar fi de altceva decat ca si+asa nu primesc indemnizatie..sa stau acasa 2 ani mi+ar mai trebui..cu ditamai rata la apartament..
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
Chiar ..cand reincepi lucrul???
Ank
![](mamica.gif)
![](bonjovi.gif)
Poze Raulito
anacami spune:
aaa,se numesc Postinor- nu trebuie sa mai folosesti asa ceva o perioada lung dupa, este ca un bombardamnt asupra organismului
anacami spune:
Alina, incet-incet seinvata si va renunta la mesele de noapte; mai insista
creem spune:
Victo...in tineretile mele, asa am ramas gravida. Din pacate eram ami mica si nu stiam ce inseamna un bebe!.
Dar, serios, acum, tu parca alaptai, asa ca sansele sunt minime!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
anacami spune:
Creem, sansele nu sunt minime, mai ales ca -dupa cate stiu- nu alapteaza exclusiv. Victo, in cazul in care mai alaptezi cat de putin, ideea mea cu Posinor nu cred ca este deloc buna.Hai ca o sa fie bine, ai avut ciclu? daca da, cam la cate zile esti dupa..?
O zi placuta,acum chiar ca ne pregatim de plecare!
Ank83 spune:
am citit si eu prospectul de la postinor... scrie de sarcina... dar de alaptare nici nu amintesc
Ank Raul
17.10.2007
Poze Raulito
creem spune:
Vreau sa va povestesc ceva, si va rog sa imi spuneti daca sunt deplasata sau am luat-o razna!
Am devenit, cred, mai egoista, mai ales cand vine vorba de copilul meu.
Aseara am primit in vizita, neanuntata, un prieten cu fetita lui de apropae 3 ani. Fata mea abia adormise si s-a trezit (ca doarme cam "iepureste"). Este a doua oara cand mi-o trezesc respectivii. MA rog, mie imi plac musafirii, asa ca...am trecut peste. Am luat fata din dormitor sa venim la musafiri, am pus-o in centrul de joaca. Musafira noastra "calare" peste ea, sa-i ia jucariile, sa intre peste ea, mai sa cada cu totul.
I-am zis de cateva ori ca ea e mai mare si ca fata mea e mica si sunt jucaii de bebe mic, i-am dat ei alte jucari, nimic.
Dupa ce a ametit-o bine pe fi-mea, am luat-o si am plecat in dormitor, ca era franta de somn si daca nu doarme plange rau. Din sufragerie se auzeau numai chiote ...etc. L-am chemat pe sot si i-am spus sa ii zica fetitei sa nu mai tipe ca sa poata si fata mea sa adoarma. Intr-un final adoarme. Plec in sufragerie unde...."caprita" de 3 ani era in centrul de joaca! I-am zis sa iasa de acolo ca ala e loc de joaca pentru bebe! Unde mai pui ca venise de afara cu mainile murdare si incaltata!
Dupa ce am plecat sotul meu mi-a reprosat ca trebuia sa o las, ca e si ea copil etc. VOi ce ziceti? Sunt "dusa"?
In alta ordine de idei, voi cum sterilizati jucvariile, sau...le sterilizati? Si pe cel din plus? Ca fi-mea le cam baga in gura!
Pupicei la bebei!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)