Neatza cu Razvan si Dani
Raspunsuri - Pagina 2
qsar spune:
quote:
Originally posted by desprecopii
pai poate ne dedica o melodie Razvan - pentru fetele de pe DC.
In cazul asta, "fetele" de pe DC trebuie sa posede un super-super-super simt al umorului...
99.9(9)% sanse ca dedicatia sa sune www.trilulilu.ro/cosminchi/c16bd6e0ec878e" target="_blank">cam asa
papadie spune:
quote:
Originally posted by qsarquote:
Originally posted by desprecopii
pai poate ne dedica o melodie Razvan - pentru fetele de pe DC.
In cazul asta, "fetele" de pe DC trebuie sa posede un super-super-super simt al umorului...
99.9(9)% sanse ca dedicatia sa sune www.trilulilu.ro/cosminchi/c16bd6e0ec878e" target="_blank">cam asaHoni soit qui mal y pense...
Nuuu...adevarata lovitura ar fi sa o puna pe blonda aia cu tzitzele-n vant sa ne-o dedice. aia de n-are cearcane, celulita etc.
papadie, zen-sei
rory76 spune:
hai,ma, ca mi imi place melodia aia! Aud cate un fragmentzel din ea in fiecare dimineata la emisiune!Chiar mi-ar place sa ne faca o dedicatie! Mi-a placut ieri cand a venit o tanti la ei in emisiune cu o rochie...mai mult bluza decat rochie! Si au facut misto de ea! Ca sa nu mai zic, cand le-au chemat pe alea de la trupa Emmy(???) si alea habar n-aveau pe ce lume sunt, ca sa nu mai zic ce nashparlii erau! Celulita pe picioare si mai dadeau si din ea, penibil rau!!!Am savurat momentul, mai ales cand a zis proasta aia, solista, ca ea a auzit ca managerul trupei ar fi var cu Moga...asa i-a zis ei impresaru'! doamne! Penibil!
"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"
dolcebaby spune:
rory si eu le-am vazut pe ciudatele alea din trupa "emmi" niste parasute, care pe linga faptul ca aratau groaznic nu le ducea nici capu' prea mult
Cred ca baietii le-au invitat in emisiune chiar cu scopul de a fece misto de ele.
A, si o inttreba pe "solista" dak are frigider acasasi ea spunea ca are unuu' maaree... un telespectator il umpluse...