Rog parere litoral Mamaia Hotel Modern?!
Raspunsuri - Pagina 2
gianina spune:
Buna,
Adriana, ce ai hotarat pana la urma? noi anul acesta am avut de ales intre hotel Central si hotel Dorna( imi placea si Modernul insa era prea scump pt. noi).
Vom merge la h. Dorna, demipensiune(mic dejun si pranz)...am luat biletele de la Eximtur..si ne-au spus ca la Dorna ar fi camerele un picut mai mari...acum sa vedem..noi am vrea ca pe langa patul suplimentar pt. fetita cea mare sa mai avem loc si de un patut pliant pt. cea mica.
In ultimii 3 ani am stat la hotel Apollo 2 stele superior..este bine daca doriti doar cazare..hotelul nu dispune de restaurant..Imi place foarte mult partea aceea a statiunii,este linistita.
o zi frumoasa!
Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)
fritz spune:
Buna fetelor!Noi mergem si anul asta tot la Astoria, prin sindicat.De acolo am aflat si faptul ca hotelul Central este misto, singurul dezavantaj din punctul meu de vedere este faptul ca pt. al 2-lea copil in oferta scrie ca trebuie platit 50% din tariful de cazare.La Astoria se platesc 200mii/zi, dar noua de ex.nu ne-a luat nimic, le-a placut de fete...Oricum, cazarea a fost buna, plaja aproape, mancarea buna, normala, nu chestii sofisticate, adica ciorba si fripturile de rigoare, salate. Poate ca de fapt nici la Central nu plateam 50% cum scrie in oferta, dar era riscant...Micul dejun este inclus in cazare, deci puteti lua fara mese si gasiti sa mancati unde vreti in Mamaia. Asa ca vacanta placuta!
ad_rianna spune:
salut
noi am platit deja avansul, vom merge la modern la inceputul lunii august. din ce oferte am avut mi s-a parut cea mai ok avand in vedere ca noi mergem cu 2 copii de 3 ani jumate si trebuie sa platim si pt.ei. sper numai ca acel all inclusive sa fie pe bune. am avut oferte si pt.dorna dar am optat pt modern pt.ca sunt camerele mai mari si raportul de pret/pers e mai bun
EDIT
fritz la fel ne-a zis si noua la agentie ca daca vrem nu platim pt al 2-lea copil dar ...daca la hotel avem probleme? am preferat sa platim mai ales si pt.ca nu platim masa
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
Mercedes spune:
Cele care cunoasteti Mamaia ce parere aveti de H. Caraiman?
si aici am inteles ca pentru al doilea copil se plateste 50% din pretul de cazare.
madau spune:
Noi am fost anul trecut la Modern si am ramas cu un gust foarte amar...camerele mici pt un hotel de 4*, curatenia se facea cam "pe sarite", pe jos era gresie dar nu se spala decat pe unde se vedea, patutul Mirunei cand l-am dat laoparte am gasit tona de praf sub el, mancarea jalnica, dar absolut jalnica, internetul wireless din hotel nu functiona, la barul din hotel puteaqi sa astepti mult si bine daca vroiai ceva de baut ca nu venea nimeni, sau cand venea barmanul era atat de gretos de mai avea putin si te si lua la palmne ca ti-ai permis sa-l deranjezi. Ma opresc aici.....eu una nu m-as mai duce acolo nici daca ma platesc
In schimb ne-am simtit foarte foarte bine la CONDOR, pe care vi-l recomand cu caldura, e chiar in centru la fantani, curat, mancare buna
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
anya spune:
Din cate stiu Modern si Dorna sunt aceeasi firma.
La Modern am fost week-end-ul asta si am detlaliat la subiectul cu "locatii cazare pe litoralul romanesc".
ad_rianna spune:
madau, anya.......dupa ce am citit postarile voastre mi-a venit sa dau fuga la magazin si sa-mi cumpar un ciocan de batut in cap...asta e nu mai am ce face, am luat biletele si gata. nu pot decat sa imi doresc sa nu fie atat de rau pe cat spuneti voi.......in martie cand am tot intrebat nimeni nu a zis nimic, acum nu mai pot sa returnez biletele
probabil asta va fi invatatura mea de minte: sa nu mai merg pe litoralul romanesc si sa nu mai cer sfatul nimanui
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
anya spune:
Nu e chiar rau...Nu se compara cu 4* all inclusive de afara (nici macar Bulgaria, ca de Turcia nici nu vorbim).
Camera e marisoara, nou zugravita/mobilata, baia - exceptand dimensiunile- ok. Daca iti place Mamaia ca statiune, chiar poate fi ok. Mie nu-mi place nici Mamaia, asa ca pot fi subiectiva. Eu as alege Neptun, Jupiter sau chiar Mangalia.
Eu nu stiu cat ai dat tu pe bilete, dar 100 euro cat a fost acum/zi zau ca nu merita. La banii astia gaseai in Bulgaria mai bine.
ad_rianna spune:
anya draga...nu mai zic cat am dat pe bilete ca mi-e si rusine. pentru ca am platit si un pat suplimentar, asa era conditia la 2 copii peste 2 ani. mie (nu-mi dau seama de ce) dar mi-e draga mamaia si sincer eu am insistat sa mergem aici in defavoarea turciei (in bulgaria nu merg nici daca ma platesti). insa eu puteam doar in perioada asta de inceput de august sau septembrie. in august in turcia e f.cald iar pana in septembrie nu mai aveam rabdare. ce sa mai... asta e! imi ramane sa ma rog de vreme buna...
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
anya spune:
Mi se pare mult 1 loc suplimentar.
Din ce-am cautat eu pe la turci si bulgari, pt primul copil peste 2 ani si pana in..6/12 depinde de hotel = gratis iar pt al doi-lea copil peste 2 ani 50%. Asta e si situatia mea.
De curiozitate, cat e pe zi, de persoana, la vara? Ca eu ziceam ca m-au tepuit ca plateste firma si au pus, sa fie...