Hipospadias(5)
Raspunsuri - Pagina 8
dana_martie spune:
Andrei n-a facut febra, e drept ca inca nu avem canini
Febra nu e asociata cu eruptia dentara, ci e "colaterala" ca baga toate nazdravaniile in gura si evident nu toate sunt curate. Cel mia tare e nepotul meu care roade bocanci cum prinde, are preferinta pt talpi imputite bleah a disperat-o pe sor-mea
Ce numeai febra? cat a avut?
Noua nu ne-a lasat sondita, nu stiu cum se procedeaza, dac scurteaza furtunasul. Ca doar n-o traumatiza copilul s-o scoata pe aia si sa introduca alta! Desi, ti-am spus, s epare ca este o practica obisnuita, de precautie. Problemele de urinare, din cate imi spunea, apar imediat dupa scoaterea sondei. Cand il sunam beleuza cu jetul ba subtire, ba grosut
Se pare ca mai aveti putin si ajungeti acasa..
roxana c. spune:
Iarasi eu.
A facut iar febra, nu stiu ce sa mai cred, acum avea 38,5 . S-a mai intamplat sa faca febra de cand cu maselele, dar 38-38,1. Si a tinut 3 zile, acum....asta-i a 3-a zi. Poate fi de la operatie? El e vioi, ne-a terminat pe mama si pe mine, dar m-a bagat in boala cu febra asta. De ex aseara la ora 20, pana sa-l culc, avea 38. I-am dat Ibalgin 3,5 ml si n-a mai facut febra pana azi dupa-amiaza, cand avea iar 38. N-am vrut sa-i dau nimic de febra, sa vad cum se manifesta in continuare, iar acum , seara, avea 38.5
Voi ce credeti? Cum se manifesta febra daca ar fi de la op? Si ar putea fi, dupa aproape o sapt de la operatie?( a inceput sa faca de luni dupa amiaza)
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
dana_martie spune:
habar nu am... ma gandeam ca orice ar avea, sa zicem rosu in gat! teoretic e sub acoperirea antibioticului, nu? ca ia in continuare antibiotic. De ce n-o suni pe doctorita s-o intrebi?
Daca nu ai numarul ei, e scris pe un tabel in sala de pansat.
dana_martie spune:
caca e ok, nu? ma gandeam sa nu fi inhatat si el rotavirusul ca baietelul ALinei..
roxana c. spune:
Asta ma intreb si eu: de ce face febra daca ia antibiotic?
Asta-noapte iar a facut febra, dimineata imediat dupa ce s-a trezit avea 39.1. I-am pus un supozitor cu paracetamol si asteptam ora vizitei.El e tot vioi, iar kk a facut bine, normal.
dana_martie spune:
Ziceam de infectii, de bacterii.. habar n-am ce alte cauze ar putea fi. Dar e deja 2! hai intrati sa ne mai spuenti si noua ca sunteti bine...
afibebe spune:
Roxana multa sanatate lui Calin.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
http://community.webshots.com/user/afibebe?vhost=community&vhost=community
http://b1.lilypie.com/WAdlp2.png
afibebe spune:
nu am mai intrat de mult.sincer mi-e teama sa maicitesc.
noi amhotarat sa-l mai lasam sa creasca putin.
oricum pana la un anisor am hotarat sa nu-lducem la operatie.
atata timp cat nu-l deranjeaza nu-l duc pana la 1 anisor.
va pup si va doresc numai binetuturor.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
http://community.webshots.com/user/afibebe?vhost=community&vhost=community
filofteia spune:
Roxana imi pare rau sa aud ca nu sunteti tocmai bine. Organismul fiecaruia reactioneaza diferit. Eu nu uit cand am fost internata cu Adi la 6 saptamani in spital era un rotavirus, o verisoara a insistat sa ne internam (Adi avea o bronsiolita usoara, apoi mi-am dat seama ca am gresit) si cand am sunat-o si i-am spus de rotavirus mi-a spus sa stau linistita ca nu actioneaza decat la copii peste 8 luni, ca al meu nu are nu stiu ce format. Si am mai stat o saptamana la Pitesti internati ca nu s-a uitat rotavirusul la fiimiu ca are doar 6 saptamani.
Nici asta cu antibioticul nu este valabila...daca este virus, n-are nici o treaba cu antibioticul, din aceeasi experienta...
In ce priveste sonda in strainatate se poarta sa o coasa la iesirea uretrei, apoi cand o scot ii taie atele.
Acum va dorim sanatate multa si asteptam vesti bune.
Afibebe, eu am sustinut mereu ca la operatie trebuie sa te simti impacata si tu ca mama, deci cum veti hotara voi va vi cel mai bine.
roxana c. spune:
Acum am putut sa intru, asa ca scriu iute cat ma tine netul:
Am fost la vizita, i-a taiat ata de la sonda si mi-a spus ca in cazul in care iese....nu-i nicio problema ca-s deja 8 zile. Oricum a prins-o cu un leucoplast si cred ca iese doar daca as trage prea tare de ea. Daca nu iese pana maine- si n-a iesit, ca-mi era o frica.....- maine i-o scoate definitiv. E posibil sa vina maine si d-nul dr. B de unde a fost plecat, si daca vine, ma va chema sa-l vada. Daca totul e bine si face pipi cum trebuie, sambata plecam. Doamne ajuta!
In legatura cu febra, a zis ca nu-i de la operatie, ca operatia e bine, si m-a trimis sa-l vada un pediatru. Dupa un control amanuntit....copilul e bine, n-are nimic, mi-a dat sa repet urocultura si sumarul de urina si mi-a schimbat antibioticul, mi-a dat Cefzil, care are un gust oribil, mi l-a dat afara pe tot acum, seara, cand i l-am dat prima data. L-am lasat putin si i l-am dat iarasi, acum sa vedem dimineata cum il va lua. A spus ca e posibil sa fi luat vreun bacil ceva din spital, m-a intrebat daca face kk moale, dar e bine, normal, iar in seara asta vad ca nu mai are febra, sa vedem pana dimineata.
Gata, am spus tot, ma duc sa ma culc langa el, intru maine sa va mai zic cum suntem.