Hipospadias(5)
Raspunsuri - Pagina 14
nawel spune:
Multumesc Emi.Asa voi face.Voi vorbi cu dl.dr.Basca.
Si eu urez la toata lumea UN PASTE FERICIT,CU MULTA,MULTA LUMINA IN SUFLET.
Va pup cu drag si sa ne auzim numai de bine.
strumfi2004 spune:
Lumina Sfintei Invieri sa se pogoare in sufletele tuturor si sa ne calauzeasca mereu! Hristos a inviat!
Gratiela, Maria si Stefan
Crede in ochii copilului tau!
afibebe spune:
Hristos a inviat !!!
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
roxana c. spune:
Salutari tuturor si de la noi.
Noi suntem bine, operatia arata foarte bine, singurul lucru aiurea este asa cum v-am mai spus ca nu face pipi prin varf, gaurica e ceva mai jos. Dupa ce vorbisem si cu voi, si am aflat ca nici la voi nu-i exact in varf,ma calmasem, dar acum am un alt pitic pe creier: ce inseamna "sa faca pipi cu jet si ca barbatii"? Adica unde sa " bata"? Ma uitam azi la Calin ca jetul lui nu " bate" prea departe, nu se prelinge, dar se cam uda pe sosete, sau ....oricum, pe-acolo. Adevarul este ca de cate ori vede olita se crispeaza tot, urla....nu-i place la olita, mai frumos e in pampers, si poate si din cauza asta nu da drumul cum trebuie( face putin si dupa aia se opreste, cum ii pun pampersul sau cum il intind sa i-l schimb....face balta).
La baieteii vostri cum este?
Nawel, asa tarziu v-a programat? Vrei ca atunci sa-l programeze si ptr operatie? Multa bafta , tinem pumnii.
Emilia, voi ce mai spuneti, cum mai merge scoala?
Dana, Sama, Gratiela, Cristina,Afibebe, voi ce mai faceti?
Crysandy, ai fost sa-l vada dr Basca pe Andy?
Gata, fug la culcare.
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
filofteia spune:
Roxana, nu forta baiatul, caci este mic. Adi avea 3,4 ani cand a facut operatia si un an nici n-a acceptat ideea de a face din picioare, nici macar la gradinita, unde baieteii asa faceau.
Nu-i induce ca ceva este in neregula...
Acum vorbesc, dar atunci si eu am fost stresata si l-am intrebat pe dr. Basca ce sa facem??? Si ne-a spus sa nu-l stresam... daca el se simte comod asa, sa-l lasam asa, important este ca poate. Ca sa nu vorbesc ca abia acum la 7 ani si 4 luni ma pot baza pe el sa faca singur pipi la baie, WC public. Oricum acasa tot stand face.
Cu scoala suntem bine...mai avem 6 saptamani si trecem de clasa I.
Nawel...ca tarziu v-a programat!!! Asteptam vesti bune.
CrisAndy spune:
buna fetelor, scuze ca nu am mai intrat pe forum, as fi vrut sa va pot da si eu un mesaj frumos de paste dar am fost plecata la bunici de sarbatori si am venit abia ieri, nu am fost la dl. dr., am tot amanat, o sa intru pe forum dupa ce vin de la Bucuresti, va pupic dulce pe voi si pe baieteii vostri si va doresc multa sanatate.