Mamici de septembrie-octombrie 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

XOR la multi ani !!!!!!

Nu-i asa ca de abia asteptati ecografiile??? Vad ca multe fete v-ati vazut bebeii... E asa dragut !!!

Si eu am fost azi la eco de dimineata, l-a masurat pe bebe pe toate partile, toate organele si degetelele Si a durat ceva, ceea ce mie mi s-a parut minunat ca eu stateam si ma uitam la el cum se agita pe acolo. Mi se pare incredibil cum el e atat de agitat si eu nu simt nimic. De abia astept sa simt !!!!
Azi aveam 7.65 cm .. Si s-ar parea ca suntem Buburuz, nu Buburuza dar cica inca nu e 100% sigur. Placenta e tot jos (in foaie scrie placenta previa totala) dar cica se mai ridica. Oricum diagnosticul sigur se da dupa 20 de saptamani. Pana atunci cam toate sunt asa.
Sambata mi-am luat rezultatul si la Dry Test care a iesit ok. Pfiu, am scapat de un stres.
Intreba cineva daca ne simtim gravide.. Eu sincer n-am nicio treaba. Chiar nu simt nimic. Sau nu ma simt altfel. Ceea ce nu pot sa zic ca e rau, nu regret deloc ca n-am avut greturi sau alte belele.
Cam astea sunt noutatile la mine.

pupici

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Felicitari Boo pt bebe mare si jucaus!!!! Deci se pare ca e baiat??? Voi ce va doreati?

Pup

10+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Nocom, nu stiu ce sa spun ca ne doream ... Mi-e mi-a fost mereu ciudat sa spun ce vreau pentru ca mi-era ca daca iese invers decat zic eu sa nu fie suparat si sa creada ca eu am vrut altfel. Nu stiu daca ai inteles ce spun. Asa ca eu mereu ii spuneam "Gugulica". Care poate sa fie si fata si baiat. Era un nume nedefinit. Sotul in schimb era convins ca e fata si pentru el era "Gugulina".
Si azi am fost singura la eco si l-am sunat sa-i spun ca Gugulina s-ar putea sa fie de fapt Gugulica.

Incerc sa mai pun poze pe site-ul ala, sa vad ce iese. Mi-a dat dr un cd pe care sunt si niste filmulete, dar toate sunt de 3 sec Nu se vede cum se misca decat foooarte putin. Sa vad daca pot sa le pun si pe alea.

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Boo felicitari pe bebe miscaret!!!!!!!
Deci e baietel deocamdata si nici eu ca si tine nu am avut greturi si alte alea,eu totusi mai sper la o ea,mai mult pt sot ca el e convins ca e fetita.Acum de fapt nici nu conteaza sanatos sa fie!!!!!!!

asa creste minunea noastra

Doamne ajuta in continuare!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Boo , sa-ti traiasca gugulina si sa creasca mare

Foarte dragutze poze si filmuletze. Nu inteleg de ce la mine se vad verzi

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
12+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

musette, nici eu nu am avut greturi, si e . Nu te lua dupa asta ca nu e adevarat. Eu am cazuri concrete si de fete si de baieti cu sau fara greturi in ambele cazuri.

Eu iti doresc sa fie ce vrei tu

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
12+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Monica merci mult!.Inainte sa pierd prima sarcina aveam preferinte,acum sincera sa fiu poate sa fie orice numai sanatos sa-l vad.M-as bucura sa fie fetita ca stiu ca sotul meu isi doreste f mult!

asa creste minunea noastra

Doamne ajuta in continuare!

12+

Mergi la inceput

Am reusit cu pozele. Imi pare asa rau ca filmulete sunt doar de 3 sec. Macar ma mai uitam si eu la ele de mii de ori si simteam ca il vad pe bebe.

Buburuza
asa creste Buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Fetelor HELP:

Dr ginecolog,mi-a zis azi ca-mi da 2-3 luni de concediu medical (eu am acum 6 sapt,si vreo 5 zile)....la serv am avut numai probleme, cand am anuntat ca trebuie sa raman in concediu medical,mi-a zis sefa mea,sa nu ma mai intorc la serv,pana nu mi se apropie termenul de a ramane in prenatal,la med de fam ma duc azi..,poate gasesc mai multa intelegere acolo.

Intrebarea mea este: se pot face smecherii,pt a ramane acasa si sa nu ma duc la serv,la 4 luni jum,pt inca 1 luna si jum?Unde trebuie sa insist la ginecolog,sau la med de fam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Anculet, habar n-am cum e cu concediile astea medicale, dar nu stiu daca iti convine sa stai prea mult in medical avand in vedere ca sunt platite cu max 75% din salar?!?!

Aceste 2-3 luni pe care ti lr-a dat ginecologul acum ti le-a dat pt ca ai probleme, sau asa v-ati inteles voi.. caci daca asa v-ati inteles, poate la sf lor, iti mai poate prelungi concediul pe acelasi diagnostic...... zic si eu.... ca nu prea am inteles bine...

Boo si eu la prima sarcina am avut greturi la greu si a fost baietel, asa ca... nu te baza pe astea...vorba ta: sanatos sa fie!!!!

10+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput