***Ultimul hop pentru SONIA : 77.480 $ (5)***
Raspunsuri - Pagina 7
doina_cel spune:
Am vorbit astazi cu Oana, care era speriata si ingrijorata pentru ca Soso sta cam prost cu saturatia oxigenului. A fost la control cu ea si medicul a ajuns la concluzia ca e mai bine sa o opereze probabil pe 19 Mai, dar se pare ca nu ii va face corectie ci tot paleatie.
Astazi s-au internat in spital (sau e posibil sa stea in casa McDonalds, nu stiu inca sigur), pentru ca Oanei ii era frica sa nu fie probleme cu Sonia peste week-end si in saptamana urmatoare, asa ca a preferat, pentru siguranta, sa fie aproape de spital.
Mi-a dat un sms in care mi-a zis ca sunt bine. Sper sa reusim sa vorbim maine.
Happiness is a smile
Haideti sa il vedeti pe Andrei !
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2
Comunitatea "Calatoria vietii"
Irinel spune:
Doina, multumim de vesti. Oana, ma rog pentru Sonia scumpa. Vei vedea ca va fi bine, Sonia e o luptatoare. Doamne ajuta!
Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
mica0307 spune:
Am vorbit ieri cu Oana, SOnia e bine si se pare ca se amana operatia.
Si azi Soniuta a spus "hallo" unei asistente care intra in salon....
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
cristiana58 spune:
Buna seara!
Am revenit si deja imi este dor de fete!
Sonia este tare scumpa! Daca te uiti la ea si nu bagi in seama anumite aspecte este chiar un copil normal. Este vioaie, uneori chiar prea, mancacioasa si plina de viata, zambind si razand mereu.
Sta in picioare -sustinuta- si incearca sa paseasca - dar nu ii iese mereu. Ori sta in poponet si se joaca, ori culcata intorcandu-se in cel mai scurt timp pe burta pentru a inainta.
Mananca bine si vrea sa ajute si ea cu manuta din castronel.
Face "bravo" cand a facut ceva de care este multumita, se joaca "cucu - bau", iar cand am plecat mi-a facut cu manuta -"pa".
Insa...respira foarte greu si agitat in timp ce mananca iar "galma" de la piept s-a marit mult de cand nu o mai vazusem eu. Deci inimioara ei munceste destul de mult si este atat de marita incat a impins sternul in afara. Am inteles ca o sa isi revina (inimioara) la dimensiunile normale dupa operatie, iar sternul o sa ajunga la cvasinormalitate, prin crestere.
Poze am pus aici: www.webshots.com/user/kiti48" target="_blank">http://www.webshots.com/user/kiti48. Inca nu e tot. Stay tuned!
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
cristiana58 spune:
Vineri a fost la control pentru ca analizele facute cu vreo 2 zile inainte nu erau bune, iar medicii i-au spus sa "tina aproape", chiar sa se interneze. Iar Oana, speriata sa nu i se intample ceva peste weekend, a considerat ca este mai bine pentru Sonia sa fie sub supraveghere medicala.
Din analizele facute ieri si azi a reiesit ca nivelul de oxigen este in jur de 70%, deci cred ca nu se va mai externa neoperata. La consultatiile ce vor urma se va decide ce tip de operatie i se va face. Medicii doreau pentru operatia corectiva in jur de 10 kg, iar Sonia nu are decat 7,7 Kg. Deci alternativa ar putea fi sa ii inlocuiasca tubul de goretex prin care ii ajunge sangele in plamani cu unul mai mare. Deci cred ca nu scapa de operatia de pe 19 mai.
Soniei in schimb ii place la spital - este o schimbare! Patutul de aici este de lemn, cu gratii si are de ce sa se agate. Asa ca se ridica in picioare singurica tinandu-se pe marginea patului. Fiind pentru cardiaci patutul este in panta si a ajutat-o sa se ridice si in 4 labe asa ca se deplaseaza mai repede.
Iar azi dimineata, cand a venit infirmiera dimineata aceasta a spus "hallo". Oana i-a raspuns, iar Sonia i-a raspuns si ea. Oana a fost tare socata, a intrebat infirmiera daca a auzit si ea, iar aceasta i-a confirmat. Pentru prima data a rostit ceva cu sens, adica stia ce spune. Pana acum Oana a tot batut-o la cap sa spuna "mama", dar pentru ca a insistat, Sonia nu a vrut. Asta nu insemna ca nu intelegea ce i se spunea si ca nu reactiona.
Acum insa cand nu a bagat-o nimeni in seama a considerat ca este cazul sa vorbeasca. Dar...era un cuvant german, asa ca dintre cele trei limbi auzite des de catre Sonia (romana, engleza si germana), vad ca a ales germana.
Astept sa vad ce ii vor spune medicii referitor la data si la tipul operatiei si o sa va tin la curent.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
chris27 spune:
Multumim frumos pt vesti!....Ma bucura enorm ca Sonia a reusit sa rosteasca primul cuvant,cu adresa...Pacat ca...in asemenea imprejurari!...Tot eu ma incurajez si-mi spun ca...o sa fie bine...Am multe scenarii in minte...ma gandesc ca puiutii mei o sa o cunosca pe Sonia intr-o zi si ca se vor juca impreuna!Pupici fetelor mele,va roooog!
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
cristiana58 spune:
Maine va avea loc a doua operatie paleativa
Dupa ce s-au consultat, medicii au decis ca trebuie sa ii faca un nou sunt, de diametru mai mare, prin care sa ii ajunga sangele in plamani. Cel pe care il are acum nu mai face fata.
Pentru operatia corectiva 7,76 kg sunt totusi prea putin. Asteapta sa faca 10 kg.
Deci,
Maine dimineata la prima ora intra in operatie.Sper sa decurga bine.
O sa va tin la curent cu evolutia, de indata ce o sa stiu amanunte.
Irinel spune:
Doamne ajuta! Ma rog pentru fetita draga. Ma gandesc ca e bine ca doctorii nu se grabesc, operatia de corectie probabil e foarte complicata si mai bine sa fie Soniuta mare daca ei considera ca e mai bine, ca va lupta mai bine dupa operatie. Oana, ma gandesc la voi. Bunicuta Cristiana, multumim mult de vesti.
Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
kay spune:
eu ! dupa lungi lipsuri internetiste am intrat sa va zic ca op Soniei s-a amnanat pt luni sau marti. au venit niste cazuri urgente... asa ca e cu perfuzie si caciulita alba de op, dar nu o opereaza maine. e foarte bine, rade, mananca, se joaca, merge tinuta de manute, tipa toata ziua... e cel mai scump copil !
trebuie sa ma intorc la spital, asa ca va pup si o sa mai scrie mama despre op si restul !
CHRIS, sa stii ca te iau de o ureche si vin la timisoara si te cert !!! pai cum sa nu-ti mearga tel atata timp??? eu vreau sa vb cu tine !!! asa ca vezi cum faci si suna-ma ,ca nu se poate sa o opereze pe Sonia fara sa vb cu tine !!! ai inteles ??? bun !
va multumesc mult pt sustinere, fetelor ! e bine sa stiu ca se gandeste cineva si la noi, ca nu suntem singure in lupta asta teribila. va pup mult si va multumesc inca odata !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
chris27 spune:
Oana draga...sunt aici...Cu telefon sau fara...(mereu cu ochii pe voi,cu gandul la voi!!!!!!)Vremurile...vremurile...Am vrut sa va scriu ca va iubesc din toata inima si ca abia astept sa vina ziua mea...iarasi!Nu stiu de ce...cred cu tarie ca de ziua ta esti un pic mai aproape de D-zeu si ca el te aude mai bine.Inutil sa-ti mai spun care e dorinta mea!Tu stii ca e aceeasi,de anul trecut!Sonia e puternica!Ne-a demonstrat-o de atatea ori!...Iti doresc si tie sa ramai la fel de puternica!Sa-ti scriu ca-mi doresc sa zambesti,n-as putea!Dar stiii tu cum e cu melodia Zece!...Sonia e minunea!!!!Trebuie sa crezi in ea!!!!!Desi au fost momente cand tot eu...te indemnam sa n-o mai faci...Sonia e de cel putin zece ori mai puternica decat noi.si asta,in orice imprejurare...Tu simti ce tare ma gandesc la voi?!?....Si ce dor mi-a fost tot timpul asta?!?...va pup si va strang tare la piept
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra