***Ultimul hop pentru SONIA : 77.480 $ (5)***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

La multi ani Sosonica mica! De fapt, ce mica? Sosonica e fetita mare si merita sa ii dea DD tot ce e mai bun si mai frumos pe lumea asta si in primul rand multa multa sanatate si mult noroc.
Oana, felicitari, sa iti traiasca si sa va aduca numai bucurii (si voi ei )!

Mami Cristina si Daria Ioana
www.flickr.com/photos/kitty_nic" target="_blank">
Poze Daria
Viitorul suna si mai bine: bebe a venit!
www.slide.com/r/bFwrvwNRwj93k1sGo5r3lT7pG4YiWgCG?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank"> Povestea noastra
Nimic nu este intamplator.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajut-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Acum am citit ca Oana trece printr-un nou necaz,ieri cand Sonia a implinit un anisor tatal Oanei a incetat din viata.

Ma rog pentru voi, pentru aceasta familie greu incercata
DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Sincere condoleante Oana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Oana, condoleante! Imi pare rau ca trebuie sa treci prin atatea, dar iti doresc sa ramai la fel de luptatoare ca pana acum! Pupici Soniutei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

oana, condoleante si aici draga mea, imi pare atit de rau ca esti incercata asa de la viata. dar o ai pe iubita mica, care a facut 1 anisor, si va face 2 si 3.....si 18 ani majoratul. capul sus esti o puternica.va pup tare pe amindoua

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Nu am mai intrat de mult la voi si vad ca am ratat prima aniversare a Soniei. LA MULTI ANI ! si din partea mea, multa, multa sanatate si soare in viata!

Oana, condoleante pt pierderea tatalui tau.

Sibylle saptamana 39

Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxie spune:

Nu mai are nimeni vesti de la Oana si Sonia? Ce mai fac fetele? S-au intors in tara banuiesc. Cum se mai simte Sonia? Cum ramane cu operatia la Boston? Au raspuns medicii la mail?
Oana, condoleante.

Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

imi cer scuze ca nu am mai scris.

in primul rand, va multumesc pt urarile de ziua Soniei, pt ca mi-ati fost alaturi in ceea ce s-a intamplat. mi-am mai revenit putin.

in al doilea rand am pus poze noi cu Sonia. si acum uploadez altele.

in al treilea rand, trebuie sa trimit actele la Boston, inca nu le-am trimis, dar din discutia cu seful sectiei kinderkardio am inteles ca pot face si ei corectie, acum depinde pe care ventricul. ideal e pe stangul, dar deocamdata nu e posibil, se asteapta sa creasca.

cam atat.

va pup si va imbratisez cu drag.

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Oana,
in primul rand La muulti ani,Soniei,sa creasca maree sanatoasa...,am admirat pozele cu voi...si nu mai pot de dragul vostru...Sonia este minunataaaaiti seamana f bine...,ochii sant ai tai,clarrrrsi fatzuca ei dulceeee tot a ta...,doamne cat de dulce e...

imi pare nespus de rau pentru pierderea suferita,condoleante...

Mamica stralucitoare
21+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Soniuca e o printesa minunata si puternica si frumoasa si privirea ei te face sa treci peste toate si sa ai incredere ca totul va fi bine. Si tu mami meriti toti trandafirii din lume si iti doresc sa primesti de la Soniuca flori o suta de ani de acum incolo.

Eu nu cred ca am scris decat o data dar in fiecare zi cand deschid forumul ma duc repede la umanitare sa vad ce mai e cu voi. Astazi you've made my day cu pozicile astea muulte si frumoase.

Condoleante pentru tatal tau, din pacate stiu din proprie experienta ca vorbele nu ajuta prea mult dar tot din aceeasi experienta stiu ca un pui mic face minuni daca il ai langa tine in momente dureroase ale vietii.

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA

Mergi la inceput