Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (117)
Raspunsuri - Pagina 8
natynic spune:
Pai daca stai bine pe hartia "virgina" si nu pe wc, normal ca e bine! Si sunt de unica folosinta...
Maria mi-a dat mesaj ca spera maine sa plece din spital!!
Azi am fost instruita cum sa-i fac Iuliei masaj cu ulei. Era tare incantata micuta mea...
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA
CristinaGoji spune:
Deci Naty, cum iesiti de la cura de ingrasat treceti pe tratamente de infrumusetare cu uleiuri
, numa un pic a mai ramas 
Ariel si Guidinde - VA MULTUMESC pentru raspunsuri! O sa merg maine prin farmacii sa caut, sper sa si gasesc ceva, ca e prima maseluta care-i iese, asa ca mai asteptam inca 7 maselute pe langa asta si 4 canini 
Bubu - cum a fost salata de fructe? Si eu mi-am facut aseara una uriasa, dar imi era pofta sa bag si niste frisca in ea si nu aveam...
Mami
33+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
gudinde spune:
Pt colici am gasit Cocyntal tot de la Boiron. Nevazut la noi in farcacie.
http://www.evitamins.com/product.asp?pid=3336
Active Ingredients:
Carbo Vegetabilis 5C HPUS - Releaves bloating associated with colic.
Colocynthis 9C HPUS - Relieves cramping pains associated with colic.
Cuprum Metallicum 5C HPUS - relieves abdonimal cramps associated with colic.
mstela spune:
Da,ariel si eu m-am bucurat ca am gasit hartia asta protectoare de wc,care cred ca e deosebit de utila,ca stiu cum e prin spitale.Deci pachetul costa 180 000.Cat sa ia cheltuiala de transport?Sun maine,intreb si comand.
Naty,super ca ti-ai incantat micuta.
Stela
32+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
Kya spune:
Ariel e tare bun gelul ala antibacterian. Eu folosesc de mult, si am o sticluta mereu in geanta. Este extrem de util si comod!
Evident va face parte din bagajul meu de spital.
Cat despre toaletele straine, mai ales cele de spital
. Eu am oricum o fixatie nebuna
si nu ma asez pe nici un colac strain... Stau in ...aer (noroc cu muschii de la picioare) Stiu, sunt ciudata, dar nu pot altfel. Plus ca daca mi se pare ceva ciudat la toaleta respectiva, ma inhib! Deci chestia cu prima data la spital va fi un horror pentru mine.
Kya
34+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 6
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
bubu05 spune:
Gata si noi cu somnul de frumusete!
Cristina, foarte buna salatica, nici eu n-am avut frisca sau alte alea, pur si simplu fructele taiate si amestecate.
Sa stii ca lui Vlad i-au iesit ultimele 4 maselute la 2 ani jumate, la multi copii le ies pana la 3 ani, deci pe astea nu le socoti acum
.
Kya, si eu tot cu fundu in aer, dar atunci, in spital, nu cred ca se va mai putea...trebuie sa te asezi. data trecuta, la Vlad imi ibracam colacul in hartie igienica multa si stateam, ca nu aveam alta solutie.
Si inca ceva, sa va luati si papucei de plastic cu care sa intrati la dus, ca sigur veti face si dus acolo.
Stela, da-ne si noua linkul cu hartiile alea, sunt f. utile, as lua si eu...
Naty, ce super ca i-ai facut masaj! La noi e ocupatia sotului, el i-a facut lui Vlad masaj in fiecare seara aproape 1 an si se vede, adica are carnita ferma si un fund sexos de-ti vine sa-l mananci! ![]()
Acum mai masam la baita cu sapun, nu mai dam cu uleiuri, dar cred ca o sa incep sa-i fac si lui iar cand ii vom face lui bb, ca e tare bine!
Oana
32+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
adriuta spune:
Buna ciripelelor, am dormit neintoarsa dupa o zi frumoasa dar obositoare de 1 Martie. Am sa incerc sa pun pozici cu primavara azi . Ne mai putem bucura cam 2 luni de temperaturi rezonabile ca...dupa existenta noastra devine conditionata de aerul conditionat. Dar asta e alta poveste... Am avut deosebita placere ca ieri toata lumea sa se lege de burta mea.
Pe unde ma duceam ma intrebau de due date si le spuneam ...maine. Faceau toti niste ochi, cred ca nu prea credeau multi ca spun adevarul.
DA...azi facem 40 de SAPTAMANELE!!! si se implinesc EXCT 9 luni de la nunta noastra

De azi in colo le raspund la toti si eu ca Ariel cand o intrebau toti cat mai are ....![]()
Multumim Ariel de toate lucrurile interesante pe care le aflam de la tine. 
Mi-a zis o tati ieri ca daca vreau sa-l motivez pe bebe sa sar la trambulina. Apai unde sa gasesc eu trambulina nene, si apoi...la cat de balsoaie sunt
se rupe frate .
gecko sarut mana pentru sfaturile legate de prelevare. Cam asa se vehiculeaza zvonurile si p-aici
. Problema nu ar fi utilitatea sau inutilitatea celulero STEM ci conservarea lor caci am inteles ca valabilitatea lor este cam de cativa ani apoi isi pierd "puterea" ca nu stiu cum sa iti explic. Deja la cateva luni de la prelevare ... se incepe procesul. O fi adevarat sau nu... sper si eu ca intr-adevar in viitor tehnica va ajuta in trataea cat mai multor probleme bazate pe acest procedeu. 
Uite aici un link de la samponul de care va spuneam eu impotriva caderii parului. Noi l-am luat de vre-o 2 saptamani, eu nu il folosesc insa sotul a inceput sa il foloseasca. Parca...parca incep sa se vada progresele.... sincer e bun si face parul fain. Si un sticloi din acela e urias frate...![]()
http://www.newton-corbett.co.uk/mane_n_tail.htm
Va pup
pe TOATE si ma duc sa pap ceva ca mi-e cam foame si de azi dimineata m-am trezit cu niste dureri de burta ca si ...menstruale. Bineinteles ca se exclude
aceasta posibilitate....soooo...
AAAAA apropos... cine era responsabila cu barza aia ...noi o asteptam
. La nevoie punem si GPS la dispozitie :))))

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
Mami si
Adrian sunt pregatiti de marea intalnire...
mstela spune:
kya,nu cred ca e o fixatie sa nu te asezi pe colac,pentru ca si daca ar luci de curatenie,tot nu poti sa stii cine s-a asezat pe acolo si ce bacterii sunt.Nici eu nu m-am asezat de cand sunt,ma aplecam doar,pana cand am fost internata cu contr,si la scaunel, chiar nu puteam sta atata aplecata.Si ma chinuiam cu hartie igienica multa cu care bandajam bine colacul.Asa ca ideea asta cu hartiile acoperitoare speciale mi se pare super.
Bubu: Aici e si linkul:http://www.scriptum.go. ro/ .Eu am dat mail sa vad ce si cum si daca au vreun magazin in Buc,si au fost prompti,mi-au raspuns imediat asa cum v-am aratat si se pare ca n-au magazin in Buc.Deci tot prin posta.Intrebarea e cat o dura livrarea..![]()
Deci,Adriuta,astepti barza?Pai s-o chemam atunci
..
HAI ADRIUTA!!
Fetelor,eu vin cu o
arzatoare.Cine imi recomanda un med.pediatru,care sa vina si acasa,intr-un caz??Vecinici Kya,simonette,voi ce pediatru aveti?
Stela
32+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
luny spune:
kya, si eu am aceeasi problema cu toaletele, 'de sus' e cel mai sanatos, frate!!...exceptand la familie si cunoscuti care sunt safe!![]()
adriutafelicitari pt MARELE 40!!!! din moment in moment....intalnirea cea mare!!

Stelutz, si eu incep sda ma gandesc serios la pediatru, cu asta am ramas in urma se pare
...in sectorul 3, are cineva sugestii, un medic competent pt
?
LUNY
,
in 38+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ariel_7000 spune:
kya, nu prea e ushor sa faci echilibristica cu buzunarel pe burta sau cu fermoar la popou...eu am ramas marcata de treaba asta :)), mai ales ca data trecuta toaleta era comuna, pe hol, si nu se inchidea usha....hrrrrr
....a si era si una singura functionala!!!
adriuta, facem galerie, dansul berzei ceva???
alexutza aproape 5 ani +si
34+
Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007