Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (117)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Clau mii de pupici pentru Rebecutza!!!! Am vazut si eu pozele cu ea, este un inger, frumoasa ca mami!!!
Multumim pentru pozele cu rezerva!!! Stiu ca te-ai gandit la noi cand le-ai facut. Cand poti, te rog sa ne mai dai detalii in legatura cu nasterea, stii ca te urmam cat de curand.

+35, Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Scuze fetelor ca nu am dat nici un semn, dar am probleme cu Alex, mi-a facut o enterocolita urata de tot, de vineri ne tot omoram cu ea si inca nu am scapat.
Ela a ajuns acasa de vineri, dar bebe o cam oboseste, plus ca ii este greu din cauza operatiei. Am vorbit cu ea ieri dimineata, avusesera o noapte cam grea, pe bebe il duruse burtica, dar era fericita ca era acasa. Va intra ea sa va salute cand va avea timp.
Pupici.

Deea28+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Zozeeee ne e dor de tine mami. Bine ai venit acasa cu bebe magic! Te asteptam pe ramurica !!!

+35, Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

aloha fetele...
n-am avut net ieri si n-am putut intra...

felicit si eu mamicile care si-au primit cel mai frumos martisor!
bravo simo, bravo ioana...

multumim laura pt predare stacheta...ff frumos din partea ta ca te-ai gandit la noi!

ursuleata, ai avut dreptate cu faza cu mana si piciorul drept..am facut experimentul si asa e...

eu nu prea am noutati...mi-am terminat bagajelul..e complet..astept sapt asta sa ajungem la doctor la vizita..azi asteptam noua canapea

si cam atat...ma duc sa fac un dus si ceva de mancare si mai vb pe dup-amiaza.
pupicei!

_
36+ cu RADU
AMR 4 saptamani!!!

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata randunici,

tocmai am alaptat printesa, s-a ghiftuit bine si acum o sa doarma vreo 2 ore. Noaptea trecuta a fost putin mai dificila pentru ca ieri au venit mai multe rude sa o vada si se pare ca cineva mi-a deochiat-o caci a fost agitata micuta jumatate de noapte. Tarziu am inceput sa-i repet intr-una "Tatal nostru" si s-a linistit ca prin farmec. De-acum o sa-i pun o bratarusa rosie pentru situatiile astea.

In rest, e cumintica , are rabdare la baita, apoi sta sa o masez pe tot corpul cu ulei de bebe, sa-i fac toaleta ochilor, nasului, urechilor si a guritei...Aseara ne-a cazut si buricelul!!! Sanii ma anunta cand se trezeste bebitza caci incep sa curga ca la robinet!

Giani, eu iti zic ce sa nu consumi : condimente, ciocolata, cafea, sucuri acidulate, alcool, tutun. In rest, orice aliment este permis in masura in care este tolerat. Si trebuie sa consumam multe lichide , mai ales pentru ca alaptam.

Pucca, cand am nascut eu, s-a mai nascut si un bebe la 36 de saptamani care avea 3200 g si nu a pus nici-un fel de problema. Tot 3 zile au stat in spital. Mai ai doar cateva zile si poti sta linistita, stiu ce inseamna stresul asta cu nasterea prematura...

Mie mi-au trecut toate durerile, deja ma simt tare bine si abia astept sa ies afara cu printesa. Am reusit sa-mi fac si dus, ma misc normal, nu mai am durerile din primele 3 zile. Dar am o burta inca mare..., nu chiar de 9 luni, dar de 5-6 cu siguranta!

Astazi trebuie sa mearga randunouiul sa ia albumul foto de la Medlife, abia astept sa vad pozele facute de un profesionist. Si tot saptamana asta sau cealalta o sa vina un pediatru de acolo sa vada ce evolutie a avut bebe de la iesirea din spital. Asta intra tot in pachetul nasterii, ceea ce e foarte fain.

Pup tot stolul.

POZE

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

e supertare bebelul ala!!!
kya, eu vin la papa libaneza!!!

LUNY, in 38+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Clau ma bucur ca sunteti bine. Felicitari si pentru buricut. Sa ne arati si noua pozele alea profesioniste, sa vedem printesa frumoasa.

Luny am vazut pozele facute in parcul Ioanid (sper ca l-am recunoscut bine). Stai prin zona? Ala a fost parcul meu de bebelus, pana cand am implinit 2 ani, stateam pe acolo, si pe aleile alea am "crescut".
Esti binevenita la masa libaneza

Kya 34+ cu Sanziana
Pana la AMR 6

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Clau, ce bine sa te reved p-aici!! si esti asa happy, vad eu!!...am notat si eu ce nu e voie sa pap, ca mai am putin!..super faza cu pozele de la ei, nu stiam cine le face, credeam ca asistentele!..poate scanezi pe undeva sa ne arati si noua!

DPN 11.03.2008

Mergi la inceput

kya, acolo m-a dus sotul in plimbarici cand ne-am cunoscut, si acolo am facut sedinta foto la nunta,mi-a placut ff mult, nu mai fusesem pana sa ma duca el!...asa ca e special si pentru mine, imi place sa merg acolo la aer! nu stau p-acolo, dar destul de aproape, pe lnaga Caritas, sau fosta Why Not, daca stii..

DPN 11.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Kya, , felicitari pentru prenatal. O sa-ti placa!

Luny, cred ca au contract cu un fotograf profesionist. A facut poze la toti bebelusii in ziua externarii. Micuta mea era infometata atunci si in mai toate pozele plange! Sau poate a prins-o si altfel, nu stiu...o sa vad diseara.

POZE

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput