Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (117)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Chiar, Ariel, ce bine ca nu locuiesti in Brasov . Mai ales pe vijelia asta... Insa in restul timpului... nu as da Brasovul pe Bucuresti, no way!

Nicoleta 33+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Nico si eu m-as muta la Brasov asa ramolita cum sunt, chiar azi, acum...

Ana 36+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor

Mergi la inceput

Deea nu mai ai nici o veste de la Ela?? O fi ajuns acasa?

Ana 36+ cu Mara Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

luny, habar nu am:)) poate iti vor raspunde cele care se pricep la "babe"...mie mi-au calculat niste "bab-experte" acum ceva timp. eu sunt pe 19 si au zis ca se calculeaza asa:1+9=10, 1+0=1....eeeeee!!! vezi, asta se invata numai la matematici speciale:))

varuna, stiu si varianta asta, in somn, dar la noi e altfel:"ai luat no spa? hai dormi!".....si apoi
si eu ma tot intreb, oare cum va fi cu "nascarea"...parca nu prea vreau noaptea....ca tre sa sun la dr. sa o scol din somn si parca mi-e aiurea....iar ziua, hmmmm, al meu lucreaza in balotesti si nu are masina, asa ca pana ajunge la spital, are toate sansele sa rateze tot circul....ramane mama, dar ce fac cul alex??? ca sigur se panicheaza (mama, nu alex:))) si nu prea as vrea ca alex sa vina sa ma asiste la nastere:)))

alexutza aproape 5 ani si 34+ Teodor Mihai AMR 6 SAPTAMANI (42 ZILE)

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

neatza, la voi mammici si viitore mamici.

imi e tare greu sa tin pasul cu voi , dimineata la spital ( azi am facut exceptie) apoi alintarea cu Andrei , apoi un somnic si tot asa..............

as avea si eu o intrebare EU CE MAI MANINC????????? sunt disperata ca nu-mi spune nimeni...............( mentionez ca alaptez)

multmumesc anticipat

Ariel esti o scumpica , vezi ca am raspuns la PM , la fel si tu Luny.

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput

Si eu am tot felul de scenarii cu nascutul asta...da' e cam ca in filme ...cu apa siroind, cu opriri de taxi...etc.... Televizorul de ce sa faci...

Ana 36+ cu Mara Sofia

Mergi la inceput

nico, crede-ma pe cuvant ca si eu m-as muta si acum la bv...chiar ma batea gandul sa cer un transfer cu munca, ca avem sedii peste tot in tara si sa scap de "mirajul capitalei"....dar nu conving pe mama, neam, sa-si lase "casutza ei de-o viatza"....ufffff. si fara ajutorul ei mi-ar fi teribil de greu, plus ca alex si teo ar ramane chiar fara niciun bunica alaturi si eu tare tin la legatura asta intre bunici si nepoti, pt ca eu, din pacate, nu prea am stiut ce sunt aia bunici, nu ca ar fi fost mortzi....asta e! din pacate o bunica a fost tare bolnava, ceilalti nu erau interesati de nepoti, chiar ii deranjau, apoi s-au imbolnavit si ei si...nu mai are rost! oricum eu sunt tare fericita cand vad cat de mult ii iubeste alex pe bunici si invers....si d-aia sufar tare din cauza departarii de botosani...

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Giaaaani bine ai revenit pe crenguta...nu stiu ce sa zic cu papa intra si tu pe la zuze sau pe la scutece ca poate s-a mai confruntat cineva cu asta...ma uit si eu azi...ca tot sunt la pat.

Ana 36+ cu Mara Sofia

Mergi la inceput

giani, dar pediatra nu te-a invatat??? pentru mine a fost mai simplu....mi-a zis ca nu am voie mai nimic de mancat...si tare ma frustrase treaba asta....acum nu voi mai face asta. voi manca orice in afara de:mazare, fasole,varza, cafea, cioco, cola, etc...
in rest,incearca, cate un aliment, vezi cum reactioneaza andrei si....elimini sau pastrezi alimentul...depinde de la femeie la femeie...cumnata mea de exemplu, mananca tone de cioco si bebe nu are nimic...eu mancam o patratica si alex turba!
ti-am raspuns la pm

TEODOR
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

BEBE SAMUEL SI BEBE DAVID BINE ATI VENIT PE LUME!!!!SA VA DEA DOAMNE DOAMNE SANATATE MULTA, NOROC SI FERICIRE!!!!

+35, Bianca Maria

Mergi la inceput