UVESTEROL D!Help fetele din Franta!

UVESTEROL D!Help fetele din Franta! | Autor: anis

Link direct la acest mesaj

Am nevoie de 20 de cutii de uvesterol D solution buvable(vit D pt copii) pentru fetele mele..le dau de 2 ani si le merge f bine..din pacate cine imi trimitea s-a mutat.

Platesc tot ce se poate ,transport,taxe sau mai stiu eu ce,numai cineva cu suflet sa le puna la posta.

Multumim

*** AniS ** 6+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

chiar nu ma poate ajuta nimeni?

*** AniS ** 8+ ***

Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Bonjour anis
Nu stiu daca se poate cumpara aici fara reteta,asta ar fi problema.In plus vrei o cantitate mare,pe care nu cred ca mi-ar da-o intr-o singura farmacie.
O sa intreb la farmacie daca se poate si eventual cit costa.
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Corina, se da fara reteta, se prea poate sa le poti lua din 2-3 farmacii.Daca imi aduc aminte bine cam pe 12 cutii plateam 34 de euro...acum mai am doar vreo 2 cutii.Vreau mai multe ca sa am o perioada mai multa si sa nu stau cu grija ca raman in pana ca acum...bine acum am ramas pentru ca s-a mutata din franta persoana care imi trimitea.

Plus ca cea mica ii trebuie o cantitate mai mare...din cauza ca nu i s-a inchis fontanela, de fapt trebuia sa ii maresc doza si nu i-am marit-o din prostia mea..o sa fie bine oricum

Oricum eu iti multumesc anticipat..cat priveste banii alege orice forma pe care o vrei tu de plata...si ii trimit

*** AniS ** 8+ ***

Mergi la inceput