Bucurii sep-oct06 (112)***La Multi Ani ELOISE!***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Eeee sa apar si eu ca se apropie miezul noptii...ora mea de dat raportul pe aici

PufIoana nu am apucat azi sa te felicit ...Iti doresc sa fii sanatoasa in primul rand, ca ai nevoie , puternica pt pufisorii tai, fericita alaturi de sot, si implinita ca mamica.. La muuulti si fericit ani...Asteptam s ate faci bine si sa ne tratezi ca nu scapi de party

Ramomar...la mine faza cu condusul s-a intamplat pe la 17 ani jumate...de atunci nu mi-a mai trebuit...S-a rugat sotul mereu de mine sa ma invete " hai in poligon, hai sa incerci pe la padure ...cand mergeam la un gratar..." Nimiiiccc...gaseam mereu scuze ...ba masina era " prea sport" si imi era teama sa o conduc....ba acum ca mai avem una ...care e noua si iar nu ma bag pe ea ca incepatoare...Am zis ca nu imi iau carnetul ca sa-l tin la purtator...ori conduc ori ce fac...? eu nu ma joc ...Dar sa stii ca si acum ii reprosez tatalui meu ca nu a stiut cum sa ma abordeze atunci...si ce incantata eram...Sora mea in schimb...cum a facut 18 ani si-a luat carnetul...ii si spusesm inainte " sa nu fii fraiera si sa faci ca mine"...
Insa mi-as lua o ...ca stiu sa merg pe ea

Lexi...ce mistoooo...mi se pare super ideea asta cu pregatitul copilului pt gradi...daca ar fi si la noi grupe din astea as duce-o si eu pe papusica mea...O sa fie grozav pt ca socializeaza treptat si se obisnuieste cu gradi...apoi nici nu va resimti despartirea de parintele care o insoteste la orele alea...Bravo... si mai este si Waldorf...care are renume si la noi din cate stiu...

Floicel nu ti-am raspuns - tot un aparat Sony in genul celui al lui Mamilili ...dar e de 5,1 megapixeli...mai vechi..de vreo 3 ani

Ramo ...lapte bea doar dimineata la trezire si seara la culcare...nu ii adaug eu cereale...e Milumil 3

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

quote:
Originally posted by microbu
Lili, pai a vrut baiatul sa camufleze buza sparta cu putin corector...

Tareeeeee!!! Nu ma gandisem!

Totusi nu-mi explic de ce mi-a facut praf si niste farduri imediat dupa aia. Si le pusesem bine, sa nu ajunga la ele. Se pare ca trebuie sa-mi refac trusa.

S-a gandit la tine ca poate vrei farduri noi ...

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by MamiLili

quote:
Lili, pai a vrut baiatul sa camufleze buza sparta cu putin corector...

Tareeeeee!!! Nu ma gandisem!

Totusi nu-mi explic de ce mi-a facut praf si niste farduri imediat dupa aia. Si le pusesem bine, sa nu ajunga la ele. Se pare ca trebuie sa-mi refac trusa.

te-a studiat el ce te-a studiat cand te fardai si acum ti-a facut-o

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani, Ioana! Sanatate si tot ce-ti doresti!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxana01

itzy, saracul Vladone a fost ametit de tot de aerul de indragosteala fata de Ana Maria si, cum sunt barbatii indragostiti, mai cu capu'n nori, a uitat fie atent si la mers. Periculoasa dragostea asta! Lilina, imi pare tare rau de Vladone, saracul de el, cred ca l-a durut foarte tare! cred ca si pe tine te durea sufletul sa-l vezi chinuindu-se. Unde ati fost la gipsat? multa sanatate si rabdare cu el zilele astea, ca sigur e mai marait.

Apropo de cazaturi stupide, o facu si Daria azi. Era cu mama la sufragerie, eu eram plecata. Si Daria cand vrea sa se mamaleasca (alinte), vine deodata la tine si se arunca in poala ta, cu capul inainte. Trebuie sa fii foarte atent, ca ea este kamikaze, nu se uita exact daca stii ca vine sau nu. Azi mama n-a fost atenta ca daria venea la mamalit si, cum s-a lasat ea in fata, a ratat-o putin pe mama si s-a dus cu capul exact in coltul mesei de cafea. are un cucui mare in frunte. va dati seama ca a plans rau. prostia e ca nu s-a impiedicat, nu a fost neatenta, doar ca vroia ea sa se alinte si nu a nimerit bine.

va pupam

Roxana & cocutzel Daria (06.09.06) + Burti- bebe

Daaa cre k astia mici ne-o coc...ca prea se strigau ei a doua zi ...ea pe Duduuutz si el pe Anaaa...

Vorba Ramonei...am inceput sa ma inteleg cu el la telefon...il descos sa-mi spuna tot...ce mananca ...ce face... si el mi se hlizea cu o poftaaa...strengarul...asa incat, pushca tot la picior ramane

Cat despre cucui...ce sa zic...se pare ca e varsta la care incep sa fie atat de imprevizibili incat e invitabil sa n-o pateasca...Pup-o si din partea noastra pe Cocutzel sa ii treaca

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Cristina? tu ce ne mai spui? Joaca fotbal Daria cu burtik ta sau e cumintica?

Eloise offf.... sper sa nu fie nimic grav ca ati dat dintr-una in alta...

Beatrix sanatate multa si tie Mamilili...mey plimbaretelor ...voi va vedeti cu toata lumea...ba bateti tara in lung si-n lat (lili) ...ba prin tari straine cu lexi, adina ...bucurii ...(beatrix)...ei lasa ca mi-o veni si mie randul...sa va vad eu atunci

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

cred ca va pup...vb maine

bye-byeeee

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:

Daaa, cred ca de asta ma spiona, sa-i zica lui taxu ce sa-mi ia de 8 martie.

Apropo de asta, am eu o vorba pe care i-o zic mereu sotului cand, din cauza lui, trebuie sa fac diverse treburi care nu-mi convin: "lasa, lasa, vine el, 8 martie". Si ne distram mereu de aceasta amenintare a mea.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

'neata. haideti la o matinala.

Lili hai ca mai ai 2 zile pina la 8 martie si iti refaci trusa, doar sa ai grija sa nu mai atenteze la ea.

Sephora nu ne-ai zis cine apare in libertatea???

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza!

Saru'mana de Monique! Si noi ne-am trezit devreme azi, dar am stat si lenevit in pat

Xandrutza, Itzy - sunt bine, Daria e in continuare foarte activa.

Mami 34+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput