Nou stil de viatza (186)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Marilena, aceeasi surpriza am avut-o si eu in dimineatza asta: Teodor s-a trezit cu un ochisor lipit (are secretii, e umflat, mic si rosu). I-am dat o tura de homeopate (am trait experienta asta cand l-am adus din maternitate acasa, asa ca stiu ce sa-i dau).
Sanatate si voua, sa-i treaca repede. Of, asta iti mai lipsea...
ei, dar va trece, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carmen, asa e, este homar, mi-a picat fisa cind mincam (deh, trebuie o vreme sa se incalzeasca motorasul ) si am venit sa modific direct fara sa mai citesc celelalte postari.
Pup puiul cu ochisorul rosu. La fel si pentru Mara.

Tzuni, iar ma duc, ce sa fac, daca sint studenta...
Mi-ai lipsit, sper ca de acum nu ne vei mai parasi.

Tlaura, m-am trezit mai devreme si mi-am zis sa nu irosesc timpul.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Multumesc de ceai Carmen si Tzuni!

Ce matinale sunteti...eu de-abia am reusit sa ma conving sa ma dau jos din pat . M-a obosit rau alergatul de aseara, ma dor toti muschii.

Ne auzim pe seara sper.

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Carmen nu am ce sa ii dau ca eu zic ca e de la curant ca e numai rosu si nu era lipit.Sa ma duc la medic iar ma umplu de nervi ca o sa imi zica sa las copilul in pace asa ca sunt suparata tare.

Tzuni ai sa slabesti cand ai sa te astepti mai putin.Da ai verificat cantarul o fi el nou da poate nu e bun.

Nici nu stiu ce trebuie sa fac azi asa stare am.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Gusta, e bun cantarul, sa stii!

Delia si eu sper!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tlaura

Mephala, lobster e homar, crevetii sunt shrimpi;

asa ziceam si eu, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Neatza dragelor....sunt umflata ca o purcica.M-am urcat pe cantar si m-am speriat. OOOOOf, greu se mai duc kilele astea.
Acum iar trebuie sa plec in oras, am azi doua ore la ascoala si o domnisoara noua acasa...si normal ca la mine arata ca la nebuni si trebuie sa si gatesc. Abia astept sa vina mama, cred ca doua zile ma mut cu patul in boxa si incep sa tip daca ma deranjeaza cineva
Mai am doua saptamani de alergatura apoi am vacanta o saptamana...macar am ore numai acasa....ca sa nu mentionez treaba cu mutatul... Si afara ploua,ploua si o sa ploua toata saptamana,ba chiar cu lapovita. N-am kef de nik, dupa cum puteti deduce

Carmen, sanatate la pui! Gusta, sanatate la Mara!

Va pup pe toate si va urez o saptamana frumoasa. Revin!

Mergi la inceput

Tzuni, o sa pregatesc un pilaf cu carne de pui. Si amestec mexican, pentru mine.

va multumesc pentru urarile de sanatate, nu-mi fac griji, bine ca stiu cum sa-l tratez. E doar chestiune de timp pana-i trece.
Azi sunt optimista, mi-a plecat soacra, . Si da, sunt rea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Hai ma Carmen cum sa fii rea lasa-ma pe mine sa fiu rea.daca va zic explicatia socrului la varsaturile Marei ramaneti muti.Cica din cauza ca se agita copilul si sa mor de e asa ca ea deobicei varsa in somn si tot asa .

Tzuni atunci poate s-a invatat organismul cu mancare putine chiar nu stiu ce sa zic.

Mamica dulce la mine tot timpul lunea e dezastru in casa dar azi nu asa ca am mai mult timp liber sa fac ce vreau.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

socrii astia...monumente de intelepciune, .

Mergi la inceput