Nou stil de viatza (186)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Am vazut si eu "No country for old man" da' sa mor io daca am inteles de ce a luat Oscaru. Il vazusem inainte de Oscar si nu-mi dadeam seama de ce e printre filmele favorite. Ca povestea e simpla: o geanta cu bani si cativa care se casapesc pt ea... Pe langa filmul asta, Atonement e super-productie.

Ruxandra, frumos tare tortul!

Fetelor, eu de 1 martie am fost la restaurant cu decodoru si inca un cuplu. Si....minune! M-a lasat decodoru sa achit eu singura partea noastra de consumatie! Ce dar frumos! Noroc ca n-am facut rezervarea la Meriott ca ma falimenta!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Tzuni, schimba marca de decodoare ca parca prea cu defecte le-ai avut pana acum Cine stie, poate isi scoate parleala de 8 martie...daca te mai risti sa iesi cu el

Eu azi n-am tinut dieta, am avut o pofta de mancat de groaza, asa, in prostie.Important sa mestec Am o scuza, mi-au venit rusii si am lunar asa o zi. Pacat ca s-a nimerit inainte de raport, cred ca stagnez tura asta, dar apoi incep sa ma dezumflu.

Mi-e somn de mor, de pe la 6 ma uit la ceas, doar-doar s-o face vreo 9 sa ma culc odata.Maine iar alergatura...toata saptamana... Asa m-am saturat.....nu de alta, dar daca m-ar fi platit mai bine as fi ramas si motivata sa lucrez la ei. Am zis ca la vacanta de vara demisionez daca nu-mi cresc onorarul Sunt super ofticata acum ca tocmai ce-am facut factura pe februarie
Ma duc sa ma racoresc, revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Tzuni,vorba Ancai trebuie sa schimbi marca de decodor.Asa o tipa bine ca tine merita un decodor serios.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

quote:
Originally posted by anky

Ruxandra,arata delicios tortul .Te apreciem ca te gindesti la silueta noastra.Chiar nu gusti nici macar o feliuta mica?

Pe cuvant de pionier ca nu gust...altfel nu ma mai opresc .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30

Ruxandra, ft. frumos tortul. Nu stiam ca te pricepi atat de bine. Bravo! si-ti multumesc pentru feliutza. Ce fel de crema i-ai facut? Sau ai umplut cu frisca si fructe?

Mersi Carmen . Din pacate nu ma prea pricep la decorat torturi, ma inspir de obicei de pe culinar. Este un tort de mere, cu crema de zahar ars si pandispan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ruxandra, am inteles.

Tzuni, asta e, se mai intampla...poate a ramas saracutul fara bani, deh, e inceput de luna.

Mergi la inceput

Tzuni, ce ma bucur sa te vad . I-ai multumit decodorului pentru "surpriza"?

Eu am reusit in sfarsit sa imi misc fundul la sala, ca n-am mai fost de un secol. Am alergat vreo 30 min si am fost putin la sauna.

Acum sunt rupta, mai aranjez una alta pe aici.

Cine e in zona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

io sunt pentru putin timp, ma culc indata.

altcineva, cine mai e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Am vazut si eu "No country for old man" da' sa mor io daca am inteles de ce a luat Oscaru. Il vazusem inainte de Oscar si nu-mi dadeam seama de ce e printre filmele favorite. Ca povestea e simpla: o geanta cu bani si cativa care se casapesc pt ea... Pe langa filmul asta, Atonement e super-productie.

Ruxandra, frumos tare tortul!

Fetelor, eu de 1 martie am fost la restaurant cu decodoru si inca un cuplu. Si....minune! M-a lasat decodoru sa achit eu singura partea noastra de consumatie! Ce dar frumos! Noroc ca n-am facut rezervarea la Meriott ca ma falimenta!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

Poate a vrut si el sa-si faca un cadou de 1 Martie.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Am intrat doar sa va doresc o primavara minunata.
Carmen: ne-am intors de vreo 2 ore, dar impresiile maine ca acum pic de somn.
Va pup pe toate

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput