Nou stil de viatza (186)
Raspunsuri - Pagina 6
puskin spune:
quote:
Originally posted by hcclara
Mamaaaaa ce frumos tort, pacat ca numai Carmen e invitata...anky, noi doua pofta-n cui ca nu ne da Ruxandra!!!!!!!
Ruxandra, tare bine arata, felicitari pt el si spor la mancat!!!!
Carmen, acum faza ca e pt altii, sti tu cum e, si eu fac pt altii dar asta nu inseamna ca nu-l probez!
In loc sa ziceti mersi ca am grija de silueta voastra ...
Multumesc de aprecieri, insa eu nu ma voi atinge de el. Parol.
ina C spune:
O primavara fericita, cu bucurii si impliniri!
ina C
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C 19+
Delidana spune:
Imi ploua in gura de la tortul Ruxandrei asa ca ma supar si ma duc sa fac niste abdomene si .
Ina, la fel si tie!
Zuzi, sintem atit de diferiti incit ce merge pentru unul nu neaparat se aplica si la altul. Trebuie sa-ti faci singura un program si un meniu cu care sa slabesti. Regulile de baza le stii si tu. Acum nu-ti lipseste decit vointa. Poate ti se par cam dura dar cred ca asta e realitatea si sper sa nu mi-o iei in nume de rau. In momentul in care vei avea vointa nimic nu te va mai opri.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
hcclara spune:
quote:
Originally posted by puskinquote:
Originally posted by hcclara
Mamaaaaa ce frumos tort, pacat ca numai Carmen e invitata...anky, noi doua pofta-n cui ca nu ne da Ruxandra!!!!!!!
Ruxandra, tare bine arata, felicitari pt el si spor la mancat!!!!
Carmen, acum faza ca e pt altii, sti tu cum e, si eu fac pt altii dar asta nu inseamna ca nu-l probez!
In loc sa ziceti mersi ca am grija de silueta voastra ...
Multumesc de aprecieri, insa eu nu ma voi atinge de el. Parol.
Ei, Ruxandra, pai daca e asa...atunci sa-i fie de bine lui Carmen felia de tort si noi sa ramanem la silueta noastra!!!
Zuzilici spune:
Dragelor (Puskin, Delidana) aveti dreptate. Probabil c-ar trebui sa ma ingrijesc mai mult de ceea ce bag in gura, eventual sa-mi scriu pe hartie meniul dimineatza si sa nu ma mai abat de la el. Poate ca la fel ar trebui sa fac si cu sportul. In orice caz vointa asta e un lucru pe care aveam impresia ca-l aveam in trecut. Unde-a disparut?
Ieri la petrecere mi s-a parut ca-s ce-a mai grasa. Sau poate chiar sunt. Am facut si-o vizita in mall si-am vazut lumea cu alti ochi. Nu stiu cum dar parca toata lumea era mai slaba ca mine. Cine stie poate c-o sa redescopar si vointa asta intr-o buna zi.
Weekend placut tuturor.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
hcclara spune:
Carmen, nu sughiti? unde esti? ocupata cu socrela? baietii ce mai fac?
Crys, azi n-ai dat pe aici...am tras un ochi in albumul tau , abia acum am vazut ca ai poze noi cu Dany si mie tare drag mi-e de el!
Delia, sa sti ca te admir ca iti faci timp de sport, bravo tie!
De maine incep si eu sa fac abdomene si sa postez meniul ca a zis Marilena ca pune bicul pe mine...
trebuie sa plec ca ma da sotul afar de la comp.
anky spune:
Ruxandra,arata delicios tortul .Te apreciem ca te gindesti la silueta noastra.Chiar nu gusti nici macar o feliuta mica?
Anca,mami de doi nazdravani
gusta spune:
Gata musafirul.
Carmen am facut tarta dau la toata munea ca nu imi mai trebuie nimic.Sa iti zic ca de dimineata aveam cate grame in plus la cantar si m-am suparat rau pe mine.
Ruxandra salivez pe tastatura da o sa imi treaca ca deja ma gandesc ca sunt un pic de vacuta.
Claudia ai prins de frica sa inteleg.
Delia de maine poti pune batu pe mine daca nu ma apuc de sport.
Cuscra azi nu ai dat nici un semn de viata.
Tzuni hai cu noi aici ca poate iti face un pic mai bine cu prieteni.
Anky sa inteleg ca maine trimit familia la tine la masa.
Zuzilici promit ca incerc zilele astea sa iti arat o poza cu mine anu trecut pe vremea astasi tot timpul spuneam ca lasa ca de maine ma apuc de slabit lasa si pana am vazut la cantar 78 si marimea 42 la blugi si ma strangeau si atunci am taiat tot si am zis pai ce vreau sa nu imi mai revin niciodata si acuma mai zic eu ca vreau sa ajung la 55 dar vad ca ii lipseste vointa da o caut si de maine sunt pe pozitie asa ca ai grija ca iar pun biciu pe tine.
Gata si ziua de azi si Mara acuma pe seara mi-a servit o tusa finalizata si nu imi mai trebuie nimic.Vreau numai sa ma urc in pat si sa dorm.
Marilena si Mara Augusta
Tzuni spune:
Gusta, iaca c-am venit!
Nu stiu ce am....inca nu stau ok cu sanatatea, ma simt destul de rau....anergie = 0....abia reusesc sa muncesc cate ceva.... of!
Meri a mea e ok, e vesela, se joaca, papa bine....
Sunt parca si mai trista ca de cand am starea asta nu m-am omorat cu mancatul si cantarul arata la fel! Of.... O fi astenia de primavara?
Poate...
Hai ca in seara asta mai stau cu voi!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
mephala30 spune:
Ruxandra, ft. frumos tortul. Nu stiam ca te pricepi atat de bine. Bravo! si-ti multumesc pentru feliutza. Ce fel de crema i-ai facut? Sau ai umplut cu frisca si fructe?
Ina, o primavara frumoasa si tie. Te asteptam mai des pe la noi. Daca vrei, bineinteles...
Claudia, am fost la plimbare, am facut un dus, am pregatit rucsacelul de gradi, de-acum ne pregatim de nani.
Zuzilici, iti inteleg supararea. Imi pare rau ca nu te pot ajuta, doar singura poti slabi. Hai, mobilizarea! Pana cand....?
Marilena, lasa, stiu ca de maine esti fata serioasa.
Anda, te-ai intors? Te asteptam cu impresii.