Nou stil de viatza (186)
Raspunsuri - Pagina 13
ruxij spune:
Da fetelor, lobster inseamna homar. A ras barbata-miu de mine cand l-am intrebat, cica nu stiu sa vb romaneste. Da' dc. n-am mancat in Romania homar?? :)) Nu ma omor dupa el oricum. Imi plac mai mult crevetii, pe care la inceput cand am venit in America (acu aproape 9 ani) nu voiam sa ii vad in ochi, ziceam ca sunt scarbosi. Si alor mei am incercat sa le dau creveti cand au venit in vizita si nu voiau deloc, tata le zice "viermii aia dezgustatori" lol lol
In alta ordine de idei, gusta, sanatate fetitei!!
Yubi, esti tanaraaaa, ce misto! Si auzi, 52kg!! Wow! Eu n-am avut asa neam de neamu' meu.:))
Unde's partenerele mele, vikinga si liris?
Azi gata, inapoi la South Beach, e mai sigur. Da' nu cred ca il pot tine mai mult de trei saptamani, o sa il tin trei sapt. si apoi trec la altceva iar, chiar dc. voi stagna. Dar imi trebuie si mie fructe si chiar cate o felie de paine.
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by mephala30
[ Stai cumincioara in pat.
Mi-ai adus aminte de mama cu expresia asta. Multumesc!
Sanatate multa lui Teo si spune sa mai astepte cu "tunul" cand s-o face mai mare. Mititelul, cred ca-i un dulce.
Marilena sanatate Marei. Sunt convinsa ca-i doar un pui de curent. Ceaiul de musetel sigur ajuta.
Anky succes cu tratamentul dar vezi ca antibioticele dau o reactie negativa daca le ei pentru o perioada mai lunga de timp. Stii tu la ce ma refer. Sper sa nu ti se intample si tie. Succes maine cu Bianca.
Hopes sanatate multa si tie. Se vede ca s-a incalzit afara. Au inceput virusii sa dantuiasca.
Tzuni no comment! la faza decodorului de 1 Martie. Stii tu mai bine ce ai de facut.
Ruxyj succes cu South Beach-ul, dar mai ales cu adunarea de fonduri.
Puskin superb tortul tau si la cum l-ai descris... E cumva o reteta monti? O saptamana usoara iti doresc.
MamicaDulce nu mi-ai mai scris. O sapatamana usoara si plina de iubire iti doresc.
TLaura cum a fost la sala?
Anda bine-ai revenit si-astept si eu impresii si poze de la tine.
Crys . Cum merge munca ? Dar cautarea unui alt post de munca?
Delidana felicitari pentru .
Revin.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by tumpi
ioi yubi, tinerica, tinerica.
Marilena, sa te duci neaparat sa cumperi ceai din ala.
Pe mine ma doare capul, sunt ingropata in acte, bine macar ca acum mitzi doarme langa taica-su si nu mai vine intre hartiile mele, ca tare gru era sa fiu atenta la ea sa nu mi se mai suie pe laptop , taman ca lucram cu platile catre banca si cine stie catre cine trimitea banii
Ma duc sa mai fac cateva plati si revin.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Lasa c-am patit-o eu cu fiica-mea. In loc sa platesc viza pe 18 am platit-o pe 28 ale lunii si drept urmare acum trebuie sa platesc dobanda pentru alea 10 zilele la suma folosita. Nu-i bai de asta ca-s doar $4, dar da rau in istoria de credit. Ei nu stiu c-a fost o eroare de type ca ma calarea fiica-mea, zic ca nu sunt constiincioasa sa-mi platesc "darile" la zi.
Auzi dar ce ti-a venit cu ceaiul de cucuta? Nici eu care-s intr-o stare jalnic ade depresie nu m-am gandit la asa ceva.
ZIETGEIST
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by hcclara
Marilena, multam de ceai...
...si pana la urma cum se numeste ceaiul ala ce-ti lipseste de la colectie? ca nu prea vrea Tumpi sa ne spuna...il tine numai pt ea!
sunt pe aici!
Claudia
O, Caludia crede-ma ca nu vrei sa stii de-asa ceai, cu-atat mai putin sa-l ai in casa. Doar daca vrei sa nu mai stii de nimic si de nimeni, atunci il bei si-as scapat de lupta cu kg. si alte griji....scapi chiar si de viatza.... [:D}
ZIETGEIST
Tzuni spune:
Hello!
Pana azi am mancat:
D: ceai cu doua felii de lamaie si zahar brun
P: cremwursti cu paine si mustar si o juma de banana
S: ceai si....ceai
Zuzilici, de unde pana mea sa luam vointa? Io am ajuns sa ma gandesc si la Herbalife...
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
anky spune:
Zuzulici,nu am incotro,trebuie sa iau antibioticul timp de trei luni,numai una pe zi iau,sper sa fie ok.Oricum trebuie sa beau si multa apa si fac sport.
Anca,mami de doi nazdravani
Zuzilici spune:
De azi mi-am facut un plan de bataie:
1. Sa mananc doar fructe pana la masa de pranz.
2. Da nu mai mananc nimic dupa ora 19.
3. Sa beau cel putin 2 litri de apa pe zi
4. Sa mananc cat sa nu mor si sa ma ridic de la masa inainte sa pocnesc.
5. Sa scriu fiecare "frimitura" care-o bag in gura.
6. Sa iau scarile cat de des pot si sa 'dansez' mai mult. Azi am febra musculatra de la petrecerea la care am fost. Se poate slabi si cu dans cred.
7. Sa-i spun lui barbata-meu sa ma "pazeasca" dupa ora 19.
Acum e ora 11 la mine si pana acum am la activ 3 clementine si-o nactarina. Mai am un mar pe-aproape dar sper sa-l ignor cu apa. AM baut deja 750 ml. + Cafeau de care inca nu m-am despartit.
ZIETGEIST
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Hello!
Zuzilici, de unde pana mea sa luam vointa? Io am ajuns sa ma gandesc si la Herbalife...
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
Ei, daca-as stii, ce bine-ar fi. As fi mai bogata decat Bill Gates.
Draga mea chiar nu stiu ce sa mai zic. Parca-s un burete care nu face decat sa se umfle pe zi ce trece. Aseara pe la 9 credeam c amor de foame. Stii ce-am facut? Am luat un castravete mic, l-am taiat si mi-am facut salata cu sare, piper, ulei si otet de struguri. Da ce crezi ca m-am saturat. Nuuu! din mine a mai vrut. Asa ca am luat un morcov si l-am ras in castronul unde facuse-m salata de castravete si mai ramasese ceva zeama (condimente). Abia dupa ce-am papat si jumate din salata de morcov m-am potolit.
Asa ca ce sa mai zic...
ZIETGEIST
gusta spune:
Sunt in zona cu Mara de gat ca mai nou mi-a facut si febra .
Tzuni si Zuzilici cand gasiti vointa vin si eu sa cumpar cateva kg.
Marilena si Mara Augusta
dordia2000 spune:
BUna fetele!!
V-am ascultat sfaturile...si va multumesc mult...si am bagat somn la greu azi. O repriza de dimi ca a fost fi'miu afara cu bunu' si una odata cu el...deci...sunt fresh si am despachetat si 2 cutii de pahare si cani. Dilema mare...ca tb sa mai arunc din ele...si nu ma hotarasc. Sunt multe si inutile. Plus ca tb spalate...si asta...imi e cel mai scarba!
Acum...iau o pauza...si apoi vad eu daca ma mai incumet la ceva...dar nu cred.
Apropo...ca ma intrebati...bbul meu dulce este tot baietel...asa ca...voi fi Soacra cu 2 nurori!!!
Diana 31+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz