cine poate lua turta daca nasa nu poate veni???

cine poate lua turta daca nasa nu poate veni??? | Autor: anis

Link direct la acest mesaj

Dupa cum spuneam si in titlu, as vrea sa ii i-au turta fetitei mele, trebuia din ianuarie..dar am tot stat ca poate ajunge nasa, dar nu poate sa se rupa de servici, lucreaza a Paris.

Asa ca prin urmare cum se procedeaza???Cine o poate face ??

*** AniS ** 6+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

1. nasul (daca exista);
2. mama nasei sau sora ei;
3. oricine altcineva (dar nu va fi "nasa", turta nu are semnificatie religioasa, este o serbare a varstei de un an a copilei).

Sa-ti traiasca!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Sau nimeni! Dupa cum ti-a spus si Andries, momentul nu are nicio semnificatie religioasa, asa ca nu are nicio importanta cine ii rupe turta sau daca momentul nu se petrece deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

La noi i-a rupt-o cumnata, pur si simplu ptr ca am facut in familie: parinti si frate cu sotia, si a rupt cine era acolo.. nu cred ca e important cine o rupe...
P.S In Republica Moldova, de unde sunt eu, nici nu exista asa traditie, nici cu turta nici cu motzul la baieti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Eu sunt nasa nepotelelor mele. Cand a doua a implinit un an, eu aveam un bebe de 4 luni. Suntem la dinstanta de ele, asa ca nu m-am putut duce si a rupt turat tatal meu, adica bunicul.
Asa cum spuneau si fetele n-are nici o treaba turta cu nasa. Doar o ocazie de a va intalni si simti bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Subscriu la opinia generala....turta nu are nicio semnificatie religioasa, ca atare o poate rupe oricine nu musai nasa/nasul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

"Turta", ca si "motul" e un obicei - fara nici-o semnificatie religioasa.

Baietilor mei le-am facut petrecere de 1 an cu copii, le-am dat sa aleaga de pe tava - de "fun" - si nu le-am taiat nimic. La nici una din petreceri nasii n-au fost prezenti. La primul copil, nasa nu mai traia, iar la al doilea nu erau din Bucuresti si nu puteau sa vina. Ne-am intalnit dupa vre-o 2 sapt cu ei la munte

Mergi la inceput