Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (157)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Buna ziua mamicilor!

De fapt buna dimineata!
Eu intru fff rar aici, insa acum v-am redescoperit.
Citeam despre grupurile de joaca ale copiilor, cred ca DIA1609 amintea....
Si eu cred ca e bine sa interactioneze copii cu varste diferite. De curand mi-a atras atentia in parc lucrul acesta. Oana mea nu spune nimic inteligibil insa ii turuie gurita toaaata ziua pe limba ei. Si un baietel, de vreo 5 ani, se juca in nisip cu lopatele, lopatele colorate care au atras-o si pe Oana mea. S-a dus la el si a inceput sa ii zica ceva, si culmea, baietelul, inteligent, nu s-a ridicat sa plece cum fac de obicei copii mari cand cei mici ii intrerup, ci a cooperat si a inceput sa ii explice el cum e treaba cu galetusa si nisipul. Ei, si s-au jucat si au conversat asa pret de vreo 10 minute, ceea ce pentru Oana e un record ca ea e ca un titirez, nu ii stau piciorusele in loc toata ziua.

Si eu am o dilema cu vaccinurile.
Dr. imi recomanda varilix pt varicela, favrix pt. hep. A si eventual cel pentru enetrocolite, am uitat cum se cheama. Insa eu am o retinere pentru cel din urma. Despre primele doua ce stiti, le faceti sau nu copiilor? De mentionat ca la noi nu sunt in schema obligatorie.
A, cineva spunea ceva despre waldorf. Eu am in familie o experienta fff neplacuta cu sistemul lor de educatie. In Brasov exista scoala Waldorf. Nepotul nostru a fost dat la aceasta scoala si in clasele primare nu a invatat nimic, dar absolut nimic, doar sa coloreze.Ne-am gandit ca poate nu duce copilul mai mult...Insa parintii inspirati l-au mutat la o scoala normala, astazi fiind deja student. A recuperat greu, dar a recuperat, dovada ca nu la el era problema ci sistemul de educatie promvat acolo.

Toti copii pe care i-am vazut in poze sunt superbi, daca as sti cum, as pune si eu poze cu fetita mea.
O zi buna tuturor.
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna

ne-am intors, eu la munca adina la cresa.
m-am intors cu o fetita mai mare si care a invatat o multime.
la munte a fost foarte fain, m-am relaxat cat am putut dar in suflet era golul dat de lipsa Adinei.
acum am revenit cu forte proaspete. nu am reusit sa citesc nimic, am vrut doar sa va salut.
nu stiu daca mai reusesc azi sa intru ca am de lucru foarte mult.

pupici

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Buna dimineata!

Astazi sunt tare, tare fericita! S-a nascut finuta mea, fetita celei mai bune prietene! O Mariuca mica si frumusica! Sunt atat de bucuroasa, ca trebuia sa va spun si voua. Prietena mea este bine acum, dar a trebuit sa faca cezariana, caci a suferit un soc anafilactic de la peridurala. Nu stiu amanunte, doar ca acum este bine!

Duminica am sarbatorit-o pe Ioana. A fost foarte frumos. O sa pun poze abia saptamana viitoare, caci noi am uitat aparatul foto acasa, iar cei de la club ne dau un CD cu poze abia la sfarsit de saptamana. Intru si mai povestesc daca am timp.

Numai bine tuturor,

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Buna fetelor,

Revin si eu cu forte proaspete ( a se citi sfarsita ) .
am avut un weekend horror. am luat enterocolita de la Alex si am bolit de vineri de numa cu voma si diaree si nemancat. e...in tot raul un bine.. am slabit. . dar nici nu vreau sa ma gandesc ce rau ii era puiutului si el nu putea sa zica ce il doare. Acum a trecut si sunt din nou pe baricade.

Nu am prea citit nimic ca aveti un ritm....

Am intrat doar sa va urez la toate o primavara cat se poate de frumoasa alaturi de cei dragi.

Va pup mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Buna dimineata fete dragi!!!
Vreau sa va urez si eu din suflet o primavara cat se poate de fericita si luminoasa!!!va puuuuuuup

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
am intrat si eu scurt (ca am treaba) sa va zic ca puiul a dormit bine azi noapte, dupa doua pufuri de olunth. sa ii dea DD sanatate dianocica si lui a deju. deci a dormit de la 8.30 la 7.30 cu mci treziri pt apa. MINUNAT!
bineinteles ca de dimineata iar a luat-o de la capat cu mucii, dar nu-i problema. suntem pe drumul cel bun. aseara iar a afcut febra, 38.5, dar de dimineata nu, asa ca sper......a! si dimineata am vazut si un zam,bet....ce mai pot cere?
va pupic dulce

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

ohooo, se inmultesc gravidutele..bravo!!!!!
flore: felicitari si sa fie intr-un ceas bun! sarcina usoara si bb sanatos...
Cate gravidute suntem pe-aici???eu , aelita, porumbita, dandusa...Doar atat? parca eram mai multe...

quote:
ne-am gandit la nume...
daca-i fata:Daria-Ioana...,Dariuta
daca-i baiat Radu-Ioan...,Raducu

dandusa: aoleu...tot Daria Ioana??? eu nu-mi pot scoate din cap numele astea( de cand credeam k darius e fetita) si cred k ele vor ramane pt fii-mea...desi imi va reprosa k am fost lipsita de imaginatie...
Chestia e k si o prietena buna de-a mea care a nascut pe 28 febr.in buc a pus acelasi nume fetitei ei...iar la subiectul de constancence mai este o fetita daria ioana....
Si eu credeam k e raritate...
Eu totusi iti doresc sa ai baietel..Nu din cauza numelui...da asa ii doresc lui Claudiu, caci stiu k la inceput si-a dorit mult un baiat...

Madalina29
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

urez si eu cu intarziere o primavara frumoasa pe care sa o aveti mereu in suflet....
Pt noi primavara a venit foarte frumos...am intampinat-o la munte...
Sambata, pe 1 ,chiar a fost zi de primavara adevarata chiar si acolo...

Madalina29
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Intru si eu pe fuga si ce citesc eu pe ultima pagina...... Flore, gravida!!!!! Felicitari!!!!! Ma bucur enorm pentru tine si Nicu
As mai citi, dar eu tot prinsa, Luca tot nu doarme decat in bratze... a stat in weekend cu dadaca eu fiind in Hateg... nu a dormit deloc, a plans la greu.. se pare ca au iesit 2 canini.... sper sa doarma la noapte..
Va pup

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Flore esti gravi?Felicitari mami! Iote la ea, cat e de mica atat e de productiva! Sa fie intr-un ceas bun... mai baga neste detalii...cand? cum? planuit? neplanuit? Cum te simti?

Dia..pozele mele sunt cam naspa, calitatea-i vax, dar le pun... Tu ce dai? Flore daca vrei vreuna...da-mi un pm cu adresa unde sa-ti trimit...

Dayanara mami, nu-ti aud vocea pi nicaieri...la odisea sarcinii este un topic mamici din Spania...mai da cu okiu din cand in cand...

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput