Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (157)
Raspunsuri - Pagina 15
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by bamboletta
Dbunny-da ii dau iar humex
deci si voi aveti problema cu patutul credeam ca numai noi am luat-o pe aratura imi e ciuda pt ca nu am avut deloc probleme cand era micuta adormea singurica fara nici un scandal ,acum trebuie sa a adorm in patul mare si dupa o mut in patut uneori se trezeste si iarvrea in patul mare (asta sa fie ultima problema sanatosi sa fim ca le ducem pe toate)
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
exact de asta imi e si mie ciuda....ca de mic nu a vrut nicoodata cu noi. adormea asa frumos singurel, isi vorbea el acolo si apoi se culca. si noaptea la fel facea. pana la urma vorba ta, sanatosi sa fim.....ca astea sunt nimicuri.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
dandusa spune:
eu zic ca ,daca aveti patut de lemn,va puteti debarasa de o parte sa zicem cea din fata apoi lipiti pattul copilului de patul conjugal astfel ca el sa ai be impresia ca doarme cu voi,dar in spatiu diferit...
daca aveti patut de cum ii zice...,pliabil...,lasati patutul la locul lui,dar mutati sotul in alta camera...,ca n-o fi foc,pana si-o reveni copilul...,poate simte copilul nevoia de mai multa dragoste...,nu stiu...,poate este o perioada...eu asa as face...
noi dormim gramada,dar am pat lat,incapem bine toti trei,chiar daca ne mai luam cateva picioare in gura...,alea-s farmecul pana la urma...,ca de dormit ca inainte n-o sa mai fie cazul ever...
eu m-am consolat cu ideea...
Mamica stralucitoare
5+ + Crinuta 1 Nov 2006
almo spune:
[
mamaana, ce dulci sunt fetitele! (chiar si cu rochita pe post de vesta ) Da' harnici copii mai avem, si eu am aspirat azi cu Cristi atasat de aspirator
Noi la sezatoare am organizat o intalnire pe vineri seara, nu vrei sa vii si tu? Lasi gashca acasa si vii sa ne intalnim la Mandarin in Mississauga!
almo, tu nu vii?
[/quote]
nu promit nimic ca am ceva program pt vineri, dar da-mi te rog adresa si ora la care va vedeti ca poate poate vin. chiar mi-ar face placere. si ar trebui sa intru si eu la sezatoare ca nu am intrat niciodata.
Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze
adinazot spune:
DIANARUS,si eu vreau id ul tau de mess!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
almo spune:
quote:
Originally posted by asiza
Multumesc ca v-ati facut griji pt. mine, desi le aveti voi pe ale voastre...pt. asta, luati d-aci ...nu-i inca chiar roz viata, dar cel putin e "traibila" ...
Laura, noi am luat aparatul de aerosoli de la HelpNet, a costat in jur de 150 ron parca, la reducere...Sanatate multa micutului Dani!
I am legend...super film...n-avusei cosmaruri deloc...
Varilix, noi zicem PAS deocamdata...daca pana la 12 ani nu face, atunci il vaccinez...
Hepatita A, se recomanda doar in tarile sarace, cu o igiena precara...acuma vedeti si voi unde incadrati estul Europei ...eu as zice ca nu-i cazul...daca calatoriti prin Africa, Asia, America de Sud, da, faceti-l ca-i risc mare...oricum am citit pe undeva ca se face in doua doze, la interval de 6/12 luni, la prima doza capeti imunitate pt. 1 an, iar la cea de-a doua pt. 10 ani...
Cam atat pentru moment...Va pup...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
asizadraga mea cel putin in canada, estul europei e incadrat la tari sarace, prin urmare pediatrul nostru ne0-a recomandat sa ii facem lui nicole vaccinul de heapatita A si B. Ne-a intrebat daca vrem sa-l facem pe asta special, pt ca trebuia sa le platim dat fiind faptul ca alte vaccinuri sunt gratis. A zis explicit, ca datorita faptului ca noi mergem in Ro, ar fi indicat sa i-l facem. Plus ca a fost bun si pt ca in ianuarie am fost in Mexic in vacanta si planuim sa mai mergem in viitor.
Imi amintesc ca am vazut o harta la medicul de familie, care e un roman, care sunt zonele cu factor mare de imbolanvire cu virus de hepatita A si romania era inclusa in zona cea mai periculoasa. Nu m-am mirat, ca mi-am amintit de o epidemie de hepatita A cand eram in scoala generala. Nu stiu care au fost dicutiile pana acum de vancinul asta, dar eu aici in Canada am ales sa i-l facem lui nicole. I-a facut pana acum de doua ori, odata la 1 an, apoi la un an si 2 luni si urmeaza cred inca odata la un an si 4 luni.
Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze
Lavinia_P spune:
quote:
Originally posted by adinazot
DIANARUS,si eu vreau id ul tau de mess!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
SI EU!
minunea mea
dandusa spune:
ieri am reusit performanta sa o tin fara tz toata ziua...,vreau sa va marturisesc ca a mancat fata mea cum n-a mancat ea niciodata...,haplea nu alta...
azi am stat f mult afara...,cel mai mult de pana acum ...5 ore...,spre seara n-am mai putut s-o distrag...,se vedea ca doreste sa suga...,eee,vreau sa va zic ca m-a tinut lipita de ea vreo 30 min...,nu-i mai dadea drumul...,statea cu tz in gura si atat...,mi-era asa drag si asa de mila...,dar nu ma opresc aici...,trebuie sa renunte intr-o zi...,presimt un drum luuung...
noptile sant la fel...,mai nou are program de trezit din 3 in 3 ore...,suge si adorme la loc...
eu sant bine,mai sprintena ca niciodata...de la vitamine si cioco mi se trage...,ca somn ziua nu pot sa bag...bubu doarme afara cel mai bine,asa ca ma conformez...,dar seara fac tot posibilul sa ma bag repede in pat...si apropo de asta...,va pupp cu drag,somn usor...
Mamica stralucitoare
5+ + Crinuta 1 Nov 2006
Donia spune:
almo, uite anuntul de intalnire, postarea lui mQQm:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116893&whichpage=17
Daca vii anunta-te si tu acolo, sa stie Cristina sa ceara mai multe locuri la rezervare.
mamaana, nu vrei sa vii?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
a_deju spune:
salutare de la mare, pe inserare :)) care e noapte de-a binelea, da' ce mai conteaza, cand a rimat asa frumos :))))
nu suntem in somaj, ci doar foarte activi :) a venit acasa pt 3 zile prietena mea din germania, drept urmare ne-am tot plimbarit si impartit programul ca sa reusim sa stam bot in bot de dimineata pana seara, si de altele nu prea mi-a mai ramas timp :) suntem bine, cu totii, nici n-am avea cum fi altfel cand afara e din ce in ce mai fain (sa vedem zilele urmatoare, ca astia ii tot dau cu ploi si friguri), eric e pe zi ce trece..altul..mai frumos si mai destept si mai baiet si mai..si mai..si mai :)) deci..timpul se scurge rapid, da' taaaare frumos :) cu mancatul suntem tot pe langa plop, da' bine ca-i primvara ca tre' sa-nverzeasca si el o data si-o data :)) oricum, in continuare, spre marea mea mirare, el ia bine in greutate, s-a si lungit binisor (3 bluze si 3 pijamale in care incapea la marele fix sapt trecuta pur si simplu nu-i mai vin.. marimea 12-18 luni :)) sunt toate de la aceeasi firma, da'-i suspectez c-au dat rateu la marime.. ca, de ex, in orice h&m 12-18 inca sta bine... dar..deja bat campii :)) ). deeeci..ce sa mai..una peste alta, toate bune si frumoase, dorim la fel si pt voi si promit ca daca vin ploile, bag de una singura vreo (minim) 5 pagini pe-aici :)) pana una alta, ma pregatesc intens de sezonu' cu fierbinteli, ca cica-i da drumu' de la 2 ale lui april.... cuul :))
va pupez pe aceasta seara, ma duc sa halesc vreo treishopt de sandvisuri, ca n-am mai mancat nimic..ha haaa.. de ieri?? habar nu mai am :)))))))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
danutz spune:
Si la mine-i noapte de-a binelea da' nu se poate sa nu-mi vars amaru' pe aici...
Ma bucur ca Oana a zis si ea ceva, macar stim ca a supravietuit crizei...
Lavinia, eu zic ca o sa fie bine pana la urma, starui in ideea mea tampa ca poate nu-i caz de operatie, poate evolueaza bine pana la urma Mihaita!
Dia, eu banui ca pe Fred ala neoamenii l-au pus in mijlocul strazii...ca totusi pareau organizati neoamenii aia totusi. Pe mine altceva ma bantuie, baietelul ala imun care se uita si el la Shrek in naivitatea lui de copil, in timp ce in jurul lui totul era un haos!
Dbunny, sa stii ca si din fostii mei colegi marea majoritate au divortat si sunt acum ori la a 2-a casatorie ori au ramas burlaci convinsi...o fi o moda, cum zici tu (si io apartin aceleasi mode sa stii...) Cred ca 'cauzele' sunt mullllt mai adanci decat par la prima vedere si au ceva legaturi cu societatea asta de la noi in schimbare continua...dar ma opresc aici ca nu-s nici sociolog nici psihiatru!!!
Azi a fost o zi tare de KKt, pentru a 2 oara in viata sefii m-au pus intr-o situatie de aia din care n-ai iesire (sa hotarasc eu pana maine care din oamenii din subordinea mea tre sa plece), nu mai pot de nervi si am asa o stare de totala neputinta, incerc sa-mi zic ca ei gandesc dupa niste cifre care trebuie neaparat sa insemne profit si atat...dar...Prevad o noapte alba rau, cu multe lacrimi si probabil fire albe noi maine dimineata.
Si asa Rares m-a terminat in seara asta (cred ca simte ca nu-s deloc in apele mele si se revolta in felul lui)...sa va zic din ce a facut in seara asta? A scos de n ori cartile de pe rafturi si fiindca tac-su l-a lasat iar in fundul gol din motive de eritem a tras niste super jeturi de pipi peste carti. A ascuns numai el stie unde bateriile de la TOATE telecomenzile. A bagat mana in niste mustar de pe masa (habar nu aveam ca poate sa ajunga la el) si a tras dungi pe toata mobila care i-a iesit in cale. A inchis lap-top-ul lu' tac-su taman cand terminase de facturat ceva (normal ca nu a salvat si normal ca a pierdut tot). Dupa ce l-am pus in patut a tras niste urlete de nu am priceput ce are...juma de ora mi-a luat sa-mi dau seama ca nu 'vorbisem' cu stelutele de pe pereti, deci nu ne facusem ritualul de seara...E oare copilul de vina? NUUUUUUUUUUUUU
Eu SUNT DE VINA, mai ales fiindca las ca problemele de la birou sa ma afecteze asa rau si le aduc cu mine acasa
Ma duc sa-mi torn niste vin ca poate o fi viata mai roz dupa un pahar...invit pe cine mai vrea sa boceasca cu mine (Yagmur, ce zici, te bagi?)