Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (12)
Raspunsuri - Pagina 2
ramyteo spune:
Ooooooooooo esti mamica fericita ,eu nu reusesc ca sa o tund pe Teo
ca cica vrea parul lung ca mami
si cam zi de zi ma pune sa ii fac tot alte freze, doua codite, mai multe codite si na acu fitoasa de ficamea cand o spal pe cap numai da cu el pe spate si zice ca ii place cum o gadila parul pe spate
si cate o
Teo
Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
ramyteo spune:
Mei fete io v-am zis ca asta il fac singura, hm, atata va trebuie.
Gina, Mariana, Katiapam, Slimatei, Daraban, Ancadragamon, Adiana, Adriana, Lena cate
la fiecare, v-am tot tolerat pana acum, hm las ca va arat eu voua.
Pe gravidute sa zicem ca le mai las ca na cand esti gravida ai dormi intruna asa faceam eu
Asa ma plictisesc si voi nu venititi sa vorbim vorbe ca sa mai imi treaca si mie timpul, rusinica 
![]()
si cate o
Teo
Perlute
ramyteo spune:
Hm celelalte credeti ca ati scapat?
Na luati de la mine 
si cate o
Teo
Perlute
yramada spune:
Bine ca sta cind o speli pe par,cind o piepteni...eu cu Mada aveam un chin asa ca i-am "explicat"si am tuns-o dupa 1 an,desi avea niste cirlionti superbi,iar acum nu-i mai are
quote:
ramyteo spune:
aoleu ce femei.....mei pai voi aveti impresia ca am nervii intinsi la maxim?
si cate o
Teo
Perlute
nastasie spune:
eu iau o cafea dubla.razvan a dormit super prost azi noapte.ba ca il durea urechea, ba ca se caca.sunt super extra obosita si mai am de calcat un cos plin de rufe.sotul meu intra de noapte.si culmea aseara l-am culcat la 9 si tot la 7 s-a trezit.
asa ca iau o cana mare de 
adriana&
razvan 01.11.2004
ramyteo spune:
Off, mei Nastasie ,sanatate multa la piticul si ia o cafea dubla ca celelalte fete vad ca nu vin la prezenta.
Si eu tare greu am adormito aseara pe Teo cred ca era 12, si bine dimineata ne-am trezit aproape la 9.
Va pupicesc
si cate o
Teo
Perlute
addiana spune:
vin si eu la o cafea dubla chiar daca deja e seara...
am fost la tara ca au facut pomenire...si am papaaaat!!!! mi-e ciuda ca a fost frig si a batut vantul tare si am stat in casa, in loc sa zburde fetele prin curte!!!!![]()
ramyteo spune:
Wow e cel mai nasol lucru ca sa mergi la tara si sa stai in casa, imi pare rau pentru fetite.
Uite iti dau o
dubla
si sa nu fi necajita o 
si cate o
Teo
Perlute
Dodo-pui spune:
Mey se cunoste ca sunteti mai tinere nu reusesc sa tin pasul cu voi.Sa dea DD sa primesc rezultatul pe care mi-l doresc saptamana viitoare si atunci sa va tineti
.
ce dai Ramy pe cocoasa ?!La
nu poti da
.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan