Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (12)
Raspunsuri - Pagina 17
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by katiapam
Prezenta
multam de cafea
vad ca acum merge bine netul asta,ieri nu aveam rabdare deloc
e soare si vreme faina pe la noi
pupici
ticker
mamicàde
GIULIA
mai dire mai
Asa mei....
si cate o
Teo
Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
ramyteo spune:
Venim si noi la tine daca ii fain....
si cate o
Teo
Perlute
kitzy spune:
Ramy esti o fata iertatoare ![]()
Vai de fundul meu, ca ma misc oarecum in reluare, deci mai treceti cu vederea lipsa mea aici ![]()
Anca ne povestim mai tarziu.
Kati si eu vin la tine daca e cald, la noi ploua si e urat si eu trebuie sa dau o fuga pana la banca
32+ cu
Diana
AMR 8 saptamani!!!
katiapam spune:
ca sa compensez lipsa ma expun ![]()
ne strimbam ![]()
zimbim![]()
la plimbare
ticker 
mamicà
de
GIULIA
mai dire mai
nastasie spune:
mai fetelor, 15 pagini de citit.abia mai fac fata.si nu am lipsit decat o zi.acum am reusit sa termin de citit din urma.ieri iar am avut treaba, am fost si cu masina la RAR, dupa aia am rezolvat cu gradinita lui razvan ca in toamna nu ne mai tin astia la cresa.si dupa aia iar alergatura.
ramy, iarta-ma, sper din tot sufletul sa reusesc miercuri sa ajung.mai vreau sa pun ceva si azi ajung in oras.
in rest suntem bine, razvan cu ceva mucisori dar nu e nimic grav.
anca, ce marfa de tine, eu ma chinui de 2 saptamani si nu reusesc sa ajung la epilat.unde ma fac eu e tot timpul aglomerat si greu gasesc programare.si nu vreau in alta parte ca fata asta stie deja ce vreau.si sunt groaznica:nepensata, neepilata, cu vopseaua in casa stau de 1 saptamana.cui ii zic nu ma crede ca nu am timp nici la wc sa ma duc.
hai ca azi sunt pe aici ca sa nu mai raman in urma.
adriana&
razvan 01.11.2004
ramyteo spune:
LAs mei Nastasie daca noi nu te credem atunci cine sa te creada? Mei da o batuta luasi la intrare? he he, si acum dau o 
Sanatate lui Razvan.
Si pe noi ne bate gandul sa dam fata la un camin dar am vazut un exemplu...care nu ne mai da sperante la nimic, baietelul lu o prietena, una care tot zice sa o dau si pe Teo acolo, iar e racit si nu il primeste, nu de mult a fost racit, ea are noroc ca are cu cine il lasa dar daca ar fi sa o dau si sa mi se raceasca la doua saptamani, ca e mai sensibila, atunci cine ma mai primeste la lucru? Acum nu a mai zis nimic catre mine ca stie ca am dreptate, de bine de rau ea are noroc in vecini si isi lasa copilul cu ei . Complicata treaba, plus de asta langa noi e numai gradinita de 4 ore, si numai asa din toamna sa o dau la gradi si sa imi gasesc ceva cu jumatate de norma....asta este.
Kitzy sunt iertatoare ca ma bucur ca mai am cu cine vorbi si eu ca altfel cred ca eram pi la Zam![]()
si cate o
Teo
Perlute
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by katiapam
ca sa compensez lipsa ma expun
ne strimbam
zimbim
la plimbare
ticker
mamicàde
GIULIA
mai dire mai
Mama mia ce ochi are ficata....ti-ai luat pusca?
si cate o
Teo
Perlute
nastasie spune:
quote:ramy, stiu ca e greu cand se imbolnaveste.eu de obicei am noroc sau ghinion(depinde cum o iei) ca razvan face in we febra si alte magarii si pana luni e mai bine si il pot duce chiar daca mai are un sirop ceva de luat.ca in doua zile daca e cu febra scade si nu mai face.pe alta parte e nasol ca pediatra nu e in we doar dr de fam ne mai primeste cu interventii.ca a fost dr mea de fam si d-aia.e nasol cu aia de 4 ore.eu din start am optat cu 8 ore ca sa inteleaga si el si eu ceva.si abia am gasit-o si totusi nu e chiar asa aproape.il duc cu masina ca e destul de mers cu troleul daca ar fi.te pup
Originally posted by ramyteo
LAs mei Nastasie daca noi nu te credem atunci cine sa te creada? Mei da o batuta luasi la intrare? he he, si acum dau o
Sanatate lui Razvan.
Si pe noi ne bate gandul sa dam fata la un camin dar am vazut un exemplu...care nu ne mai da sperante la nimic, baietelul lu o prietena, una care tot zice sa o dau si pe Teo acolo, iar e racit si nu il primeste, nu de mult a fost racit, ea are noroc ca are cu cine il lasa dar daca ar fi sa o dau si sa mi se raceasca la doua saptamani, ca e mai sensibila, atunci cine ma mai primeste la lucru? Acum nu a mai zis nimic catre mine ca stie ca am dreptate, de bine de rau ea are noroc in vecini si isi lasa copilul cu ei . Complicata treaba, plus de asta langa noi e numai gradinita de 4 ore, si numai asa din toamna sa o dau la gradi si sa imi gasesc ceva cu jumatate de norma....asta este.
Kitzy sunt iertatoare ca ma bucur ca mai am cu cine vorbi si eu ca altfel cred ca eram pi la Zamsi cate o
![]()
![]()
Teo![]()
Perlute

adriana&
razvan 01.11.2004
mariaanna spune:
Salutare, fetelor!
Da vad ca ati scris, nu gluma!
Eu ma lupt intr-una cu un virus...azi mai putin, se pare ca i-am venit de hac.Cica e unul nou -nout...nu sunt singura care se plange.Pe la voi n-a ajuns?
In rest, ce sa zic?
Aici e urat afara,asa de intunecat,ca-ti vine sa te culci si sa dormi....
Va pup!
Mariaanna