Strumfi de iulie-august 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Ioana, , felicitari pentru pasii Smarandei, ce devreme a luat-o din loc. Din cate tin minte si Miruna a fost la fel, e pentru ele dar mai greu pt voi.
Sonia e foarte miscacioasa dar pe loc, se rasuceste pe toate partile dar inca nu se tareste, nu se ridica si nu sta in fund nesprijinita. Dar fie in scaun fie in tarc se misca intr-una. Nu prea-i mai place sa stea pe spate, face abdomene pt ca incearca mereu sa-si ridice capul sa ne vada, sa nu scape nimic din ce-i in zona.

Felicitari si pt interviu si-ti urez sa iei decizia care te avantajeaza cel mai mult.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Buna dimineatza

Si la noi din nou treziri nenumarate, dar parca au fost totusi mai putine ca de obicei... Deci, sper ca mergem inspre mai bine.

Petra, te inteleg perfect. Nici Chris nu a adormit niciodata singur si nu sta singur in patut nici 10 min. Tot timpul se maraie si il plimb in brate sau ma joc cu el, 5 min intr-un loc, dupa care se plictiseste si trebuie sa facem altceva. Din punctul nostru de vedere, al parintilor, consideram ca avem un copil cuminte si activ, exact asa cum trebuie sa fie un bebelus la 6 luni . Insa in momentul in care ne intalnim cu alti parinti si incepem sa povestim, toata lumea ne compatimeste si spune ca avem un copil "rau".

Mami de bebe
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u/Chris5Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Anto. Multumesc. Da, si Miru a mers repede; la noi mai greu cu vorbitul. Normal ca Sonia nu vrea pe spate, e plictisitor sa te uiti atita la tavan.
alina.a.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Fetelor, bebeii vostri si-au descoperit nasul? Ilinca da si de vreo luna isi baga degetzelul in nas dupa ce l-a bagat in guritza. Zic si eu ca e mai bine asa decat invers . Incerc sa nu o bag in seama cand face asta, dar e atat de caraghioasa cu degetul in nas ca ma face tot timpul sa rad. Bineinteles ca nu cauta mucisori, ci a descoperit ca ii intra degetul in nari asa ca verifica de fiecare data daca mai sunt sau nu acolo . Abia astept sa vad ce alte chestii nostime mai descopera ea...

Oana, de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15.07.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

o primavara frumoasa si de la noi. in loc de martisor cate o (ca nu am gasit martisor).
din pacate eu nu prea apuc sa mai intru sa scriu cate ceva.
noi crestem incet dar sigur. andra se incapataneaza si nu vrea legume. ii plac fructele si cerealele, dar nu accepta nici o leguma.

de curand mi-am schimbat calculatorul si am pierdut tot ce aveam salvat (sfaturi pt copii). stiu ca mai multe fete salveaza asa ca daca vreti va rog sa imi trimiteti si mie ce aveti salvat .
alina.a iti trimit imediat adresa mea de mail.
pt cine vrea pozici cu noi gasiti aici

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Imi pare rau ca nu am mai reusit sa scriu, sa tin pas cu discutiile, pentru ca J doarme f prost noaptea, cu multe treziri si sunt obosita asa ca rabdarea si bunadispozitie i le ofer ei, e si foarte solicitanta in timpul zilei.

Am retinut ca Smaranda a facut o multime de progrese si sunt invidioasa, noi cu 'vorbitul' stam bine, motor, nici gand sa mearga de-a busilea, vrea doar in picioare dar nu se ridica singura.

Lia n-ai mai dat nici un semn de viata pe mess si te asteeeeept. Pupam Una si imi pare rau ca ai avut iar migrena.

Ashera asa este si Jasmi, f activa, se plictiseste repede, atentia toata e pentru ea si sunt compatimita de altii ca 'o s-o invata alintata, numai in brate' si altele de felul acesta dar stii ceva? Nu imi pasa, pentru ca am un copilul minunat, nu putea fi mai dulce, mai frumoasa, mai buna, mai ghidusa si nici nu mi-am dorit un copil morocanos sau care sa stea acolo unde-l pui.

Dana, mami de Daria, daca nu ma insel, exista o carte facuta pe intelesul copiilor despre 'cum vine bebe pe lume', personal cred ca trebuie sa le spunem adevarul, in termeni corecti si propozitii simple ca ei sa inteleaga.

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Va doresc si eu chiar daca putin cam tarziu, o primavara frumoasa si plina de bucurii. Si cate o virtuala pentru fiecare dintre voi.

Nici eu nu ma laud cu un copil care sa doarma noaptea. Doarme cu noi in pat, are muulte treziri si cauta tzitzi si in somn si treaza. Am asteptat sa imi treaca tusea ca sa ma apuc sa o dezvat de dormitul in patul meu.

Felicitari bebeilor care au deja dintisori. Noi asteptam de pe la 3 luni si ceva, dar inca nu se vede nimic. Avem timp si de asta pana la urma!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

M-am facut fata mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxulic spune:

Un martzishor frumos pentru toate mamicile de strumfuletzti!!! Chiar daca suna a cliseu , eu am primit primul dintzishor de 1 martie. A venit singurel, neinsotit de febra maraieli sau alte lucruri de acest gen.
Daca saptamana trecuta ma laudam ca Tudorash al meu nu mi-a racit pana aku, duminica ne-am trezit cu o tuse rebela si cu mucishori. Nu aveam nimik in casa de raceala pt bebei (ca de, nu avusesem nevoie) asa ca am plecat val vartej la farmacie sa iau un panadol Baby. Chestia funny este ca pe el il distreaza cand tuseste si dupa fiecare repriza de tuse il buseste rasul in hohote.
Cat despre partea cu mancatul...al meu e pe dos fata de alti copii. Prefera sa manace legume; la fructe se cam stramba dar oricum manaca tot ce-i dai. Prefera carnea de vita in detrimentul celei de pui si ii curg balutzele la orice vede ca mancam si noi asa...ca am comis-o. I-am dat copilului ciorba de perisoare. Am zis ca va papa cateva linguritze dar el nu s-a oprit pana nu a terminat jumate din portia mea.
De vorbit, nu spune nimic inteligibil. Sta in fund nesustinut, s-a ridicat in 4 labutze dar nu a inaintat.Ii place sa inainteze in stiluyl tarsh - smuls si se rasuceste intr-o veselie. ii place sa il tzopai si nu se opreste nici dupa 3 sferturi de ora...atat au rezistat bratele mele la tzopait; de...9 kile jumate nu sunt usor de sustinut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxulic spune:

Am promis ca va arat cateva poze cu bebe Tudor. Nu am apucat sa pun mai multe poze...va tzin si eu in suspans!
http://www.flickr.com/photos/24404482@N08/?saved=1

Mergi la inceput