Gravidute si mamici de Cluj - 60
Raspunsuri - Pagina 12
anca.b spune:
redai, eu baita ii fac din doua in doua zile. doar pe fata il sterg in fiecare zi cu ser fiziologic si binenteles, la fundic...
in concediu cred ca vom merge la mare. la marea noastra. sintem vreo trei familii, toti avem copilasi micuti, asa ca vom avea cu totii acelasi program. caut o viluta cu cinci dormitoare de inchiriat la mamaia. daca ati fost careva sau aveti informatii, pls help. mercic
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
mami_alexia spune:
Lore, foarte frumos montajul!
Sunt franta de oboseala, am alergat toata ziua prin oras, de la o usa la alta, de la facultatea la un notar si tot asa...atata hartogaraie pentru niste bani...off...Iar Alexia bineinteles ca in carucior nu a adormit pana nu a tras o portie sanatoasa de plans, asa de vreo jumatate de ora, neintrerupt.Acum sta in casa si doarme in carucior, pentru ca intre timp a reusit sa adoarma.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
ALEXIA
mami_alexia spune:
Iko, am reusit sa vad si eu pozele, ai o fetita frumusica foc...si are si ochi albastrii!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
ALEXIA
Gabriela77 spune:
Giany, Ramo, aveti mare dreptate.
Lore, eu acum am achizitionat un patut din acela care poate fi transportat, sincer, nu prea mi se pare de calitate, comparativ cu cel de lemn, asa ca Sara tot in acela va dormi. Asta l-am luat mai mult pt calatorii si ca spatiu de joaca in living, gen tarc. O sa pun cred ca o pilota.
De maine vreau sa fierb si eu impreuna legumele cu carnita!
Baie facem zilnic si asa vom face toata viata. Ma rog, prin baie intelegand si dusul zilnic, la vara vom inlocui baile zilnice si cu dusuri.
Cu vacanta, eu am mai zis, mergem la Albena. Dar de ce nu alegeti Croatia? Parca la asta erai hotarata? La noi aceasta va fi destinatia viitoare.
Delia, clar ca voi plange la fiecare din lucrurile acestea…Asa frumos ai zis-o insa, tu….
Ramo, ce de achizitii, sa va fie de bine!
Anca, felicitari pt vestile bune!
Adriana, multumesc!
Iko ce printesa cu ochi albastri ai tu!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
antoni spune:
Lore-ti-am vazut flacaul, hihi, pus pe fapte mari!
Iko-ai o domnisoara draguta foooc!
ce urat s-a facut afara, offfff.
Meli+
Timea-Larisa
anamica spune:
Lore noi avem aceeasi dilema in alegerea vacantei: cu avionul sau cu masina? pe mine, sincer m-ar tenta turcia cu avionul din cluj, problema e ca as vrea cu plecare pana in 15 iunie sa nu fie foarte cald.
Eu ii fac baita in fiecare seara si asa ii voi face tot timpul pt ca asa cum eu nu pot trai fara dusul zilnic si pt ei cred ca e important, mai ales ca ei ”respira” prin piele mai mult decat adultii. Ca sa nu mai zic de placerea ce i-o produce balaceala... Dar bineinteles fiecare face cum crede, nu va suparati pe mine
Anca ce bine ca a trecut repede si cu bine pt Stefan!!!
mami_alexia spune:
Am uitat sa va spun ce a mancat in weekend copilul meu. Poate ati auzit de ciorba radauteana.E de fapt o supa de pui, morcovi, pastarnac+smantana, ou si usturoi. Nu intentionam sa-i dau pentru ca ma gandeam ca n-o sa-i placa gustul de usturoi, i-am dat doar sa guste si atat de mult i-a placut incat nu mai pridideam cu hranitul.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
ALEXIA
ALEX29 spune:
CO te am vazut ,esti o frumoasa de mamica si bravoooo pt kg -mele date jos
GEANY mersi mult mult ,nu mi vine sa cred ce fatuca mare am
sper sa i mai fie buna rochitza ,nu sunt chiar sigura
puiu tau ce face ?
mai vii acasa ?
GABI e un sentiment ce nu se poate descrie in cuvinte , sa ti auzi copilashu gagaind :)
super faza cu papusica cum il imita pe tatii :)),de abea astep so vaddd
ma bucur ca v ati simntit bine alaturi de cei dragi si mi imaginez ce fericita a fost si mamarutza
IOANA acum sunt blonda dar vrea sa trec la saten
LORE nici vb sa ma mai fac singurica ,desi la culoare inchisa nu e riscant ,dar oricum mi am facut progaramare maine asa ca musai sa merg la salon ,vai ca nici nu vreau sa mi amintesc cum am aratat atunci cu paru ala portocaliu:))
sa stii ca eu am patutz de la Grago pt Tiadris si am avut probleme cu salteaua dar am pus sub ea un placaj mai subtire si sta f bine acuma
iar baie ii fac zilnic ,pe cap insa o spal tot a doua zi ,
concediul habar n am ,ai tu vreo idee ????
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
GEANY ,m am saturat de blond ,asa ca trec la un saten mai deschis ,blondul e o culoare f f frumoasa ,dar trebuie f bine ingrijit ,nu mi place cand imi creste parul si se vede radacina mai inchisa ,iar sa merg de 2 ori pe luna la coafor nu mi e chiar la indemana ,asa cu un saten rezolv problema 
DELIA draga , am dat listtutza cu comenzile ,dar hai sa mai asteptam o zi doua poate mai apar si alte comenzi ca sa nu tot sun
pana acum e a ta si a lui Meli ![]()
MELI tu ziceai de pastrav la gratar asa i ?
OANA as fii venit eu dar am vaz prea tarziu invitatia :(
ALEX29 spune:
ADRIANA ce pacat ca nu v`am vaz :( erai cu mamarutza nu ?
lasa ca ne vedem samb ,de abea astept
MELI ramane aceeasi comanda nu ?
LORE am un ginerica de baiat vai vai cat e de scump
ANCA ce bine ca e ok puiutzu uraaaa