***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (54)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Am editat, ca nu mi-am dat seama ca am trecut in martie si am modificat sarbatoritele lunii.

Am uitat sa va zic de noi ca am facut si o diaree frumoasa,dr zice ca de la antibiotic, eu nu stiu ce sa zic, ca a facut-o in ziua in care ne-a venit colega de salon cu diaree...

Va rog sa-mi spuneti si mie mai multe despre aparatul de aerosoli?

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)


Poze Vladut

Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

ioana13
patrick

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

si noi am racittttttttttttttttt.avem mucisori multi si a zis doctoru ca e putin rosu in gat. atusit dimineata putin dar acum nu mai tuseste.doctoru mi a dat antibiotic cexylo.dar eu m am gandit ca mai bine nu ii dau ca nu pare tare racit atat doar ca ne disspera mucisorii.si nu are febra...stiti cumva ce l ar ajuta la rosu in gat?sa nu se agraveze mai rau?eu i am dat osccilococinum si m am gandit sa ii dau si eurospal.dar nu stiu daca e bun ptr gat ca de asta mi cam frica.
la multi ani sarbatoritilor zilei
fetele cum stati cu marea cantarire de maine?????
ati primit martisoare?

poze rafi hi5sipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Doxinu, multumim! Chiar ieri l-am admirat pe Stefy cel papacios cu o nana de-a Teodorei!

Ella, LA MULTI ANI sanatosi si voiosi!!! Dezgroapa entuziasmul, caci ai de crescut un baietel minunat!!!!! Mie imi place fotografia asta http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PozeDavid/photo#5165094621377017954

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR ACESTOR ZILE!!!!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Buna fetele!
Multumesc mult celor care mi-au mai urat La multi ani, nu mai nominalizez de data asta ca sigur sar pe cineva.

Ella, pentru maine! Numai bucurii alaturi de Bobitzul tau si sot! Referitor la entuziasm, eu gasesc la tine o urma de entuziasm mai ales cand vorbesti de vacante, de puiutul tau, asa ca poate doar te-a umbrit ceva, da-o incolo de depresie!

Elteka, ma uimesti in continuare cu peregrinairele tale, care nu sunt doar plimbarele. Desi nu sunt o persoana lenta sau lenesa, tu chiar ma uimesti cum faci fata!

Madi si Vas, parca am vorbi de Livia. Are zile cand ma cruceste cat mananca si zic, gata suntem pe drumul cel bun si a doua zi nu papa decat cereale si lapte...

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna, din nou, dupa o lunga pauza!

citind saptamana asta mesajele lui lilly lovem-a apucat nostalgia mesajelor zilnice care apareau aici, si care nu mai sunt. stiu ca multe mamici au inceput munca, e clar ca si piticii ne solicita mult mai mult, dar e clar ca bantuie si o lipsa totala de chef de a mai scrie AICI, pentru ca multe activam pe la alte subiecte. pacat pacat.

lilly love, sa stii ca mi-ai aruncat mortu'n casa cu mesajul tau ; inca nu am fost in romania, in principiu doar week-end-ul viitor ne-am porni spre brasov, dar tare mi-e teama de drumul asta, mai ales ca il vom face cu masina. o sa vedem daca plecam, si daca da, va dau amanunte dupa.

pepsi, tare imi pare rau ca si david e alergic, dar la experienta pe care o ai o sa iti fie mai usor de data asta. tin pumnii si eu sa ii treaca repede alergia piticului.

ella, LA MULTI ANI! pentru maine, si fie sa-ti redescoperi entuziasmul si bucuria de a face lucruri, pentru a i le insufla "argintului viu". te consoleaza daca iti spun ca nu arati nici pe departe de 34 de ani???? zau!!!

elteka, multumesc ca "m-ai scos iar la vorbitor" . inca imi fac grji legate de drumul ala lung...am eu acum o faza in care nu m-as prea duce acasa, dar incerc sa gandesc pozitiv. si ma gandesc de foarte multe ori la tine si la elias care ati facut deja atatea drumuri...ma gandesc ca de fapt eu sunt cea care isi face griji, ca david se va adapta din mers...ce mult doarme elias la pranz...noaptea tot asa rau este??? multa energie sa-ti duci toate proiectele la capat! am vazut ca esti in cautare de lapte pentru elias. pot sa-ti sugerez hipp cu elemente probiotice? david nu a mai fost niciodata constipat de cand il folosim, i-a mers mereu foarte foarte bine cu el.(doar o sugestie, evident; poate ar fi mai usor sa te decizi daca intrebi pediatra).

kay, sanatate multa soniei!

kid, sanatate multa lui vladut si sa ajungeti repede acasa!

ali, si voi bolnavi??? insanatosire grabnica! eu nu am primit martisor, ca aici nici nu gasesti asa ceva. nici macar ghiocei nu am vazut decat prin gradini, si niciodata de vanzare.

chiquitita, LA MULTI ANI! si din partea mea, chiar cu intarziere! livia e minunata, si turbanul ala rosu o prinde minunat!

sanatate tuturor puiutilor bolnavi si putere mamicilor sa treaca peste crizele astea!


mamica lui david(21.05.2007)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Primavara sa va aduca tuturor soare, flori si multe, multe, multe bucurii!!!!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

ap de aerosoli il iei de la farmacie. de [referat unu mai silentios ca s a nu sperii copilu. e cam 3-4 mil. da merita. si iei ser fiziologic (asta e scump -230mii 6 fiole) si subtanta de inhalat prescrisa de dr. si le pui inauntru si ii dai drumu si face abur. acu n-o sa stea nici un copil cu masca pe fata, asa ca ii lasi doar notu pe cae il are si il tii in fata copilului. si el inhaleaza aerul ala cu aerosol si se face bine !!! decat medicamente, e mai indicat.

nemtii mi-au zis ca le vin multi copii din Ro indopati cu medicamente. nu-i problema ca sunt indopati, ca e treaba parintiolr, dar cu med aiurea se omoara bacteriile bune, si alea rele devin multirezistente la antibitice si asa se trateaza mai greu... deci pt cei interesati, d`asts nu e bine sa indopi copilu cu mii de antibiotice la o temo mica, pt ca in general corpul lupta si castiga imunitate.

ma duc sa ma mai uit de apartamente.

oana deSOSONICA (6.06.2007)


asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.




www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Buna tuturor mamicilor, va dulce. pe voi si pe bebei dolofani. Imi pare rau ca nu mai pot fi asa de activa pe forum, dar de cate ori am ocazia, va mai citesc.Noi mai avem un pic si vom face 10 luni nu suntem prea mancacios dar in schimb suntem foate cuminte si foarte jucaus, avem la activ 2 dintisori(excisivii)si suntem la o eruptie dentara de mai mare frumusetea care ne da batai de cap(mai ales mamei mele care nu stie ce sa ne mai faca)Am facut rosu in gat, diaree si o raceala,dar mami imi da medicamente sa ma fac bine.

Paula mami siPaul Cristian


poze nunta/poze bebe

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Fetelor eu am mari probleme cu Dr. Taropa(ma mira faptul cum sunteti multumite de ea)Am fost acum 2 saptamani la ea cu bebitul meu din cauza unei nenorocite de raceli(cu temperatura de 39cu 2 si doftoricit de mine cu Novocalmin, nurofen si panadol)si ea imi spune ca nu are nimic este din cauza la dintisori si mi-a intrerupt tratamentul,(si imi da Eurespal si Peritol sa ii dau cateva zile)dupa 2 zile bebitul meu a inceput sa planga de nu se mai oprea, plec direct la alta doctora cu el si ce credeti?Imi da trimitere la Budimex la O.R.L. si acolo imi spune ca bebele meu are otita la urechiusa stanga,puroi in gat, rosu in gat de la....o raceala netratata. Va dati seama ce disperata eram si eu am grija de bebele de mai am putin si il controlez si in fundulet.Ma rog eu ma duc acum la alt doctor care are cabinet particular in spate la Budimex, si acum bebele este bine (in afara de eruptia dentara ). Kay te pupic dulce, pe tine si pe Sonia
Alyna,Andrada va dulce
Mica iti multumesc ca ma tii la curent cu intalnirea care va avea loc
Addinelsi pe Mariuca

Paula mami siPaul Cristian
Un sincer LA MULTI ANI si un martisor virtual tuturor mamicilor (sper ca mai aveti ingerasi de la mine de anul trecut de la Pizza HUT

poze nunta/poze bebe

poze bebe

Mergi la inceput