***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (54)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by doxinu

ACUM SA MA LAUD SI IO CA BAIATUL MEU S-A RIDICAT SINGUR PE PAT!!!!!!!!!!!!!!Chiar acum cand io scriam mesajul.Am apucat si -am filmat cand il pun pe calculator vi-l si arat!Doamne ce mandra sunt!!!!!!!!!!!

Ioana mamy de Stefan Bogdan 13.06.2007

Bravo Stefanel!!!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricicutz spune:

buna mamicutelor...intru pe fuga ca doarme Ili dar e bolnavioara si nu poate respira bine asa ca ma astept sa se trezeasca din clipa in clipa...eu nu am mai intrat de ceva timp, am vrut sa iau o pauza, asa am simtit...
mesajul l-am inceput pe la 2 acum e 7 si poate reusesc sa-l trimit...noi suntem bolnavioara, ne curge nasucul si mai stranutam din cand in cand...stau cu pompita dupa mine si cand o vede incepe scandalul ca stie la ce o folosesc..sper sa nu-mi faca temperatura la noapte..
Vali5, maine Ili face 10 luni si e inca stirba, nici macar vreun semn..eu inca astept, pe mine ma supara ca nu are nici o tentativa de a tine singurica biberonul sau lingurita..nici macar un biscuite daca il dau nu-l duce la gurita, il da pe jos..inca mai trebuie sa crestem..
Dideip, ma bucur ca ai mai scris..stii cine sunt eu? Fetita mea a fost colega de camera cu bombonelul tau, Paul al tau (singurul baietel din camera unde erau copii) era spre geam si fata mea era prima de langa perete...poate iti mai aduci aminte de mine, eram vecine cu Maria lui ManuC despre care nu mai stiu nimic..te rog trimite poze mai noi, ca as vrea sa-l vad pe piticutul tau..
va pupam...a, sa nu uitam, la multi ani sarbatoritilor de azi (cu intarziere, scuze)...si la multi ani tuturor sarbatoritilor de maine si fetitei mele Ilinca, pe care o ador...pupici

mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricicutz spune:

Kid, bine ati venit acasa, multa, multa sanatate...
Vali5, am uitat sa-ti laud bombonelul..ce plimbaret e, si atat de frumos tuns..pupici de la Ili

mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venus2007 spune:

Nasa Capsunicilor isi serbeaza ziua maine.

DidiAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Mamici, am si eu o nelamurire:
cat de important este orezul in alimentatia sugarului?
Dr mi-a spus ca la fiecare masa sa ii dau orez si nu e vorba de regimul pentru diaree, care dureaza 2 saptamani ci si dupa.
Mie mi s-a luat de orez cat am stat in spital, la fiecare masa asta mancau copii, orez cu branza sau orez cu perisoare, la cei cu diaree si laptele era diluat cu mucilagiu de orez.
Si glucoza e la fel de importanta?

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze Vladut

Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Angelabv, sa stapaneasca sanatoasa cercelusii!!! Felicitari!

Doxinu, creste bebe, creste!!! Felicitari pentru ridicarea pe pat!!!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

pepsi(cu mare drag)

eu nu stiu ce sa mai fac cu sanul meu;am iar puroi;maine ma duc sa fac o ecografie de san;saptamana trecuta am fost iar la medic si in dimineata aceea rana era uscata,sanul nu mai era rosu;zilele trecute mi a iesit puroi prin piele(exact ca transpiratia(in 3 locuri,fara sa lase urme,rani)acum a colectat iar si ma doare de ma enerveaza si bluza de pe mine,dar nu l scot(ar trece durerea) ca vreau sa vada si dr maine,sa l scoata el;
dar ma dispera;am inceput sa am cosmaruri noaptea;am schimbat si chirurgul si nimic; eu nu stiu ce sa mai fac, incotro sa ma mai duc sa mi rezolve si mie cineva pb mea
off, atata stres,timp si durere si f multi bani pt nimic;

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ckristina iti doresc sanatate, sa se rezolve toate cu bine, sa poti sta linistita linga fetita ta superba!!! Si mie mi-a curs de la cezariana un timp de la cusatura, pina au iesit tot lichidul strins si apoi s-a vindeca.
Am vazut pozele de la cununia voastra. Ce tineri si relaxati ati fost

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Ckristina, multa sanatate!!!

Mergi la inceput