Naturiste si homeopate (35)
Raspunsuri - Pagina 3
anes spune:
Kora, crisaa07, Bianca B, va multumesc si va doresc sa traiti aceleasi sentimente pe care le am eu acum
pe toate. Povestea, care nu este senzationala, am scris-o la capitolul Azoospermie, pagina 13.
miki, iti imagineyi ca a scapat de un calvar
. Oricum, eu vreau sa ii dau in continuare tablete de Pro 6 pt. ca sunt utile impotriva infectiilor prostatei, deci, nu au cum sa-i strice. Sper sa vrea sa le ia
.
miki-miki spune:
Da Anes
sunt f bune pt prostata si nu numai pt ca sunt antioxidanti in ele. Dc nu vrea spune-i ca sunt pt bb nr 2
si ca il bagi in tratament de acum
Miki
Anul asta pui de-un pui
timna spune:
miki-mikiMersi mult de raspuns.Cam sapte , am facut si un test si a iesit negativ,luna asta chiar nu avea de ce sa imi intarzie...si mie de obicei nu-mi intarzie
iana_mari spune:
Miki ma indrept iar spre tine sa-mi zici,daca stii ce se intampla cu mine.
Deci,am un chist de 5,7 cm descoperit acum 10 zile si mi-a dat sa iau A.C. din prima zi de c.m.Problema este ca nu-mi vine c.m.(nu sunt insarcinata ca am trompele clipsate),am deja 5-6 zile intarziere.Am luat niste antibiotice pt. o infectie la dinti(Augmentin)si de 8-9 zile iau si extract de zmeur. Oare din cauza asta nu-mi vine?Nu gasesc explicatii,iar dupa fiv am avut iar ciclu regulat ,pana acum(DESI CHISTUL ESTE DE DOUA LUNI,CRED).M-am gandit sa iau duphaston ca sa-mi vina c.m. si sa incep A.C. pt.micsorarea chistului.Nu stiu ce sa fac sa mai astept cateva zile.De azi intrerup si extractul de zmeur.
Am citit prospectul la duphaston si nu are reactii adverse ba chiar mi-ar face bine eu avand si endometrioza.
miki-miki spune:
Iana
, zmeurul e si el progesteronic. Adimercedes
spunea ca dc vrea sa-i vina CM-ul lua zmeur. Dar stii ca plantele dau reactii/rezultate dif de la om la om. Asa cum si tratam de la FIV dau rez diferite. Duphastonul e sintetic si 50% se sintetizeaza in ficat . Poti face pauza si sa vezi dc iti vine dar fara dupha.
Miki
Anul asta pui de-un pui
ella28 spune:
Miki sa stii ca si mie mi-a venit CM cu intarziere dupa zmeur& coacaz. Si am facut analiza progesteronului in Z21 (luam zmeur & coacaz de 2 sapt) si mi-a iesit o valoare f mica 0.4. Eu la analizele de progesteron anterioare aveam cam 9.
Cred ca la noi, la Iana si la mine nu au avut efect de crestere a progesteronului. In schimb la CM am avut impresia ca am eliminat multe...vad eu la histero cum stau pe interior si vin la raport.
Luna viitoare imi refac progesteronul sa vad daca in lipsa naturistelor e mai mare sau sunt defecta

raluk16 spune:
anes Felicitari!!! Sanatate si sarcina usoara si bebe sanatos! Merg sa citesc povestea.
Tuturor fetelor, va doresc o primavara frumoasa, liniste, bucurie si sanatate!
Si eu ma asteptam sa-mi vina la 5 saptamani dupa abandonarea AC (asa s-a intamplat anul trecut si am avut ovulatie, ceea ce acum nu am avut
). Dar nu-mi vine, nu cred ca sunt gravida, si semnele PCOS sunt mult mai rapide decat in pauza anterioara. Acneea si hirsutismul si ingrasarea au luat un start rapid... Anul trecut dupa 3 luni pauza inca nu imi aparusera. Oare s-a schimbat organismul, sau am stricat cumva cu naturistele? O sa fac un test de sarcina daca nu-mi vine nici saptamana viitoare, dar dupa cum aratau ecografiile mele transvaginale... nici o sansa, inseamna ca acum PCOS e mult mai hotarat sa se instaleze.
Oare as putea lua si napraznic? Si daca da, de cand sa incep? Pot incepe de acum? Sau din prima zi de ciclu? Se poate lua pe toata durata ciclului sau inhiba ovulatia?
Pupici si sanatate!
iana_mari spune:
Miki cred ca mie naturistele nu-mi priesc pt. ca nu mi s-a intamplat pana acum asa ceva ,ma gandesc sa intrerup momentan tictura de zmeur.
Ella sunt si eu curioasa cand o sa-mi vina cum va fi c.m.
miki-miki spune:
Fetelor eu luna trecuta am luat zmeur si mi-a venit la 25 z , CM-ul meu pana acum o 7-8 luni era de 28-29 z. Imi doream sa mi-l lungeasca iar la 28-29 dar tot la 25 a venit
Si culmea e ca am luat si eu augumentin tot pt o infectie la masea . Luna aceasta iau zmeur cu coacaz si sper sa mi-l regleze.
La voi nu stiu de ce s-a intamplat asa, Ella28
spui ca ai eliminat ceva , asta inseamna ca a facut ceva bun. Ai avut o menstruatie de un rosu mai intens? Asa am auzit de la o doamna care l-a luat.
Iana
, tratam tb sa-l faci mai mult timp nu 8-9 zile. Tu esti obisnuita cu alopatele, cu naturistele dureaza ceva mai mult , de aceea pe toate prospecte scrie min 3 luni de tratam.
Raluk
o sa caut ceva pt amenoreea ta, sa vedem dc da rez. Vitex fruit ai luat? Poti bea ceaiul de napraznic de acum dar sa-l prepari ca la carte.
Miki
Anul asta pui de-un pui
ella28 spune:
Miki exact asa! Rosu mai intens, cantitativ mai mult! Si ti-am spus ca am eliminat diverse
o astept si pe Iana sa vedem daca avem si un tipar "anormal" la zmeur