Naturiste si homeopate (35)
Raspunsuri - Pagina 21
felix76 spune:
Fetele, cunoscatoare intr-ale naturismului, am si eu cateva intrebari! Echografic s-a constat ca endometrul meu e mititel in preajama ovulatiei si, din cate am citit aici pe forum, am vazut ca este buna l-arginina luata din prima zi a menstruatiei.
Mi-am comandat de pe un site de culturisti (yes, o sa fac si muschi) dar nu stiu ce concentratie sa iau pe zi si cat timp pe perioada unui ciclu! Va, rog, ma puteti ajuta?
Poop,
Felix
Avalon spune:
Pentru endometru poti lua royal jelly (laptisor de matca) care este estrogenic de la Forever 3/zi sau l-arginina sub forma de "arginine plus" de la 4life (1/zi din prima zi a ciclului timp de 11 zile). In paralel, bea ceai de cretisoara cat poti (in loc de apa), cel putin 2 cani pe zi si ar fi bine sa iei un supliment de omega 3 de la Doppel Herz (exista sub 2 forme: cu vitamina E sau cu acid folic).
marynik spune:
quote:
Originally posted by Avalon
Pentru endometru poti lua royal jelly (laptisor de matca) care este estrogenic de la Forever 3/zi sau l-arginina sub forma de "arginine plus" de la 4life (1/zi din prima zi a ciclului timp de 11 zile). In paralel, bea ceai de cretisoara cat poti (in loc de apa), cel putin 2 cani pe zi si ar fi bine sa iei un supliment de omega 3 de la Doppel Herz (exista sub 2 forme: cu vitamina E sau cu acid folic).
royal jelly se ia tot timp de 11 zile pe luna ?
maca ai idee de cand pana cand in timpul cm se poate lua ??
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
Avalon spune:
Royal Jelly poti lua toata luna.
Maca de care? Ca am vazut ca se scrie de Multimaca de la Forever, aia e buna pentru barbati, contine tribulus terestris care stimuleaza testosteronul. Daca e vorba de maca de la Innovatics, atunci e buna pentru noi si se ia in special in prima jumatate a ciclului, 2 saptamani cate 3/zi dar nu are contraindicatii nici in restul perioadei.
bb_wanted spune:
va salut,dragele mele
este prima data cand scriu aici,deoarece e prima data cand pot spera sa raman insarcinata...o sa va explic pe scurt,de ce:
-dupa 3ani jumate de incercari si mers la doctori ma hotarasc sa fac HSG,diagnostic:hidrosalpinx bilateral,sinechie uterina,uter bicorn si rana pe col...
(toate astea diagnosticate de un foarte"renumit doctor"
-pe 30 mai 2008 interventie laparoscopica la dr.Tutunaru,(era si ziua mea de nastere)
-ieri,la o saptamana de la operatie am aflat ca trompele mele sunt permeabile,promlema mea fiind ca ovarele erau prinse intr-o foita de peritoneu,ovulam dar ovulul nu putea iesi sa poata fi captat de trompe,care si acestea erau aderente la peritoneu
Asa ca m-am hotarat sa urmez tratamentul naturist al Liviei...,numai ca am ceva nelamuriri:
-supozitoarele de carpicon cu extract de propolis si rasina de conifere pe care le-am cumparat eu, inteleg ca se folosesc intravaginal(aplicatii locale), sau le pot folosi pe acestea si rectal?
-ceai de naprasnic poate bea si sotul? eu inteleg ca iau doar sub forma de pulbere...
-aceeasi problema si la supozitoarele cu metronidazol,mi s-a spus ca sunt doar intravaginale
-CAND POT SA INCEP?,MAI AM 2-3 ZILE PANA LA Z1 A CM-ULUI
VA CER SCUZE CA M-AM INTINS CU SCRISUL ATAT,ASTEPT CU NERABDARE SA MA SFATUITI SI VA MULTUMESC
SUCCES TUTUROR
http://tt.lilypie.com/BqeVp3.png
felix76 spune:
Fetele, multumesc de raspunsuri! Mi-am comandat l-arginina de la pronutrition, care este un site de culturisti, un pliculet contine 5000 mg. Ce concentratie trebuie sa iau pe zi ca 5000 mg mi se pare foarte mult pentru cresterea endometrului... Probabil va trebui sa impart pliculetul dar in cate parti????
Poop,
Felix
Florinini spune:
Va salut si eu fetelor naturiste
,
Am mai cochetat eu cu naturistele si prin 2005, dar dupa ce am ramas gravida nu am mai sris pe aici...asa e omul numai cand are nevoie de ceva stie sa deschida gura
.
Vreau sa-i multumesc si aici lui Avalon ptr. sfaturile pe care mi le-a dat si deja sa sti ca am si actionat, astazi mi-am facut primele analize din ziua 2-3, cu rezultatele pe 12 iunie, am incercat sa ma programez la dr. Neamtu ptr. primele investigatii endocrinologice, nu am reusit inca, sper sa reusesc cat mai curand.
Vreau sa va intreb pe voi acum daca beau ceaiuri de coada soricelului, galbenele si cretisoara o sa aiba vreo influenta asupra analizelor pe care o sa le fac pe 28 iunie, sau ar fi mai bine sa merg luna asta fara nici un ceai si apoi dupa rezultate as putea avea un alt unghi din care sa privesc si sa analizez lucrurile.
Aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122249&whichpage=1 e aproximativ situatia cu care m-am confruntat recent.
Sa aveti o seara frumoasa!
Florinini si David (13.01.2006)
www.dropshots.com/florina1" target="_blank"> David
www.fertilityfriend.com/home/1a93be" target="_blank"> Incercam...
sunshine4ever spune:
Felix L-Arginina se ia 1000 mg /zi pina la ovulatie pt endometru.
in asteptarea unui ingeras