Naturiste si homeopate (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

ANASTACIA,,,super.Bravo tie!

Nu ma minunez mai mult caci am inceput sa devin superstitioasa.

Ce ma bucur e ca tratamentul pe care ti l-am prescris mai departe de la MIKI da rezultate.
Stai sa ma vezi pe mine peste 1 luna,caci din 1 mai incep cu diph. pe 15 la control si apoi urmeaza stimularea.
Analizele fff bune!
Nu mai ce am 2 ore de cind am venit de la dr.

Asadar te rog sa ma tii la curent cu evolutia ta,caci esti un model( mai tinar ce-i drept) pt. mine.Adica tu esti o bunicuta tinara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deBilutza spune:

Ralu, sper din suflet la vesti bune, nu numai la mine

adelaalba: deci esti in aceeasi oala cu mine?? azi Z 25 si pentru mine si pentru tine!! hehehe, ne fierbe spottingu' asta la foc incet
te-ai grabit un pic cu testuletzu' da' te-nteleg perfect!! Eu incerc sa-mi tin mintea ocupata cu altele, acum doua luni m-am autosugestionat asa tare de am reusit performanta sa-mi intarzii ciclu' cu 10 zile (ciclu regulat la zi ba chiar mai devreme de 28 de zile de vreo 8 luni incoace )....ce e drept atunci n-a existat nicio pata maronie.....
despre spotting zic domnii doctori asa: "Unele femei acuza cantitati mici de lichid rosu, roz sau rosiatic. Acesta este un simptom normal si indica faptul ca oul fertilizat incepe sa patrunda in captuseala uterului la aproximativ sase zile dupa fertilizare". Mai zice domnul Dan Tutunaru: "...Este posibil insa in perioada asteptata de aparitie a menstruatiei sa apara o sangerare minora, pe care multe femei o interpreteaza drept menstra (sangerarea aceasta este data de catre implantarea embrionului in mucoasa uterina)"....la noi s-a-ntamplat in ziua 21, chiar nu stiu ce sa spun, numai fetele care au trecut prin asa ceva cu succes pot sa ne mai sfatuiasca ...eu continui cu zmeur si coacaze negre, ceaiurile, suc de morcovi, telina si mere, sport ici colo si dragoste de viata, fie ce-o fi

Bafta si asteptam numai rezultate minunate de la toate fetele!!!!

kissssss

Cele rele sa se spele, cele bune sa se-adune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaalba spune:

deBilutz- imi pare rau sa anunt dar la mine au vewnit nesimtitii aia de rusi!.Deci declar ziua 1.Dar se pare ca oricum nu se pute prinde din cauza ca endometrul meu era mic(6,5-in ziua 14)-ce nesimtit-sa nu creasca el cat trebuie!Asa ca luna asta am primit vit A si E + duphaston!La mine e prima data cand iau medicamente din cauza de bebe care nu mai vine.Ce-i cu duphastonul asta ?Si ce ati luat voi pt endometru?M-ar interesa un trat naturist!

Sper ca la tine sa fie cu ochisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deBilutza spune:

adelaalba: nu te necaji degeaba, acusi urmeaza perioada fertila si vin din nou sperantele daca zici ca n-ai mai luat medicamente, probabil corpul tau isi testeaza adaptabilitatea sau limitele fata de ce i-ai dat. Din pacate sau fericire fiecare organism e unic si reactioneaza dupa cum are el nevoie, despre tratamente "endometrice" tot ce stiu se rezuma la un index unde gasesti mai multe discutii despre subiect:

http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=91554

Eu cam simt ca-mi vine ciclu si sincer singurele tratamente naturale pe care le voi mentine cu strictete vor fi extractele de zmeur si coacaze, ceaiu de napraznic, sucurile proaspete facute la storcator (telina, mere, grepfrut, portocale, morcovi), sport macar de 3 ori pe saptamana....pur si simplu mai incerc si-asa, nu mi-ar fi greu sa iau un tratament, greu imi e sa stiu exact ce ar trebui sa iau, de asta pun accent perioada asta mai mult pe alimentatie sanatoasa si sport, si cand zic sanatoasa chiar ma refer la eliminarea totala a zaharului, dulciurilor de orice fel, conservelor, produselor de patiserie din comert, doar mancaruri din legume, fructe, peste verdeturi, seminte, stiti si voi povestea...Dupa ce am citit reteta Liviei mi-am comandat storcator de fructe si legume, aparat de paine si efectiv de doua luni de cand tin o dieta foarte aproape de ce sugereaza ea in tratament ma simt foarte bine, cu tonus si pofta de viata, cred sincer ca baby o sa fie doar a "matter of time" si-l astept cu mare drag si pofta in cuibusoru pe care-l tot construiesc si-l bibilesc

Kisses pentru toate fetele rabdatoare si minunate, care lucreaza si ele la cuibusoru lor, sa vina barzele sa-si faca treaba acum la-nceput de primavara superba!!!

Cele rele sa se spele, cele bune sa se-adune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve28 spune:

Buna fetelor, ma scuzati , nu stiu exact care este regula aici si poate raspunsul este pe undeva prin multele pagini , va rog daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Am citit si eu despre tratamentul pentru fibrom uterin si mi-am cumparat deja ceaiul de naprasnic si extract de zmeur, dar eu sunt insarcinata si nu stiu daca pot sa urmez tratamentul.Va rog mult de tot ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns.Am pirdut deja o sarcina la 6 luni si nu a-si dori sa fac ceva care sa imi provoace mai mult rau. Multumesc mult de tot.

O suferinta prea puternica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

EVE, din cite stiu nu trebuie sa iei napraznic si nimic altceva,decit ceea ce iti da dr. atunci cind esti insarcinata.

Asa ca lasa fibromul in pace si ai sa il tratezi dupa ce nasti.

Dr tau ce zice.pe el tre sa il asculti.

Pe prospecte scrie ca nu trebuie luate in sarcina:napraznic,cretisoara etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve28 spune:

Multumesc mult pt raspuns ,fibromul meu are cam 1.50 cm si doctorul mi-a spus ca nu prezinta pericol si sa il las in pace pana dupa sarcina,dar am citit atatea despre asta ,ca as putea pirde sarcina din cauza asta si nu cred ca mai suport sa trec prin asta.Asta este cu d-zeu inainte .

O suferinta prea puternica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Miki-Mikivreau sa iti multumesc pt. sfaturi. Nu am ramas inca graviduta, dar am sperante cva mi se va imbunatati situatia ovarelor. Ca sa stie si fetele am luat dupa cum mi-ai spus tu: Z1-Z4-5 de sangerare - tinctura marar, Z5-Z15 - Vit. E, toata luna Omega 3 cu B-uri si ac. folic 2/zi si Maca toata luna 3/zi. Dupa aproape 2 luni aveam 3 foliculi in Z10 si un endometru de 9,2 de m-a intrebat si dr. ce am luat. Eu i-am zis ca nu mai iau nici un AC si trec pe naturiste. Ramane sa mai fac o eco luna viitoare sa vedem ce se mai prezinta pe acolo.
Draga de Avaloncare a revenit la subiectul FIV mi-a recomandat o luna de Vitex fruit fara altceva, ca sa mai pastrez din rezerva pana la FIV? Tu ce feeling ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

deBilutza esti asa simpatica, asa frumos povestesti cum iti pregatesti tu cuibul!

Sa stii ca stau ca pe ghimpi pana cand vei face un test de sarcina! Doamne ajuta! In ce zi esti? Cat a intarziat? Cate zile au trecut de la spotting?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

buna fetelor ,dupa ce am citit eu pe aici am decis (singura pt ca nimeni nu mi-a raspuns la intrebarea mea sa beau ceai de napraznic pt cresterea foliculilor si|sau endometruluisi la monitorizare z10 aveam folicul de 12 si endometru nesemnificativ, spre deosebire de luna trecuta cand tot nestimulat aveam foliculi de 17 si endo de 9, asa ca nu stiu ce sa zic de ceai[?
poate ma ajuta si pe mine cineva cu niste raspunsuri

http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png

Mergi la inceput