Mamici de iulie august 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Lori, poate au fost arsuri gastrice. In sarcina sunt frecvent intalnite. Sau daca erau in partea dreapta, sub coaste, durerile pot fi date de fiere. Bila , in sarcina, se leneveste, casa zic asa si pot aparea probleme in eliminarea continutului sau, ducand si la aparitia de calculi.

Cristina 16+ ,cu Mihai Daniel

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Cristina, merci de raspuns, durerile erau centrale ca sa zic asa, si daca ma aplecam ma intepa rau, mama zicea ca poate s-a pus David intr-o pozitie care mie imi era incomoda, dar totusi nu-l simteam adica el nu se misca, poate ca el statea bine merci

Lori24+David

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lcazangiu

Cristina, merci de raspuns, durerile erau centrale ca sa zic asa, si daca ma aplecam ma intepa rau, mama zicea ca poate s-a pus David intr-o pozitie care mie imi era incomoda, dar totusi nu-l simteam adica el nu se misca, poate ca el statea bine merci

Lori24+David

Lori, s-ar putea sa fi fost arsuri gastrice, mai ales daca se accentuau cand te aplecai.
Oricum, citeam , ca nu e bine dupa ce mancam sa ne intindem la orizontala sau sa ne aplecam fiindca regurgiteaza mancarea impreuna cu sucul gstric si da arsuri ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Revin si eu dupa ce ieri am cam chiulit, ca am sarbatorit in avans ziua de 8 martie cu fetele de la servici. dar pana citesc paginile de ieri vreau sa-i urez si eu LA MULTI ANI! mamicii de garagrita mica. Boti sper sa primesti urarile si cu intarziere iar gandurile mele bune sa te insoteasca pana la urmatoarea aniversare cand sper sa fiu mai pe faza.

Gata, ma intorc la cetit.

Cami17s+ si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Buna dimineata gravidutelor dragutelor !

In primul si in primul rind : LA MULTI ANI MADINA ( tiza mea pt ca si pe mine ma cheama la fel ) si LA MULTI ANI MONICA-BOTI-MAMICA DE GARGARITA!! Sa fiti iubite si fericite toata viata !!!

In al 2-lea rind, baba mea e pe 8, asta asa, ca sa nu uit, am pus o data care mi-e draga pt ca sint nascuta pe 8 (mai) ( si de aia imi place mie de Biri ca e si ea tauroaica de-a mea). Biri, am vrut sa-ti spun ca am vazut pozele din vacanta, minunate, si m-a lovit inspiratia ca tu semeni cu Holly Hunter f bine !!Si areti ca o pustoaica !

In al 3-lea rind, noi de 8 martie iesim cu fetele de la Viena la un restaurant, doar fetele !!! Sper sa fie frumos !

Noi acum sintem cit de cit ok cu acomodarea, bucurosi ca venise primavara devreme, vad ca a venit iarna si frigul din nou dar macar sa nu tina mult !!
Matei merge la scoala in germana si e ok, am descoperit ca la Institutul Roman de Cultura se tin cursuri de romana pt copii, pe virste asa ca 1 data pe saptamina mergem acolo, le-a placut la copii saptamina trecuta, nu e rigid, fac si jocuri, atmosfera e draguta. Saptamina trecuta au avut un eveniment mai special de martisor, copiii au pictat, desenat, mesterit martisoare, a fost o prezentare de carte, muzica si dans ( cu mici balerine). Asa ca Romana vrea la balet acum - deci am inscris-o la balet, sper sa ajungem saptamina asta iar pe Matei trebuie sa-l inscriu la un sport, sa gasesc ceva aproape de casa, ca din cite facea in NZ acum nu mai face nimic....
Ah, si trebuie sa gasim unde ne mutam la sfirstiul lui aprilie, ca aici e temporar....

Ah, si eu am implinit 20 de saptamini, nu-mi vine sa cred ca sint la jumatatea sarcinii, vreau sa ma mai bucur de burtica, prea repede trece timpul !!!!ufffff

Ahhhhh, si inca ceva, eu votez cu pepenasi de iulie-august, suna f bine, numai sa nu fie luat deja....

fericita , 20 sapt cu bebe 3 SURPRIZA

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk_ spune:

buna ziua tuturor
astazi voi merge la dr mea din arad. Ralu79 eu merg in arad la dr. Popescu si la szeged la dr novak. merg in 2 parti pt ca , in arad am mers initial la dr. bunescu , care mi-a spus initial ca este o sarcin a extrauterina....in fine nu vreau sa plictisesc pe nimeni cu urata mea poveste de debut in sarcina...
Dr. Popescu din pacate nu are decat un ecograf vechi si eu chiar azi emrg la control si tare mi-as dorii sa aflu ce e bebe mic, dar nu cred ca la acel tip de echo o sa vada la 16-17 saptamani ce este...voi ce ziceti??
la Szeged sunt programata doar in aprilie si nu prea mai am rabdare pana atunci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

quote:
Originally posted by rontzy

jjovanaaaaaaaaaaa!
nu ma inebuni cu chestii de-astea
si eu tot la Elias nasc........dar merg la cabinet particular la dr. care are si nasteri la elias si euroclinic.........
mie nu mi-a spus despre asa ceva-cum ca daca nu sunt locuri te trimite la alt spital
FFFFFFFFFF nasolllllllll.
cum se numeste dr tau?

rontzy22+

Si eu am fost fff dezamagita. Dr mea e Raluca Uzum, opereaza cu dr Mateescu. Nici pe mine nu ma consulta la spital...ma consulta la sanador. N-am avut ce face sa ma duc la spital...mai rau ma simt ca nu mi-a facut nimic, din contra ma doare burta ca m-a apasat la ecograf ca disperata.
Daca nu era sarcina avansata renuntam la dr. Asta e acum ...mergem la noroc

oana silvia si pruncuta Daria.. 21 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

voi va luati de mea?pai pozele sunt facute la distante diferite,cele de la 23 sunt facute seara si cele de la 24 dimineata..si credeti-ma pe cuvant burta e mareee mai mare ca cea de la 23!!!repede ma cearta ele!!!
votez si eu pt pepenashii de iulie-august
deshi bb mea va fi cireshica de iunie!

Ana-Maria24+
am oMARIA!!!AMR 16sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Neata fetelor cu burtici.
Eu sunt mai bine ,mi-a mai trecut raceala a fost foarte bun oscillococcinum, m-a pus pe picioare. De arsuri ce sa zic ca seara la culcare ma apuca dar incerc sa nu le bag in seama ,ma pun cu capul pe 2 perne si incerc sa adorm si imi iese pana acum vom vedea pe viitor daca o sa mai tina figura.
Va pup pe toate si va urez o zi frumoasa.

21+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Raluk, eu am aflat in sapt a 12-1 ce o sa fie bebe. Se vedea destul de clar, ca bebe are ceva intre picioruse...Bafta azi la eco si sa ne spui ce sex are bebe.
Marimar, si aici s-a racit vremea , dar ma surprinde sa aud de soare in Viena.(glumesc) De cate ori am fost acolo, am prins numai ploi si un vant de credeam ca ma ia pe sus.

Mergi la inceput