Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (116)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

De acord cu Gecko despre celule. Eu am ratat sansa...
Unde-s poze de Rebecutza? Tot pe mailul comun? Deschid mai tarziu sa vad si Andreiutzul?

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Doamne Giani ce frumos e Andrei ptiu.....ce par mult are!!!...si ce cuminte sta el la baita.E un scump....

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina33+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-7 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Naty - pozele cu Rebecca si mamica Clau sunt in albumul lui Clau, link-ul l-a dat in capitolul anterior la pagina 19.

Am vazut si eu pozele cu frumosul Andrei!!! Ce parut fain are! Si ce serios ii!

Mami 33+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

http://community.webshots.com/album/562650935nqsBCC
UITE AICI NATY poze cu bebe de CLAU

aa...si felicitari pentru noile achizitiisi pentru IULIA care ia in greutate pe zi ce trece tot mai mult ...bravo

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina33+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-7 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

ultimul mesaj si gata ...trec la culcarea:

cristina si eu am ramas placut surprinsa de nasterile la stanca. in garzile mele nu am auzit mizeriile ce am inteles ca exista in alte spitale...nu zic ca nu ar exista totusi si acolo. o tin minte si pe dr.zsigmond (cred ca acum s-a pensionat) care m-a invatat ca oricat de tanara e pacienta comparativ cu mine, in acele momente ale travaliului sa nu ii spun pe nume ci sa ii spun DOAMNA Xulescu ...pentru a nu ii lua si ultima picatura de demnitate. si mare dreptate a avut...la inceputul sarcinii am fost la cluj la control...la o clinica importanta nu-i spun numele...si mi-au sarit timpanele de nervi cand am auzit-o pe moasa spunandu-mi: Hai fatuca Nu eram decat o viitoare mama, de 30 ani in curul gol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

gecko, eu am luat copy/paste analiza, habar nu aveam ce-i acolo!....mersi mult!a,si eu tot patrate le spun alora pe care schimbi bebe, scutecul chiar il vad si eu ca fiind ala cu kk si pipi!
Kya, felicitari pt 34!!
Sovi, te muti la Eva?? ce mistooo, eu asta mi-as fi dorit, sa nasc in apa, dar e prea aventuros pana la Brasov...daca era si in Buc optinea asta, nici nu stateam pe ganduri!!
Vazut poze cu Andreiutz frumoooos foc!!

LUNY, in 38+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

am adormit si eu vreo putzin:))) sa vad la noapte ce ma fac!?!

adriuta, ch este dilutia respectivului remediu. in homeopatie se considera ca daca dilutia este mai mare,efectul este mai puternic. doza la homeopate, in general este de 5 bilute, ele sunt sub forma de bilute din lactoza...

gecko, ma crezi ca eu dupa ce am nascut-o pe alex am vrut as vad placenta???? nu stiu de ce, dar aveam fixatia asta. dr meu zicea ca nu mi-o arata, ca e urata raude tot, eu o tineam ca vreau sa o vad...intr-adevar e urata:)))
cat despre homeopatie, daca are efect asupra ta, ajungi sa crezi. cunosc destule cazuri, inclusiv eu...am avut hipotiroidie cu care m-am luptat timp de 2 ani, cu tratamente hormonale, la super extra mega doftori de renume....si imi ziceau sa ma duc la bisturiu...am zis ca asta o voi face cand nu voi mai avea alte solutii...am ajuns si la homeopatie si voila!!! sunt 7 luni de cand am analizele perfecte, nodulul nu mai este si sunt happy!!!
problema este ca se zice ca homeopatia este "personalizata", adica ce-mi merge mie la o afectiune, nu e musai sa-ti mearga si tie...d-aia trebuie consultat un medic care sa stie exact ce-ti da...
sunt si remedii generale, pt afectiuni minore...
mai are un avantaj urias! nu are efecte secundare! si poate fi folosita in acelasi timp cu tratamnetul alopat...
eu una sunt multumita. am "probat" destule remedii pe mine si pe ai mei...si au functionat de fiecare data...
aaaa si merci ac mi-ai raspuns despre animalul cel urat din vezica mea:)

vai giani, ce baiat frumos!!!

naty, iulia a mai crescut:))) cate un pic, cate un pic...ar trebui sa-i pui amr-ul:)))

kya, cred ca schimb si eu semnatura de azi:)

sovi, asta e acum!!! eu nu-l pun sa scoata faianta sa dea jos cm 11:))) las ca buda noastra e "lipita" cu ciment alb. stii ce distractiv este??? piciorul de la chiuveta la fel era....am zis era, acum e o gaura in locul lui:)
si eu vreau la eva!!! dar nu am unde sa stau :(((

lyvy, cred ca despre cusatura de dupa epiziotomie este vb. :) ceva gen goblen, daca nu prinde xylina nu e prea roz:)

si acum:
bravo randunici mici!!! bine ati venit pui mici si dulci, ca tare mult ati fost asteptati pe crenguta!!!

alexutza aproape 5 ani +si 33+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Aoleu... Sovi nu mai vorbi de mancare, ca ma apuc si eu de mancat. Si abia am terminat de infulecat! M-am facut cat casa!

Luny lasa ca poate la al doilea copil avem si noi sansa cu nascutul in apa ...

Giani ce pui scump ai! Sa-ti traisca mamico. Si ce de perisor are... oho!

Kya 34+ cu Sanziana
Pana la AMR 6

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Asa e Gecko, momentele alea ce preced nasterea sunt destul de umilitoare, si e importanta atitudinea personalului medical. Tot vroiam sa zic si eu de ce ziceai tu cu bebe si job-ul. La primul copil, primele 3 luni au fost destul de dificile, avand un copil foarte plangacios, iar eu fiind foarte stresata, as fi mers la servici in orice clipa (nu ma judecati prea aspru, dar eram departe de definitia cea mai fericita mamica), daca as fi avut o posibilitate de a-l da la cresa sau daca as fi avut cu cine sa-l las. Dar, pe masura ce trecea timpul, am inceput sa ma indragostesc iremediabil de puiul meu, ajungand sa ma gandesc cu groaza ca va veni vremea sa-l las pentru a ma intoarce la job. Acum m-am mai relaxat, ca mai am inca 2 ani de stat acasa cu scumpii mei copii

Mami 33+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

sovi, dar vezi ca daca vrei al eva, la baiulescu (care e sigurul acvatic de acolo :))) trebuie sa te programezi din timp...am inteles ca dureaza ceva...si am inteles ca vrea minim o consultatie inainte, asa ca eu zic sa te hotarasti cat mai repede....daca mai e cineva interesata, am nr. lui de mobil.

alexutza aproape 5 ani +si 33+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput