Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (116)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna ziua tuturor ciripelelor,
M-am trezit cu gandul de a prinde in piept un martisor pentru fiecare mamica in aceasta zi speciala de Prmavara si incep

prin a-i ura BUN VENIT BEBE SAMUEL !!!! , sa cresti mare si frumos ca primavara in care te-ai nascut. Felicitari mamico, ai cel mai frumos martisor de pe pamant... FIUL TAU. Pupici

BUN VENIT BEBE DAVID! Ioana in sfarsit ai minunea in brate. O zi asa frumoasa pe care Dumnezeu a harazit-o special pentru voi si tu erai nerabdatoare nestiind ce are el pregatit. 3200 nu este mult, este perfect pentru un bebelas si natura a stiut ce face,adica sa astepte sa se faca David maricel si sa astepte...PRIMAVARAAAAAAA!!!

Ariel_7000 am citit despre greutatile ce te incearca acum cu descoperirea acestui virus. Sper din tot sufletul sa se gaseasca ceva care sa fie efectiv si care sase poata administra unei gravidute. Dupa ce ai povestit de Babes am incredere ca ei or sa poata face ceva. Iti tinem pumnii si multumim pentru sfatul despre travaliu. ch= picaturi??? Am vazut pozele de la clau din spital si abia astept sa le vad pe ale tale sa ma bucur si eu putin ca povestirile m-au facut curioasa.

Mstela vin si eu "cu pareri" ca mai mult nu imi permite... stii tu ce:). Cred ca bebitza ta devine din ce in ce mai puernica si loviturile or sa fie pe masura. Si al meu loveste... si o face zdravan, in cazul tau datorita colului trebuie sa clarifici asta cu dr-ul si sa nu te mai panichezi caci cu siguranta vor mai urma episoade asemanatoare. Ai sa vezi ca incepe sa isi faca program...cam pe la aceeasi ora incepe showul. Eu zic sa stai intinsa si sa respecti indicatiile. In plus (si incearca asta) pe al meu il calmeaza MUZICA CLASICA. Este adevarat, si am observat asta de-a lungul timpului. Evita zgomotele puternice si bauturile reci. In acele momente evita de asemenea sa papi chipsuri...crontza-crontza ...stii tu. Lichidul poate fi picaturi de pipi pentru ca depinde cum a lovit micuta vezica ta s-a deschis datorita ca muschii s-au relaxat si nu ai simtit "senzatia" doar produsul finit. Si scurgeri sa stii ca o sa ai tot mai mult cu cat te apropii de termen. Hai ca mai e putin.

ramo_cata frumoasa colectia de primavara. Sunt asa de dragutzele...de-ti vine sa le mananc. Abia astept sa vad bebicii imbacati in hainutzele pe care le-am tot admirat luni de zile.

sovietica ma bucur ca ai apreciat martzushurile. M-ai dat gata cu limba... sensibiloasa... N-ai grija ca nu ai nimic in plus sau in minus referitor la "atitudinea" sotului tau. Ei tind sa ne creada bibelouri si pshicul lor e diferit... asa ca scuza mijloacele, scopul a fost nobil. Sotul meu de cand m-a consultat dr-ul si a zis ca simte capul pozitionat in jos si colul ok.... A TAIAT DE PE LISTA CHIAR IDEEA LUGU LUGU. Ba isi face procese de constiinta...cuuuuum a putut el sa...pana acum.

bubu05 mi-ai luat gandul, chiar asta vroiam sa zic si eu ce conditii... m-am bucurat enorm sa vad asa ceva la noi. Este fff frumos si asa o atmosfera de pace....Eu nu stiam ca ea naste la Medlife, acum am inteles. Merci pentru luminare.

clauclau felicitari pentru "laptarie" si pentru un copil asa cuminte si bun ca Rebecca. Multumesc pentru gandurile si cuvintele frumoase pe care le-ai scris. Inseamna mult pentru noi, cel putin pentru mie. Te pupic....

gecko la faza cu placenta m-ai facut sa ma tin de burta de atata ras si asta mic s-a trezit acum. Cum naiba sa ti-o dea acasa...chiar is narozji rau. Apropos...si te rog raspunde-mi daca ai timp. Voi prelevati celulele? Care este SFATUL TAU SINCER in legatura cu asta? Cum este privita prelevarea acolo si ce parere au dr-ii despre asa. Te pup...

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

AMR 2 ZILE!!... sau cat vrea Adrian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ce mi-as dori si eu sa nu nasc in pozitia la orizontala pe spate...data trecuta cand amnascut aveam doar un pic ridicat patul la spate, dar tot din pozitia pe spate am nascut. Si asa am inteles si eu, din cate am citit, ca e cea mai dezavantajoasa. Mie mi-ar placea sa fie sotul la nastere,dar doar atat..fara alte rude, insa, din pacate, politica spitalului in care nasc nu prevede o astfel de optiune , cica sa nu cumva sa i se faca rau la sot si sa trebuiasca sa se ocupe de el,in loc de mine!!! Dezastru cata grija pentru barbatii astia!!! Auzi, cica s nu cumva sa li se faca rau

Mami 33+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

quote:
Originally posted by luny

io-te ca-mi iesira analizele deja!!..si ma uit la ele ca o curca-n..
pun si yo aici rezultatul de la urina macar, poate stie careva sa-mi zica dak e ok..
Sumar de urina:Densitate: 1020 PH: 6.5 Proteinurie: ABSENT Glicozurie: ABSENT Corpi cetonici: ABSENT Urobilinogen: NORMAL Bilirubina: ABSENT Nitriti: ABSENT Leucocite: ABSENTE Hematii: ABSENTE Sediment urinar: ABSENTE EPITELII PLATE, ABSENTA FLORA BACTE
Densitate: 1016-1022 PH: 5-7 Proteinurie: ABSENT Glicozurie: ABSENT Corpi cetonici: ABSENT Urobilinogen: NORMAL Bilirubina: ABSENT Nitriti: ABSENT Leucocite: <10 / microL Hematii: < 5 / microL

LUNY, in 38+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

mi se pare mie sau chiar ai bagat si valorile normale?????? e de bine, stai linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ce 1 martie minunat! 2 flacai de randunica!

BRAVO SIMO
BINE AI VENIT BEBE SAMUEL

BRAVO IOANA
BINE AI VENIT BEBE DAVID

Laura Ioana multumim pentru predarea de stafeta. Acum suntem primele la start

Bitza si eu am asemenea usturimi, si intre sani, si mai mult pe sub sanul drept. Eu am o crema foarte buna luata din farmacie (A-Derma reparatrice) si cu aia ma mai dreg in fiecare seara.

Gianiiiiiii bun venit inapoi! Hai cu pozele ca le asteptam. Eu una cel putin am acces la mail-ul comun.

Luny eu zic ca ai o analiza beton!

Kya 33+ cu Sanziana
Pana la AMR 7

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mi-am schimbat deja semnatura pentru maine
Doamne Ajuta!

Vroiam sa o mai felicit pe Clau pentru printesa frumoasa, frumoasa pe care o are. Tare ti-am mai admirat comoara! Ptiu ptiu sa nu-i fie de deochi frumoasa mica.

Kya 34+ cu Sanziana
Pana la AMR 6

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

luny ai dreptate...minte in vacanta..e scutec, doar ca eu mai nou scutec inteleg doar chestia aia de colectare pipi si kk. dar patratele alea, din bumbac, asa le zice si se cumpara special pentru schimbat copilul pe ele, pe masa de schimbat, pe iarba in parc sau in baile publice. sunt trecute ca un must in orice lista de cumparaturi pt bebel.

cristinagoji, pe sot il car dupa mine, ca nu am inteles de ce initial s-a tras pe buci de la o astfel de misiune. dar daca vrea sa i-o fac si pe fiica-sa atunci sa vina si sa sufere alaturi de mine. acolo unde nasti tu, era pe vremuri o moasa Iulia, care a vea o vorba ce si acum imi suna in cap...IMPINGE, cu ciuda la treaba mare!
adriuta, as face recoltare de celule. medicina evolueaza incredibil de la un an la altul si nu se stie cand in viata va fi o decizie inteleapta. in momentul de fata utilizarea lor e limitata dar sunt convinsa ca in cativa ani se va extinde folosirea lor. eu am sa intreb joi ce se face aici, ca atunci am controlul de 36s la 35s+ si voi discuta cu sotul problema. stii cum e, daca nu ai nevoie de ele atunci consideri ca ai aruncat banii pe fereastra, dar daca ai nevoie si nu ai facut-o...regreti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Iertare, fetelor, am acordat si eu prioritate randunoiului (si el mie) si v-am cam parasit, iar el acum maraie ca sa va las in pace...cum am si de gatit o sa va mai las, dar acu sunt aproape...
Sunt la curent cu tot, Simo si Ioana imi dadusera si mie sms-uri, in plus Simo a zis ca a fost incredibil de usor, dilatatie rapida, dureri putine, apoi 3 impingeri si gata. Si REMARC PE CEL MAI VOINIC BEBELUS AL NOSTRU DE PANA LA ACEST MOMENT. Recordul micului Samuel e greu de depasit...
BUN VENIT, SAMUEL SI DAVID!! (Ce frumos! 2 baieti cu nume biblice nascuti in ziua martisorului...cu ei incepe primavara!)
Mai raportez: am luat patutul cu saltea, o lenjerie, un costumas mai gros; am prospectat ideea unui apartament, ceva ce pare mult mai avantajos decat aveam in plan, poate iese; am fost amandoi la Iulia care are 1630 g, era proaspat hranita si cam adormita, dar tot a strans cu putere in pumnisori degetul mic al lui tati; am mancat in oras, am facut piata si acum la treaba.

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Am pus citeva poze cu Andreiul meu pe mailul comun.

am inceput sa citesc din urma si sunt impresioanat de galerie !!!!!

curind voi reveni cu povestea mea desre nastere.

pina atunci va pup si toate bune

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

gecko - mai este si acum moasa Iulia si am auzit cum vorbea cu mamicile care nasteau, in timpul travaliului meu prelungit de data trecuta. Eu n-am nascut cu ea, ca deja iesise din tura, dar si cealalta moasa zicea cam la fel , cred ca e politica spitalului si la faza asta cu kk Oricum, amandoua moasele se poarta foarte ok cu nascatoarele, chiar imi amintesc ca am ramas placut surprinsa, dupa toate povestile de groaza auzite inainte se nasc.

Mami 33+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

atat am mancat, de ma rostogolesc!! Am tras o pescareasca de nu ne puteam opri... Acum astept sa se faca loc pt desert Nu va zic si motanul ce multumit e

Ariel, de o saptamana il pandesc :(
CM11 nu e voie, ca spargi buda dupa aia...

Bubu, sa va iasa baia sclipicioasa!
Nicoleta, apasat la crestin!

Traiasca Samueeeeel-Ingerel! Bravo Simo! Sa fiti sanatosi si norocosi!

Laura-ioana acum, ca e randul nostru oficial, parca si mai si ma ia tremuriciul! Sa va fie de bine Odiseala si succese la Scuteceala!

Bravo Ioanaaaaa! Ati reusiiiiit! Bine ai venit David! Ca mult te-a mai asteptat mami! Sa fii fericit si sa iti placa pe la noi!

Bitzule, nici eu n-am colostru, da nu imi fac nici o grija canu voi avea lapte cand trebuie.

Gudinde, si eu. Sa ai o primavara fructuoasa

Simonette, uns sa iti ramana sufletul, si bebe cuminte in continuare

Oh, Giani, ce bine sa te revad aici!! Mai zi-ne de voi, ce griji ne-am facut cand am auzit ca ar fi ceva problemute, asta dupa ce am crezut ca te-ai supi pe noi...

Gecko, multumesc pt info cu pozitia de nastere. I-am citit si randunoiului si am mai adaugat un pro la nascutul la Bv in apa, in ce pozitie vrem. Sa vedem ce o iesi pana la urma...
Succese cu cresa. Sper ca acolo are cine sa il alinte macar putin pe bebe, sa se simta iubit..

Adriuta, inca odata mi se intareste convingerea ca ar trebui lege ca tatii sa faca musai un curs cand le e femeia gravi..

sovi 32+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput