Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (98)
Raspunsuri - Pagina 17
adimercedes spune:
betty78, multumesc mult pt graficul de crestere. M-am mai lamurit. Desi astept sa vad cum mai evolueaza lucrurile.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
Lisa mananca bine in continuare, doarme bine, e f alerta si energica. Ieri am fost la nasi pe la 6:30pm si a inspectat la cm apartamentul lor . Dormea cand am ajuns, ca a adormit pe masina, dar dupa 10' s-a trezit si a vrut sa fie prezenta cu noi. Desi ii era foarte somn, mai tarziu nu a reusit sa adoarma deloc, asa ca pe la 9:15pm am sters-o acasa. Nu reusea sa adoarma fara jucariile ei, in patutul ei, asa ca am plecat. In masina a adormit, acasa am schimbat-o, i-am dat sa pape si am bagat-o in patut. A dormit pana la 7 azi dimineata. A papat si apoi iar la somn. Apoi iar papa si joaca. Acum am mers si a papat din nou (e 11:20am) si acum doarme. Apuc si eu sa intind niste rufe si sa ma schimb de pija . Apoi iesim pe afara, sper doar sa nu ploua...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
adimercedes spune:
Nanita, tot am vrut s aiti zic de cateva zile ce superbe sunt pozele de la zapada si ca ma bucur f mult pt vestile bune. Andreiutzu, am zis eu, e un viteaz si un luptator si recupereaza acum la greu. Cu papa va tin pumnii sa fie bine. Ati ajuns la gastroenterolog? Totul ok? Eu zic ca daca nu scade in greutate, e ok. Uite, de ex, Lisa mea a scazut 200g intr-o sapt si nu stiu de ce. Dar ea e la fel de happy si de energica, asa ca o urmaresc indeaproape...
Pupici la bebe Andreiutzu'
Lisa
adimercedes spune:
Sabinescule, pai nu toate de aici sustinem cu tarie ca bebelusii sunt diferiti si sa nu ii comparam?!?... Nu m-am plans nici o secunda de Lisa!!! Ea e o dulce si o finuta si un copil tare cuminte. A dormit toata noaptea, fara sa se trezeasca de la sapt 6-8. Bine, s-a mai trezit ea uneori o data sau de 2 ori pe noapte, asa, ocazional (de control ), dar nu ca regula. De aceea pt mine a fost ingrijorator sa se trezeasca de 3 ori, unde inainte dormea de la 8 la 5!
Gheo e un scump si Sofia e un copil superb...
Lisa
devylla spune:
Luy esti formidabila.Multumim tare mult pentru urarea atat de originala.Un ca imi esti tare draga.
De asemenea,multumim tuturor pentru urari.
Rox imi pare rau ca Alex nu se simte bine,sper totusi sa nu fie scarlatina.Eu am facut-o exact la varsta ei,e o boala tare pacatoasa.Sper sa nu fie totusi...sa ne ti la curent.
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
tomasa spune:
Fetelor, va multumesc frumos pentru urari si atatea ganduri frumoase! Va intorc si eu cate o , urez la multi ani sarbatoritilor acestei perioade si va doresc o primavara minunata.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
gabitz78 spune:
neatza.
rox - cum arata bubitele?si o mananca?multa sanatate!
revin.......
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
afibebe spune:
buna dimineata,
Matteo de mami Piccaflor
Ebonee de mami Danille
David Andrei de mami25_7
Andrei de Carmenita
Andrei de Papanash
sa fiti sanatosi si fericiti
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
afibebe spune:
noi astazi plecam la bunici.ne intoarcem dupa amiaza.
va pup si va doresc o duminica placuta.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007