Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (98)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Danyyyyy, pai ma bagi in priza si acusica fugisi? Te mai astept o secundica si ma duc iubita mica. Am si ieu trebusoara... Basca astept mosafiri... E de luru domne, e de lucru rau...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Annisia...m-ai lasat masca.

Apropos' eu cred ca sunt anapoda...pe cuvant ca am gasit un preot care nu mi-a cerut nici un ban la botez (nasii mei sunt de departe si aranjez eu tot aici) mi-a spus sa dau cat cred eu pentru biserica. Si nici nu eram prea bineimbracata, nici masina n-o aveam...ce sa mai spun, este al saselea botez pe care il pregatesc la biserica si nici acum nu mi-acerut nimeni nici un "tarif". Daca va intereseaza este vorba de preotul Constantin de la biserica Sf Constantin si Elena de pe strada Tg Neamt din Dr Taberei.

Sabina, eu am fost ieri la Mall (plazza) si am vazut ca la Steilman au bagat costume noi toate marimile, si talie normala si inalta si talia a II a, culori pe negru, bleumarine si un gris, imposibil sa nu gaseasca ceva potrivit, in Plazza exista si Seroussi unde iar aveau costume toate marimile, unele chiar frumoase. Preturi intre 750 si 1200 roni costumul fara vesta, alea cu vesta cred ca erau mai multe. Eiu ma uitam pentru cumnatul meu care are si el o marime mai dificila si m-a trimis sor-mea sa arunc un ochi, sa nu bata drumul degeaba pana in Dr. Taberei. Pana la urma si-a luat de la Steilman din Unirea.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna seara si de la noi! Multumim mult de tot pentru urari!
Uram si noi "La multi ani" mamicii Tomasa, sa fie fericita, sanatoasa si sa aiba parte numai de realizari, bucurii alaturi de cei dragi!

si felicitam papanasii si dulceturile care sarbatoresc implinirea a 4,5 si 6 lunite:

ELISA-LAVINIA de mami Myral
ERIKA ILARIA de mami Devylla
SOFIA-DIANA de mami isa13belle
FLAVIA-MARIA de mami pitic
MIRUNA-ANDREEA de mami Danuta36
IOANA de mami anomar
LISA-MARIA de mami Adimercedes
ALEXANDRA de mami daniela
IOANA-TEODORA de mami dorabora
ANDREI-SERBAN de mami Roxana
ALBERT-RAOUL de mami Mirella
VLAD-MIHAI de mami Slippers
VLAD de mami Ramonarosca
LUCA de mami Katrin
GEORGE-IONUT de mami RGE

Noi am fost azi in parc, ne-am plimbat cu Pinacolada si cu bb Rares-care dormea asa frumos. Apoi am plecat cu Antonia la soacra mea sa ii ducem martisoare si am mai cumparat fructe si legume din piata. Sotul a lucrat azi, de abia mai tarziu o sa ajunga acasa.

Melania, si eu am steamer de la Tefal, cu functia Vitamin Plus si sunt super multumita de el. O sa il folosesc si pentru mancarica Antoniei. Eu l-am luat cu 270 ron de la Altex.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Melania, ce frmos doarme Tudor cu aricelul lui!

Veroboroda, La multi ani! pentru sotul tau. sa fiti fericiti!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Departe, departe in largul marii, apa-i albastra ca floarea albastrelelor, limpede ca cel mai curat cristal, si asa de adanca, incat niciodata vreo ancora nu i-a dat de fund, si ar trebui sa pui nenumarate turnuri de biserici unele peste altele, ca sa poti ajunge din fund pana la suprafata apei.
Acolo locuieste poporul marii.
Sa nu credeti insa ca pe fundul acela ar fi numai nisip; nu, acolo cresc niste plante si niste copaci foarte ciudati, si care-s asa de mladiosi, incat cea mai mica miscare din apa ii face sa se-ndoaie parca ar fi vii.
Toti pestii mari si mici umbla printre crengile lor, cum zboara pasarile printre ramurile copacilor.
In locul cel mai adanc se afla palatul regelui marii; zidurile-i sunt de margean, ferestrele din chihlimbarul cel mai straveziu, si acoperisul de scoici care se deschid si se inchid, aici umplandu-se, aici golindu-se de apa.
Fiecare din aceste scoici are inauntru margaritare asa de stralucitoare, incat cel mai mic dintre ele ar face podoaba cea mai de pret a unei coroane imparatesti...

Dar comorile cele mai de pret ale imparatului sunt cele 2 fiice, frumoase ca niste sirene, pe care le iubeste ca pe ochii din cap. Tocmai de aceea, astazi ii canta inima de fericire, pentru ca fata cea mica implineste 6 luni ! E sarbatoare mare in imparatie, toata lumea si-a pus straie de sarbatoare si se veseleste in cinstea
micii sirene Eliza de myral
si a invitatilor sai, care mai de care mai cu stea in frunte :
frumoasa si dulcea iepurica Antonia de mandarinutza
zulufata cu ochii ca safirul Andreea de Celia
dulcetzica misterioasa Ioana Teodora de dorabora
enigmatica dulcetzica Sofia Diana de isa13belle
printul chipes din tarile calde Vlad de ramonarosca

Inchinati si voi o cupa de sampanie in cinstea lor si urati-le sa creasca mari si sanatosi, curajosi, iar viata sa le fie plina de bucurie, fericire si iubire ! La multi ani !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Tomasa

Veroboroda sotului

Cecilia pentru tata-socru

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara tuturor!!!!

Va dorim o primavara minunata!!!

Andrei Serban de mai Roxana_G
Erika de mami Devylla
Mircea Gabriel de mami Andries
Andreea de mami Celia
Antonia Maria de mami Mandarinutza
Vlad Mihai de mami Slippers76
Lisa Maria de mami adimercedes
Elisa Lavinia de mami myral
Vlad de mami ramonarosca
Flavia Maria de mami pitic-03
Luca de mami Katrin
Miruna Andreea de mami Danuta36
Ioana de mami anomar12
Alexandra de mami daniela76
David de mami andreeaiosif
Albert Raoul de mami mirella76
Teodora Ioana de mami jojo_miha
Andrei de mami daliaailad
Sofia Diana de mami isa13belle
Ioana teodora de mami dorabora
George Ionut de mami RGE

La multi ani Tomasa!!!
Nana ma bucur ca Andrei face progrese. Primavara sa va aduca mii de bucurii!!!
Melania si eu tot la abur pregatesc legumele. Sunt foarte suculente.

Mai am de citit din urma.
Am ramas datoare cu un multumesc Piciulikai!!! Si eu am admirat pozele din albumul vostru! Mi-a placut totul, de la ursuletul Michael cu camera lui superba pina la mami superba si eleganta!!!

www.flickr.com/photos/23256333@N02/sets/" target="_blank">Poze Daria ianuarie-februarie
www.flickr.com/photos/26805627@N00/sets/" target="_blank">Poze Daria
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

quote:
Originally posted by alinkav

Myral, ma bucur ca esti linistita!!!
Chiar acum cateva zile vorbeam cu o fata, ca daca un copil nu face unele lucruri la timpul lor(gen statul in fund la 6 luni) asta nu inseamna ca nu e bine copilul. Copii care au probleme, nu ca nu fac la timp, dar fac gresit, creierul lor le da comanda total aiurea de cum trebuie sa faca anumite miscari, etc. Asta ca, copilul nu sta in fundulet dupa 6 luni, nu se ridica in picioare pe la 7-8 luni, astea sunt fleacuri, fiecare mamica vrea sa se laude cu puiul ei, ca e e atat de dezvoltat, ca merge la 9 luni, iar la 10 alearga.Aiurea. Copilul normal, le face toate astea atunci cand e pregatit, poate e un pic mai lenes, poate e putin fragil, sau poate asa e ritmul lui, dar la 2 ani toti copii fac acelasi chestii, nu mai exista nicio diferenta intre ei. Asa ca eu imi cer scuze ca daca am indus pe cineva in eroare cu problema Oliviei, nu vroiam sa se impacienteze mamicile.Mamicile ingrijorate!!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Alina Ai scris foarte frumos si la obiect! Iti dau in intregime dreptate.

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Erina...pana la urma te-ai convins ca e ok capsorul odraslei?

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Noi suntem bine. Ne bucuram ca a venit tati acasa.
Nu am facut inca ecografia.
Azi am fost la bunici cu flori si martisoare.
Daria a primit 4 www.flickr.com/photos/23256333@N02/2301782463/" target="_blank">prieteni noi:Usahana. cinnamon Roll, Sugarbunnies,My Melody.
Am fost placut surprinsa sa gasesc la Piatra Neamt jucarii Sanrio.
Au pe mai cunoscuta www.flickr.com/photos/23256333@N02/2302568500/in/photostream/" target="_blank">Kitty-chan (Hello Kitty) si chiar pe nu asa de popularo Peko-chan.
Parul a iesit www.flickr.com/photos/23256333@N02/2301775733/in/photostream/" target="_blank">asa. Peste o luna decolorez si restul suvitelor. Daria era nervoasa pentru ca o tineam rau, mai-mai sa o scap...

Pupici roz tuturor!!!

www.flickr.com/photos/23256333@N02/sets/" target="_blank">Poze Daria ianuarie-februarie
www.flickr.com/photos/26805627@N00/sets/" target="_blank">Poze Daria
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput